Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için bu belirtileri yaşayan var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi test yapsm cikarmi çünkü sürekli test yapıp negatif sonuç aldığım için
Ama bu seferki belirtileri daha önce hiç yaşamadım karnım çok ağrıyor adet olacakmisim gibi oluyorum ozelikle belim çok ağrıyor

Ben de öyle yapmaya korkuyorum arttık ama senin baya geçmiş canım çıkar bence elinde varsa yap iyi haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım Rabbim dileyen herkese nasip eder rabbim bu ramazan herkesin yüzünü güldürur inşallah

Ya benim daha gecikmedi bugün adet günüm cuma sabah test yaparım ilk idrarla eğer adet olmazsam şimdi çıkar mı bilmiyorum
Sen bekle cnm geçsin sonra çünkü döllenme geç olmuş olabilir inşallah istediğin gibi çıkar cnm

Sen bekle cnm geçsin sonra çünkü döllenme geç olmuş olabilir inşallah istediğin gibi çıkar cnm
Aynen canım ben de öyle düşündüm çünkü 3-4 gün önce yaptım negatifti yeni yeni oluyo olabilir bilmiyorum sonradan pozitif olur mu ana çok belirti yaşıyorum

Bnm adet
Düzensizliğim var yumurtalık kistleri var bnde iki ay yumurta çatlatma iğnesi denedik olmdi tedaviyi bıraktım geçen ay düzenli ilaç kullanmadan adet oldum bu ay da böyle belirtilerim var eşimde de sorun vardı sperm sayısı azdı çok şükür bu ay duzene girmişti inşallah hamileyimdir bu süreçler insanı mahfediyir Rabbime şükür

Çok geçmiş olsun canım ya bol bol dua edeceğim birbirimize duamızı eksik etmeyelim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benim de ilk denemem hayırlısı

Çok geçmiş olsun canım ya bol bol dua edeceğim birbirimize duamızı eksik etmeyelim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benim de ilk denemem hayırlısı
Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım inşallah birbirimizi haberdar etmeyi unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…