- 16 Mart 2017
- 20
- 28
- 3
- Konu Sahibi Agustosgelini89
Herkese iyi aksamlar arkadaslar.
Araniza yeni katildim
Daha once uye olmadan merak ettigim konulari vs buradan okurdum.
Artik bir uyenizim ☺
Gelelim konumuza...
Hamile kalmaya calisan arkadaslar konum sizedir.
Ben 9 aylik evliyim hic korunmadik, ve uzulmeye baslamistim neden olmuyor diye?
Birkac doktora kontrole gittim ve polikistikoverim oldugunu soylediler.
Ama adetlerim hep duzenliydi, taaaa ki hamile kalmadan 2 ay oncesine kadar:)
Hikayem soyle basladi, 14 subatta son adetim basladi ve yaklasik 1 hafta surdu ve sonra hic adet olmadim. 12 mart gibi adet olmam gerekiyordu olmamistim.
Hemen bir test yaptim tabiki negatif
Ayin 16sinda (mart) beta hcg baktirdim negatif doktor sokturucu vermek istedi ama ben istemedim...
Cunku cok ilgincti ki adet olmamistim ama mart 14,te ovulasyon testim 2,5 gun cift cizgi cikti ve biz o donem birlikte olduk. Bunu doktora soyledim ve bekleyelim ozaman dedi..
16 martta negatif olan kan testim 26 martta 16.48 cikti sukurler olsun, sonraki konteolumde 84 cikti.ve simdi persembe gunu bakilacak insallah iyi haberler verebilirim sizlerede:)
Ne yaptiimmmm:))
2 ay sadece aksamlari sogan kuru yaptim yaklasik 1hafta 10gun...
İliski sonrasi SOL TARAFiMA yattim ve uzunca bir sure kalkmadim ve uyudum 4-5 saat gibi..
Ovulasyon testlerini sadece donemsel olarak hesaplayip uygulamayin gordugunuz gibi yaniltici olabiliyor siz araliklarla surekli uygulayin...
Ve hemen sokturucu almayin 1 hafta daha sabredin.
Tum dualarim sizlerle Rabbim evlat konusunda sinamasin ve kucaklarimizi bos birakmasin.. Tum bekleyenlere hayirli haberlerini ulastirsin Rabbim..
İyi aksamlar kizlar
Araniza yeni katildim
Daha once uye olmadan merak ettigim konulari vs buradan okurdum.
Artik bir uyenizim ☺
Gelelim konumuza...
Hamile kalmaya calisan arkadaslar konum sizedir.
Ben 9 aylik evliyim hic korunmadik, ve uzulmeye baslamistim neden olmuyor diye?
Birkac doktora kontrole gittim ve polikistikoverim oldugunu soylediler.
Ama adetlerim hep duzenliydi, taaaa ki hamile kalmadan 2 ay oncesine kadar:)
Hikayem soyle basladi, 14 subatta son adetim basladi ve yaklasik 1 hafta surdu ve sonra hic adet olmadim. 12 mart gibi adet olmam gerekiyordu olmamistim.
Hemen bir test yaptim tabiki negatif
Ayin 16sinda (mart) beta hcg baktirdim negatif doktor sokturucu vermek istedi ama ben istemedim...
Cunku cok ilgincti ki adet olmamistim ama mart 14,te ovulasyon testim 2,5 gun cift cizgi cikti ve biz o donem birlikte olduk. Bunu doktora soyledim ve bekleyelim ozaman dedi..
16 martta negatif olan kan testim 26 martta 16.48 cikti sukurler olsun, sonraki konteolumde 84 cikti.ve simdi persembe gunu bakilacak insallah iyi haberler verebilirim sizlerede:)
Ne yaptiimmmm:))
2 ay sadece aksamlari sogan kuru yaptim yaklasik 1hafta 10gun...
İliski sonrasi SOL TARAFiMA yattim ve uzunca bir sure kalkmadim ve uyudum 4-5 saat gibi..
Ovulasyon testlerini sadece donemsel olarak hesaplayip uygulamayin gordugunuz gibi yaniltici olabiliyor siz araliklarla surekli uygulayin...
Ve hemen sokturucu almayin 1 hafta daha sabredin.
Tum dualarim sizlerle Rabbim evlat konusunda sinamasin ve kucaklarimizi bos birakmasin.. Tum bekleyenlere hayirli haberlerini ulastirsin Rabbim..
İyi aksamlar kizlar