Hamilelik en erken ne zaman anlasilir

Inşallah canim hakkinda hayırlısı olsun , ama eğer bunaldıysan dediğim gibi daha beklemeden aşılama felan mı denesen?
Doktorum aşılama en son aşama dedi en son gittiğimde herşey temiz hormonlar vs bi kaç ay kafanı topla yine olmazsa rahim filmi çekicez dedi işte salı günü gidip öğrenmek istiyorum artık bebek yoksa bu adet gecikmesi ne böyle bugün tam 12 gün oldu hala gelen giden yok

Ayy çok sevindim, inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin, ve hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın. Darısı da bize olsun insallah
Aminnnn güzelim rabbim herkese nasip etsin inşallah ben ovülasyon testi takibiyle kaldım yapmadıysan mutlaka yap Ben hep dua edicem söz

Test yaptım adetim 4 gün geçmişti negatif çıktı bidahada yapmadım yine tek çizgi görmekten korkuyorum senin ne gibi belirtilerin vardı
Canım benim ilk yaptığımda benimde çıkmadı hatta nasılsa yok diye rahat davrandım sonra çıktı geç döllenme de olabilir bi kan ver orda ne varsa cıkar bide ben ovülasyon testiyle hamile kaldım bu ay olmazsa üzülme test al takip et bak gör tutacak benim 2. Ayımda tuttu

Hayirlisi olsun canim insallah. Aynen daha bekleme , bu kadar gecikme çok geriyor insani

İnşallah abla bu beklemek insanı yoruyo etrafımdakilerde yordu beni olmuyo işte anlamıyo kimse benim elimde olan bişey değil ki..

Bide bişey sorucam dün eşimle ilişki oldu bu sabah kalktığımda lekelenme olmuştu çok açık neden olmuştur acaba bi fikri olan var mı

Yok ovulasyon testini denemedim hiç. Olmazsa bu ay deneyim. Adetim yeni bitti , ne zaman baslamam gerek acaba
Adet bitiminde hemen başlayacaksın öğlen 4 te yapacaksın 2 saat önce sıvı alımını bırakcalsın. İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takibe alıp ordan ilerlemeni tavsiye ederim orda herşeye yardım ediyorlar test dahil

Evet abla yaşım küçük ama etrafımdakiler bunu anlamıyo sürekli tokat gibi suratıma yapıştırıyolar bu canımı çok sıkıyo
'' El '' olanları boşver. Onlar anca senin canini sıkar. Allah nasip ederse olur , yoksa ne yaparsan yap olmaz. Kendini bu kadar üzersen olacağı varsa da olmaz, Allah vermiyorsa inan bir sebebi vardır. Eşinle mutlu olmaya bak , kafana takma bu kadar. Ama gene de bulunduğun il veta ilçenin en iyi doktoruna git. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…