• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik gebelik temmuz gebelik

firtinaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
70
5
86
33
Kızlar selam ben geçen haftalarda konu açmıştım enfeksiyon var DİE hamile de olabilirim DİE evet normal de 23 temmuzda hasta olmam lazım ama olmadım 26 altısında bi kahve rengi lekeleme gördüm o normalmiş ama bel ağrım var 3 sene önce doğum yapmıştım ve ilk hamileliğin üstünden nerde ise 4 sene geçmiş hatırlamıyorum ilk çocuğum da bel ağrısı olmuş mu idi 3. Aydan sonra olmuştu oda düşük tehlikesi olmuştu ama onunla birlikte hafif kanamalarım vardı ama şuan sadece bel ağrılarım var sizce normal mi ? Ve hiç bi test yapmadım henüz uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarınızı bekliyorum .

Niye test yapmıyorsunz ? Biz neredeh bilelim ti hamile misiniz değil.misiniz ?

Kızlar selam ben geçen haftalarda konu açmıştım enfeksiyon var DİE hamile de olabilirim DİE evet normal de 23 temmuzda hasta olmam lazım ama olmadım 26 altısında bi kahve rengi lekeleme gördüm o normalmiş ama bel ağrım var 3 sene önce doğum yapmıştım ve ilk hamileliğin üstünden nerde ise 4 sene geçmiş hatırlamıyorum ilk çocuğum da bel ağrısı olmuş mu idi 3. Aydan sonra olmuştu oda düşük tehlikesi olmuştu ama onunla birlikte hafif kanamalarım vardı ama şuan sadece bel ağrılarım var sizce normal mi ? Ve hiç bi test yapmadım henüz uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarınızı bekliyorum .
Bence gecikmeden test yaptırın

Niye test yapmıyorsunz ? Biz neredeh bilelim ti hamile misiniz değil.misiniz ?
Hamilemiyim DİE soru sormadım zaten hamile olduğumu biliyorum tecrübeli kişiler den bel ağrısı ile ilgili görüş almak istedim test konusuna gelirsek test almaya fırsatım olmadı daha

Hamilemiyim DİE soru sormadım zaten hamile olduğumu biliyorum tecrübeli kişiler den bel ağrısı ile ilgili görüş almak istedim test konusuna gelirsek test almaya fırsatım olmadı daha
Herkeste belirtiler farklıdır.. bel ağrısı da olabilir .. Ama siz yine de test yapn

Herkeste belirtiler farklıdır.. bel ağrısı da olabilir .. Ama siz yine de test yapn
İdrar testi yapacağım koy yerinde oturduğum için gidip alma gibi bi imkanım yok şuan da eşimde çalışiyot en kısa zamanda alacağım inşallah ya bel ağrım adet sancısı gibi değil daha çok ayakta durunca ve bi iş yapınca oluyor daha önceleri yoktu bu bir kaç gündür başladı

Test yapmadın mı hamile olduğunu nasıl anladın gecikti diye belirtilerden mi

Evet geçtiği için çünkü benm adet tarihim gecikmez hiç hatta erken olurum 18. Güne kadar bile düşer ama 22 üstüne sadece hamile iken çıkıyor ve şuan 4.5 gün geçti

Evet kızlar bugun hastaneye gittim ultrasyonda göründü gebelik ekstra kan idrar testi yapıldı onlarda da çıktı 4. Hafta bugün bitti 5. Haftaya geçiş yaptık bel ağrısı da normal dedi sıkıntısız bi hamilelik olur inşallah

Back