- Konu Sahibi KurkmantoluS
Ben bu kürü şuan bıraktım dün hormon testi yaptım prolaktin 32 lh 9.98 çıkmış doktorum sorun yok dedi ama çok canım sıkıldı sanki sürekli bir şeyle sınanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktinşne bişey demedi miBen bu kürü şuan bıraktım dün hormon testi yaptım prolaktin 32 lh 9.98 çıkmış doktorum sorun yok dedi ama çok canım sıkıldı sanki sürekli bir şeyle sınanıyorum
sorun mu oluyorki kür canım neden bıraktınBen bu kürü şuan bıraktım dün hormon testi yaptım prolaktin 32 lh 9.98 çıkmış doktorum sorun yok dedi ama çok canım sıkıldı sanki sürekli bir şeyle sınanıyorum
Hadi inşallahBen bu ay tam olarak olmasa da yaptım bakalım
Prolaktinin biraz yüksek ama ilaca gerek yok dedi başka bir doktora gidecemProlaktinşne bişey demedi mi
Ya şuan yüksek ya daha da yükselmesinden korktumsorun mu oluyorki kür canım neden bıraktın
Hadi inşallah
Bana 29la ilaç verdi canım sınır 29muşProlaktinin biraz yüksek ama ilaca gerek yok dedi başka bir doktora gidecem
Tadı çok kötü gerçekten benim içinde. Valla canım adetken başlanıyor diye biliyorum. Ama normal zamanda da bi etkisi yada yan etkisi varsa inan bilgim yokKizlar ben de kuru yapmayi bıraktım.. iki gündür bulantı kusmayla uğraşıyorum aklıma geldikçe iggg midem kalkiyo illa adetken mi yapmak lazım acaba
Ben ilk yediğimde tadı güzeldi onda sıkıntı yok birkaç gundur midemi usutmusum o yüzden yiyemedim ..neyse aman vardır bunda da bi hayirTadı çok kötü gerçekten benim içinde. Valla canım adetken başlanıyor diye biliyorum. Ama normal zamanda da bi etkisi yada yan etkisi varsa inan bilgim yok
Aynen canımBen ilk yediğimde tadı güzeldi onda sıkıntı yok birkaç gundur midemi usutmusum o yüzden yiyemedim ..neyse aman vardır bunda da bi hayir
Ben kullanıyorum canım yaklaşık 2 aydırKızlar içinizde folik asit kullanan var mı
İştahını açtı mı canımBen kullanıyorum canım yaklaşık 2 aydır
Yoo ben normalde iştahlıyım ama ondan ötürü bi iştah açılması olmadıİştahını açtı mı canım
Yoo ben normalde iştahlıyım ama ondan ötürü bi iştah açılması olmadı
[/QUOTE
Normal de ben de çok yerim ama bu ilacı sabah içtiğimde hiç doymuyorum. Aniden midem günlerdir yemek yemiyormuşum gibi açlık hissediyorum.yiyorum tekrar aynı acıkıyorum
Yok canım benim sadece kasıklarım ağrıyorBu kürü kullanıp göğüs acısı/ağrısı yaşayan oldu mu ?