• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik en erken ne zaman anlasilir

Inşallah seninki hamilelik nedeniyledir. Ben az önce adet oldum net bir şekilde. Hemen erken gebelik testi yaptım, negatif cıktı. Büyük ihtimalle kimyasal düşük oldu yine . Daha önce yine yaşamıştım bunu. Kotu bur durum 😢
Hakkımızda hayırlısı demekten başka hiç bişey gelmiyo elimden. Dilerim en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün. Benim kendim için umudum kalmadı 😔

Hakkımızda hayırlısı demekten başka hiç bişey gelmiyo elimden. Dilerim en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün. Benim kendim için umudum kalmadı 😔

Amin insallah , ama umutsuzluğa kapılma, Allah'tan ümit kesilmez. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah bizlere en tez zamanda 👼

İnfertilite son zamanlarda inanılmaz arttı bende 38 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 dış gebelik geçirdim benimde olmuyor çocuğum maşesef😞🥺🥺

İnfertilite son zamanlarda inanılmaz arttı bende 38 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 dış gebelik geçirdim benimde olmuyor çocuğum maşesef😞🥺🥺
Bi bize mi denk geldi 😔 bende 2.5 yıllık evliyim 24 yaşındayım hiç bi sorunumuz yok eşimin ve benim ama olmuyo ☹istediği an hamile kalan insanlara imreniyorum. Rabbim bize de en kısa sürede nasip etsin inşallahh

Bi bize mi denk geldi 😔 bende 2.5 yıllık evliyim 24 yaşındayım hiç bi sorunumuz yok eşimin ve benim ama olmuyo ☹istediği an hamile kalan insanlara imreniyorum. Rabbim bize de en kısa sürede nasip etsin inşallahh
Yaşın daha küçük rabbim nasip etsin inşallah🙏🏽🙏🏽🤲🏽

Bende de 2 kimyasal düşük Oldu, bakalım pazartesi doktoru arayacağım artık ne derse. Siz de bir sıkıntı varmi , ne diyor doktorlar

Bende de 2 kimyasal düşük Oldu, bakalım pazartesi doktoru arayacağım artık ne derse. Siz de bir sıkıntı varmi , ne diyor doktorlar
Amh değerim 0,5 tiroid ve pcos hastasıyım yaştan kaynaklı dediler bende üstüne düşmüyorum olursa başım üstüne

Amh değerim 0,5 tiroid ve pcos hastasıyım yaştan kaynaklı dediler bende üstüne düşmüyorum olursa başım üstüne
Banada evlediğim ilk zamanlar gittiğim doktor pcos var dedi o zamanlar adet düzensizliği başlamıştı beni bitirdi o doktor daha sonra başka doktora gittim kistik yapı yok gayet sağlıklı yumurtalıkların dedi emin olmak için bi başka doktora daha gittim oda kist yok dedi adetlerimde düzene girdi hangi doktora güvenceğimi şaşırdım

Banada evlediğim ilk zamanlar gittiğim doktor pcos var dedi o zamanlar adet düzensizliği başlamıştı beni bitirdi o doktor daha sonra başka doktora gittim kistik yapı yok gayet sağlıklı yumurtalıkların dedi emin olmak için bi başka doktora daha gittim oda kist yok dedi adetlerimde düzene girdi hangi

Daha yasin çok küçük senin , olumsuzluğa kapılma. Ama biraz kafanı toparlayıp oturduğun yerin en iyi doktoruna git. Daha fazla zaman kaybetmeden aşılama yaptıysan acaba , tabi doktor ne der bilmiyorum ama , bekledikçe insan geriliyor. Ben sanırım direk aşılama isteyeceğim artık.

Hangi sehirdesin bilmiyorum ama en iyi kimse ona git , daha yaşın 38 , öyle çok gecikmiş değiliz. Ben ona karar verdim . Adana dayım ben , 2 doktor var çok iyi , biraz pahalı muayeneleri ama bugüne kadar verdiklerim de az degil. Riskli gebeliklerde çok iyi olduklarını duydum. Hemde daha beklemeyeceğim, zaman kaybı sadece , aşılama isteyeceğim hemen .

Hangi sehirdesin bilmiyorum ama en iyi kimse ona git , daha yaşın 38 , öyle çok gecikmiş değiliz. Ben ona karar verdim . Adana dayım ben , 2 doktor var çok iyi , biraz pahalı muayeneleri ama bugüne kadar verdiklerim de az degil. Riskli gebeliklerde çok iyi olduklarını duydum. Hemde daha beklemeyeceğim, zaman kaybı sadece , aşılama isteyeceğim hemen .
Biliyomusun sana yazdıktan sonra hamile olduğumu öğrendim🤰🏽🥰 daha çok yeni değer 62 inşallah sağlıkla yükselir🙏🏽🥰

Back