Hamilelik hormonları:(

Ultrasonda görünce bebeğimi tüm depresyonum geçiyor daha 13 haftalık:) keşke hep doktora gitsek ama olmuyor .. Bizim stresimizi bağırmamızı ağlamamızı sinirimizi mutluluğumuzu çok hissediyorlar mı bu evrede .. ay inş çok etkilenmiyordur

Eninde sonunda başlıcak kaçarı yok canım bebek nasıl bakalım:) daha miniciktir.. belki bulantın çok olmaz
O kadar cok bekledim ki dusuk sonrasi (2 sene oldu dusuk olali) ve hic cocugumuzda yok yani ne yaparsa raziyim bulanti bas donmesi halsizlik yeter ki benimle aynı bedende 9 ayini tamamlasin
Cok sukur her sey yolunda kalp atisi kesesi Allah'ım kimseyi evlat istegiyle sinamasin o kadar zor ki
Kendini resmen yetersiz hissetme duygusu yasiyorsun
İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza alir boyle anlari da bebeklerimiz buyuyunca anlatiriz

Hepsi stresli, ağrılı zor zamanlar. Ama doğumdan sonra değer diyorsunuz. Harika bir duygu. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben gebelik gecirmedim ama kadinlarin her ay regl ile yasadigi duygu durum bozukluklarini bilirim. Boyle durumlarda dua okumak, kisa yuruyusler yapmak stresi azaltir duygu durumu değiştirir. Regl donemlerimde ayni seyi yasiyorum ve bunlar iyi geliyor.

Doğru zaten benzer duygular kontrol etmeye çalışıyorum devamlı olmuyor allahtan

Oyyy sağlıkla gelsin öyleyse ne olursa olsun içimizdeki varlıklarını düşünmek şükür sebebi:)) atlatcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…