- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Folbiol canım benim çok açtıHangi marka seninki kuzu M Minikbirmucizemeselesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folbiol canım benim çok açtıHangi marka seninki kuzu M Minikbirmucizemeselesi
Benimkide o kız. Ben günde 1/4 içiyorumm. Sen tüm mü içiyon yoksaFolbiol canım benim çok açtı
Bildiğimiz çörek otu demi susam gibi olanBal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
@Eneaciz @SumeyyeKk @Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
Aynen canımBildiğimiz çörek otu demi susam gibi olan
Evet canım tüm doktor öyle söyledi sen niye bölüyorsunBenimkide o kız. Ben günde 1/4 içiyorumm. Sen tüm mü içiyon yoksa
Bana doktor böl dedi kuzum. Ağır gelir dediEvet canım tüm doktor öyle söyledi sen niye bölüyorsun
Teşekkürler canım ❣Aynen canım
Neden ağır gelirmiş ki ben tüm tüm götürüyorum. İştahımı çok açıyor diye gece içmeye başladımBana doktor böl dedi kuzum. Ağır gelir dedi
Valla bilmiyorum kuzuu ama kk da da bu folikasiti kullanıp bölenler var ya bana denk geldii o yüzden doktor diyince hiç yadırgamadımNeden ağır gelirmiş ki ben tüm tüm götürüyorum. İştahımı çok açıyor diye gece içmeye başladım
İnşallah canım. Bat ne zamanBende deneyeceğim ilk fırsatta inşallah vesile olur deneyen herkes sağlıklı bir hamileliğe adım atar inşallah amin kızlar
Evet çok teşekkür ederim. Siz günde kaç kaşık içiyorsunuz. Ben bugün 4. Günüm hergün bir tatlı kaşığı içiyorum midem çok ağrıyor sonrasında_Citlembik_ burda bi kaç arkadaş daha var canım kürü yapan
İnşallah canım. Bat ne zaman
içiyorum dedin de kuzum akışkan mı ki seninki❤ bildiğin kaskatı macun benimkisi. Sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorum ben. Evet benim hem boğazım yanıyor hem miden. Ayrıca midemi de bulandırıyor.Evet çok teşekkür ederim. Siz günde kaç kaşık içiyorsunuz. Ben bugün 4. Günüm hergün bir tatlı kaşığı içiyorum midem çok ağrıyor sonrasında
İnşallah canım daha varmış ama sana eylülde mi deneyeceğiz dedin yanlış mı anladımCanim bende pcos oldugunu ogrendim gecen ay adetlerim duzensiz olmaya hatta 50 gunde gelmeye baslamisti
Doktor adetlerim duzene girsin ve yumurtlama olabilsin diye 3 ay dogum kontrol hapi kullanacaksin dedi
Benim eylulun ortasi sonu gibi deneyebilecegim o yuzden
Bu arada doktor letrozol diye bir hap verdi ilk denedigin ay adetin bittikten sonra 10 gun yutacaksin dedi yumurtlamaya yardimci oluyormus
Tek umudum o hap derken bide bu kur cikti karsima dahada umutlandim
Insallah once sizin guzel haberlerinizi almak sonrada size guzel haberimi vermek nasip olur
Benim 17 ağustos kzuum daha varNasıl gidiyor kızlar adeti yakın olan var mı
içiyorum dedin de kuzum akışkan mı ki seninki❤ bildiğin kaskatı macun benimkisi. Sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorum ben. Evet benim hem boğazım yanıyor hem miden. Ayrıca midemi de bulandırıyor.
İnşallah canım daha varmış ama sana eylülde mi deneyeceğiz dedin yanlış mı anladım
Evet canim eylulde kismetseiçiyorum dedin de kuzum akışkan mı ki seninki❤ bildiğin kaskatı macun benimkisi. Sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorum ben. Evet benim hem boğazım yanıyor hem miden. Ayrıca midemi de bulandırıyor.
İnşallah canım daha varmış ama sana eylülde mi deneyeceğiz dedin yanlış mı anladım