- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
Evet göğüs çevrem bir tık koyu fakat diğer hamilelikten kalmış olabilir ama 10 gün kalmasına rağmen hassaslaştılar ve arada sanki iğne batar gibi sancı oluyor afedersiniz gaz bende de çok oldu şuan bir tık azaldı gibiÇok geçmiş olsun canım hersey Allah'tan gelir inanın kalbinizi niyetinizi temiz tutunbende de vardı bide aşırı gaz vardı hala var göğüs çevreniz koyulasti mi
Anladım canım inşallah umarım güzel haberlerinizi alırız mutlaka haber verinEvet göğüs çevrem bir tık koyu fakat diğer hamilelikten kalmış olabilir ama 10 gün kalmasına rağmen hassaslaştılar ve arada sanki iğne batar gibi sancı oluyor afedersiniz gaz bende de çok oldu şuan bir tık azaldı gibi
İnşallah tabii ki haber veririm, vakit ayırıp cevapladığınız için de çok teşekkür ederim, çok naziksinizAnladım canım inşallah umarım güzel haberlerinizi alırız mutlaka haber verin
Rica ederim ne demekİnşallah tabii ki haber veririm, vakit ayırıp cevapladığınız için de çok teşekkür ederim, çok naziksiniz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEstağfurullah tabiki sorabilirsiniz1 haftadır yaşadım evet regl günü kan verdim sonucumu o şekilde öğrendim belirtilerim böyleydi yaklaşmadan önce regle sizin başka sormak istediğiniz varsa sorun yanitlarm 2 bebeğimi düşükle kaybettim 1 oğlum var 5 yaşında bu hamileliğim inşallah sağlıkla geçer
Çok üzüldümAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben de ilk hamileliğimi düşükle kaybettim geçen yıl Ağustos sonunda son iki aydır düzene girdi adetim geçen ay herhangi bir belirti yaşamadım regl günü bile regl olacağımı hissetmedim ama bu ay yumurtlama günü ovülasyon testiyle takip ettim 4gün önceydi ve değerlendirdim son 2gündür belimde aşırı bir ağrı oluyor regl olacakmışım gibi ilk hamileliğimde yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim şimdi sizin anlattıklarınızı görünce ben de bi acaba mı dedim inşallah öyledir daha 10gün var reglime bakalım ne olacak
Test yaptım sonuç negatif 10 gün gecikti ama mide bulantısı hala devam ediyor neden acabaRabbim herkesin yardımcısı olsun canım inşallahbirbirimizi haberdar etmeyi unutmayalım
Benimde öyle göğüs uclarim özellikle büyüdü ve sertleşti hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaEvet göğüs çevrem bir tık koyu fakat diğer hamilelikten kalmış olabilir ama 10 gün kalmasına rağmen hassaslaştılar ve arada sanki iğne batar gibi sancı oluyor afedersiniz gaz bende de çok oldu şuan bir tık azaldı gibi
Amin inşallah güzel haberler alırız benim son 2 gün ama zaman geçmiyoorrrBenimde öyle göğüs uclarim özellikle büyüdü ve sertleşti hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
İnşallah hamileyizdir canım bence adetin geçsin sonra test yap bena da haber ver lütfenAmin inşallah güzel haberler alırız benim son 2 gün ama zaman geçmiyoorrrdayanamayıp test yapmaktan korkuyorum
Yarın kan vermeyi düşünüyorum canım ben tiroit hastasıyım salı günü kontrole gideceğim eğer hamilelik varsa ilacı ona göre değiştirmesi gerekiyor maalesef bekleyemeyeceğim, haber veririm tabi kiİnşallah hamileyizdir canım bence adetin geçsin sonra test yap bena da haber ver lütfen
Güzel haberler alman dileğiyle haber ver mutlakaYarın kan vermeyi düşünüyorum canım ben tiroit hastasıyım salı günü kontrole gideceğim eğer hamilelik varsa ilacı ona göre değiştirmesi gerekiyor maalesef bekleyemeyeceğim, haber veririm tabi kiinşallah alalım o güzel haberleriiii
Güzel haberler alman dileğiyle haber ver mutlakaYarın kan vermeyi düşünüyorum canım ben tiroit hastasıyım salı günü kontrole gideceğim eğer hamilelik varsa ilacı ona göre değiştirmesi gerekiyor maalesef bekleyemeyeceğim, haber veririm tabi kiinşallah alalım o güzel haberleriiii
İnşallah hepimiz alalıö güzel haberler, tabii ki haber veririm sizde gelişme olursa mutlaka haber verinİnşallah canım hamilesindir
Güzel haberler alman dileğiyle haber ver mutlaka
Hamile misiniz peki durum nedir acabaMerhaba en son adetim 2 Mart yumurtlama günümse 23 biz adetten sonra her günü değerlendirdik ilk deneme bu hamilelik için. Yumurtlama gününden itibaren bazı belirtiler yaşıyorum karnım sertleşmeye başlamıştı şimdi daha net hissediliyor o sertlik perşembe de adet günüm son 1 haftadır göğüs ucu acıması iftardan sonra yoğun gaz ve 2 gündür de sık idrara çıkma var ve de mide yanması kasıklarımda da elektiriklenme gibi bir şeyler oluyor sağ kasığım özellikle yürürken bile batma yapıyor ben 2 gün önce test yaptığımda negatif çıktı bu belirtileri yaşayıp daha sonradan pozitif gören var mı acaba?
Bende şuan sizinle aynı belirtileri yaşıyorum lekenme de gördüm sabah test yaptım negatifti geç dollenme olabilirmiş deniliyor adetime 3 gün kaldı belirtisiz adet görürdümMerhaba en son adetim 2 Mart yumurtlama günümse 23 biz adetten sonra her günü değerlendirdik ilk deneme bu hamilelik için. Yumurtlama gününden itibaren bazı belirtiler yaşıyorum karnım sertleşmeye başlamıştı şimdi daha net hissediliyor o sertlik perşembe de adet günüm son 1 haftadır göğüs ucu acıması iftardan sonra yoğun gaz ve 2 gündür de sık idrara çıkma var ve de mide yanması kasıklarımda da elektiriklenme gibi bir şeyler oluyor sağ kasığım özellikle yürürken bile batma yapıyor ben 2 gün önce test yaptığımda negatif çıktı bu belirtileri yaşayıp daha sonradan pozitif gören var mı acaba?
Maalesef değilimHamile misiniz peki durum nedir acaba
Selam mayıs ayında hamile kaldımHamile misiniz peki durum nedir acaba
Selam mayıs ayında hamile kaldım