yeni yeni geçer daha bende bir ara aynıydım şimdi çok enerjiğim eşime dünyayı dar ettim benle ilgilenmiyorsun diye ki adamcağız yazık peşimden ayrılmıyordu 1 dakika bile sanırım vücut zamanla adapte oluyor hamileliğeHamile olduğumu öğrendiğimden beri bazen aşırı duygusalım kendimi çok yalnız ve ilgiye muhtaç hissediyorum.. herkesten soğuyor ve uzaklaşıyorum hani reglden bir gün öncesi ağlamaklı olursun ya onun gibi;( bazen de aşırı enerjik mutlu oluyorum.. bu dengesizlik beni yordu .. sizler nasılsınız ilk 3 ayı yeni bitirdim biraz anlatın sizler nasılsınız yazın istedim..
Benim öyle çok bulantı kusmam oldu ki depresyona girmeye fırsat bulamadımHamile olduğumu öğrendiğimden beri bazen aşırı duygusalım kendimi çok yalnız ve ilgiye muhtaç hissediyorum.. herkesten soğuyor ve uzaklaşıyorum hani reglden bir gün öncesi ağlamaklı olursun ya onun gibi;( bazen de aşırı enerjik mutlu oluyorum.. bu dengesizlik beni yordu .. sizler nasılsınız ilk 3 ayı yeni bitirdim biraz anlatın sizler nasılsınız yazın istedim..
Bende ilk 3 ay çok zor geçti istifra yemek yiyememek hala da devam ediyor,( hep mutsuzum hiçbir şey yapmıyorum canım istemiyor günüm uzanarak geçiyor.Bende bu durumdan daha iyi durumlara geçmeyi umut ediyorum.Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bazen aşırı duygusalım kendimi çok yalnız ve ilgiye muhtaç hissediyorum.. herkesten soğuyor ve uzaklaşıyorum hani reglden bir gün öncesi ağlamaklı olursun ya onun gibi;( bazen de aşırı enerjik mutlu oluyorum.. bu dengesizlik beni yordu .. sizler nasılsınız ilk 3 ayı yeni bitirdim biraz anlatın sizler nasılsınız yazın istedim..
Onu yaşamayan arkadaşım da var acaba etraftakilerin etkisi mi tetikliyor ..İlk 3 ay korkunç geçti benim de baya depresif idim, sonra geçiyor merak etmeyin, doğum sonrası depresyon beni daha cok yordu. Ama herkeste olmuyor, o konuda da endişe etmeyin.
Bende ilk 3 ay çok zor geçti istifra yemek yiyememek hala da devam ediyor,( hep mutsuzum hiçbir şey yapmıyorum canım istemiyor günüm uzanarak geçiyor.Bende bu durumdan daha iyi durumlara geçmeyi umut ediyorum.
Doğumunuz ne zaman :) lohusalık yaşamayan insan da çok belki de öyle bişi yoktur sadece etraftakilerin etkisiyle bişiler yaşanıyordurBenim öyle çok bulantı kusmam oldu ki depresyona girmeye fırsat bulamadımben de şu an 16. Haftamdayım yeni yeni keyfim yerine gelmeye başladı bir şeyler yiyip içebiliyorum diye. Bu benim ikinci gebeliğim ve lohusalık daha zor psikolojik olarak
Eşim de öyle ama gene de öyle ağlamaklıyım hep ayyyyy:///yeni yeni geçer daha bende bir ara aynıydım şimdi çok enerjiğim eşime dünyayı dar ettim benle ilgilenmiyorsun diye ki adamcağız yazık peşimden ayrılmıyordu 1 dakika bile sanırım vücut zamanla adapte oluyor hamileliğe
Bu daha başlangıçHamile olduğumu öğrendiğimden beri bazen aşırı duygusalım kendimi çok yalnız ve ilgiye muhtaç hissediyorum.. herkesten soğuyor ve uzaklaşıyorum hani reglden bir gün öncesi ağlamaklı olursun ya onun gibi;( bazen de aşırı enerjik mutlu oluyorum.. bu dengesizlik beni yordu .. sizler nasılsınız ilk 3 ayı yeni bitirdim biraz anlatın sizler nasılsınız yazın istedim..
Tabi herkes depresyona girecek diye bir şey yok eğer genel manada olumlu bir insansanız ilk üç ayda depresyona gireceğinizi sanmıyorum . Zira ben bulantı vs çekmedim ancak halsizlik çok olmuştu bir de korkum Çoktu fetal dna sonucu bekledim ve ben genelde zaten depresif bir insanım.Onu yaşamayan arkadaşım da var acaba etraftakilerin etkisi mi tetikliyor ..
Tabii ki herkes farklı etkileniyor lohusalıktan bazılarında fazla oluyor, bende az oldu ama sebepsiz yere gıcık oluyordum insanlaraDoğumunuz ne zaman :) lohusalık yaşamayan insan da çok belki de öyle bişi yoktur sadece etraftakilerin etkisiyle bişiler yaşanıyordur
DemeBu daha başlangıç
Ay aynısı herkese gıcıgım iş yerinde özellikle .. sonra düzeliyorum çalışmamak sanırım benim ilacım :)) haha bebek herseye hissetmiyordur umarımTabii ki herkes farklı etkileniyor lohusalıktan bazılarında fazla oluyor, bende az oldu ama sebepsiz yere gıcık oluyordum insanlaranisanın ortalarına denk geliyor doğum
Benimde mayıs başı ama Nisan sonu doğar kesin:) koç veya boğa olcak demek ki bebişlerimizTabii ki herkes farklı etkileniyor lohusalıktan bazılarında fazla oluyor, bende az oldu ama sebepsiz yere gıcık oluyordum insanlaranisanın ortalarına denk geliyor doğum
Valla halsizlik hiç bitmiyor çok yatınca da hantallığa alışıyor insan daha da kötü oluyor az hareket olmalı;(Tabi herkes depresyona girecek diye bir şey yok eğer genel manada olumlu bir insansanız ilk üç ayda depresyona gireceğinizi sanmıyorum . Zira ben bulantı vs çekmedim ancak halsizlik çok olmuştu bir de korkum Çoktu fetal dna sonucu bekledim ve ben genelde zaten depresif bir insanım.
Daha yeni başlıyor semptomlar 2.aydan sonra herkese göre de değişiyor tabiBen 8 haftaya dogru gidiyorum hicbir sey yasamiyorum
Baslasin mi baslamasin mi ikilemde olan biriyim boyle seyleri okudukca korkuyorumDaha yeni başlıyor semptomlar 2.aydan sonra herkese göre de değişiyor tabi
Eninde sonunda başlıcak kaçarı yok canım bebek nasıl bakalım:) daha miniciktir.. belki bulantın çok olmazBaslasin mi baslamasin mi ikilemde olan biriyim boyle seyleri okudukca korkuyorum