- 4 Eylül 2022
- 15
- 4
- 22
Şimdi test yapsm cikarmi çünkü sürekli test yapıp negatif sonuç aldığım içinÇok benzer çünkü hamilelik belirtisiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi test yapsm cikarmi çünkü sürekli test yapıp negatif sonuç aldığım içinÇok benzer çünkü hamilelik belirtisiyle
Ben de öyle yapmaya korkuyorum arttık ama senin baya geçmiş canım çıkar bence elinde varsa yap iyi haberlerini bekliyoruzŞimdi test yapsm cikarmi çünkü sürekli test yapıp negatif sonuç aldığım için
Ama bu seferki belirtileri daha önce hiç yaşamadım karnım çok ağrıyor adet olacakmisim gibi oluyorum ozelikle belim çok ağrıyorŞimdi test yapsm cikarmi çünkü sürekli test yapıp negatif sonuç aldığım için
İnşallah canım Rabbim dileyen herkese nasip eder rabbim bu ramazan herkesin yüzünü güldürur inşallahBen de öyle yapmaya korkuyorum arttık ama senin baya geçmiş canım çıkar bence elinde varsa yap iyi haberlerini bekliyoruz
Evet aynen benim de öyle sürekli karnıma batıklar giriyorAma bu seferki belirtileri daha önce hiç yaşamadım karnım çok ağrıyor adet olacakmisim gibi oluyorum ozelikle belim çok ağrıyor
Amin canım amin sürekli dua ediyorum buradaki herkes içinİnşallah canım Rabbim dileyen herkese nasip eder rabbim bu ramazan herkesin yüzünü güldürur inşallah
Aynn benimde öyle sen ne zmndan beri bekliyon cnmEvet aynen benim de öyle sürekli karnıma batıklar giriyor
Rabbim inşallah dualarmizi, niyetimizi kabul eder rabbim herkese hayırlı haberler versin inşallahAmin canım amin sürekli dua ediyorum buradaki herkes için
Ya benim daha gecikmedi bugün adet günüm cuma sabah test yaparım ilk idrarla eğer adet olmazsam şimdi çıkar mı bilmiyorumAynn benimde öyle sen ne zmndan beri bekliyon cnm
Aynn benimde öyle sen ne zmndan beri bekliyon
Kuzenim adetine 6gun kala test yaptı pozitif çıktı onunki ikinci gebeliktiYa benim daha gecikmedi bugün adet günüm cuma sabah test yaparım ilk idrarla eğer adet olmazsam şimdi çıkar mı bilmiyorum
Sen bekle cnm geçsin sonra çünkü döllenme geç olmuş olabilir inşallah istediğin gibi çıkar cnmYa benim daha gecikmedi bugün adet günüm cuma sabah test yaparım ilk idrarla eğer adet olmazsam şimdi çıkar mı bilmiyorum
Aynen canım ben de öyle düşündüm çünkü 3-4 gün önce yaptım negatifti yeni yeni oluyo olabilir bilmiyorum sonradan pozitif olur mu ana çok belirti yaşıyorumSen bekle cnm geçsin sonra çünkü döllenme geç olmuş olabilir inşallah istediğin gibi çıkar cnm
Düzensizliğim var yumurtalık kistleri var bnde iki ay yumurta çatlatma iğnesi denedik olmdi tedaviyi bıraktım geçen ay düzenli ilaç kullanmadan adet oldum bu ay da böyle belirtilerim var eşimde de sorun vardı sperm sayısı azdı çok şükür bu ay duzene girmişti inşallah hamileyimdir bu süreçler insanı mahfediyir Rabbime şükürSen bekle cnm geçsin sonra çünkü döllenme geç olmuş olabilir inşallah istediğin gibi çıkar cnm
İnşallah cnm rabbim yüzünü güldürsünAynen canım ben de öyle düşündüm çünkü 3-4 gün önce yaptım negatifti yeni yeni oluyo olabilir bilmiyorum sonradan pozitif olur mu ana çok belirti yaşıyorum
Çok geçmiş olsun canım ya bol bol dua edeceğim birbirimize duamızı eksik etmeyelim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benim de ilk denemem hayırlısıBnm adet
Düzensizliğim var yumurtalık kistleri var bnde iki ay yumurta çatlatma iğnesi denedik olmdi tedaviyi bıraktım geçen ay düzenli ilaç kullanmadan adet oldum bu ay da böyle belirtilerim var eşimde de sorun vardı sperm sayısı azdı çok şükür bu ay duzene girmişti inşallah hamileyimdir bu süreçler insanı mahfediyir Rabbime şükür
Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım inşallah birbirimizi haberdar etmeyi unutmayalımÇok geçmiş olsun canım ya bol bol dua edeceğim birbirimize duamızı eksik etmeyelim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benim de ilk denemem hayırlısı
217 çıkmış değerim hamileyim şoktayım 4 haftalık mi oluyorNezaman cikar
MasaAllah Rabbim saglicakla aldirsin kucagina evet daha cok yeni iki uc hafta217 çıkmış değerim hamileyim şoktayım 4 haftalık mi oluyor
Ay canım çok Mutlu oldum yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizim başımıza inşallah217 çıkmış değerim hamileyim şoktayım 4 haftalık mi oluyor
Allah razı olsun canim çok teşekkür ederim Amin inşallah Darısı sizlerin tüm gebelik düşünenlerin başına olsun inşallah rabbim den dilerimAy canım çok Mutlu oldum yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizim başımıza inşallah