• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik en erken ne zaman anlasilir

Yumurtlamadan 2-3 gün sonra ben anladım hatta esime döndüm hamileyim dedim hadi be sende bu kadar cabuk anlasılmaz dedi vücudum yaniyordu kirpiklerime rimel zor sürdüm sonra ayaklarim cok agırdi ve bulantim basladı

'' El '' olanları boşver. Onlar anca senin canini sıkar. Allah nasip ederse olur , yoksa ne yaparsan yap olmaz. Kendini bu kadar üzersen olacağı varsa da olmaz, Allah vermiyorsa inan bir sebebi vardır. Eşinle mutlu olmaya bak , kafana takma bu kadar. Ama gene de bulunduğun il veta ilçenin en iyi doktoruna git. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah 😊
Diyenler el değil işte eşimin tarafı özellikle eltim 🙄 tabiki Rabbim ne demişse o hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :) bu arada pro women hakkında bilgisi olan var mı

Yok canim o nedir ki ?
Yumurta geliştiriciymiş sanırım. Doktorum 2 ay önce kutu verdi içinde 2 tane vardı o iki taneyi içtim al kullan demişti ama almadım daha sonra hamileliği faydası var mı pek bilmiyorum sadece yumurta geliştirici olduğunu biliyorum bide benim yumurtam zaten çatlıyo neden kullan dedi ki acaba 😳

Yumurta geliştiriciymiş sanırım. Doktorum 2 ay önce kutu verdi içinde 2 tane vardı o iki taneyi içtim al kullan demişti ama almadım daha sonra hamileliği faydası var mı pek bilmiyorum sadece yumurta geliştirici olduğunu biliyorum bide benim yumurtam zaten çatlıyo neden kullan dedi ki acaba 😳
pro woman cok guzel bir takviye edici gercekten de. arkadasimin adeti cok duzensizdi doktor bunu kullan gebelik olusmazsa gel dedi sadece 4 5 tane kullandi o ay hamile kaldi tabi onun sayesinde mi bilmiyorum ama vesile oldu diyelim. doktorun onerdiyse kullan bence

pro woman cok guzel bir takviye edici gercekten de. arkadasimin adeti cok duzensizdi doktor bunu kullan gebelik olusmazsa gel dedi sadece 4 5 tane kullandi o ay hamile kaldi tabi onun sayesinde mi bilmiyorum ama vesile oldu diyelim. doktorun onerdiyse kullan bence
Çok sevindim şuan inşallah bendede aynı etkiyi gösterir 🤗 benimde son 2 aydır düzensiz gidiyo geç oluyorum korku sardı içimi. Bide benim sanırım progesteron hormonum yüksekti galiba buda çok canımı sıkıyo hamile kalmada güçlük çekme sebebim bu sanırım 😒 Progesteron düşüklüğü - yükseliği nasıl düzelir napmam lazım bilgisi olan var mı

Biz eczaneden kafamiza göre gidip alabilirmiyiz bu haptan acaba

Onun hakkında bi fikrim yok ama doktoruna sorabilirsin abla verir diye düşünüyorum benim doktorum da çok övdü pro women i
Kullanmaya baslasam mi acaba, çok sıkıldım artık, aynı insanlar nerdeyse her gün sormaya başladı. Sanki günlük olarak yumurtluyoruz. 😑 doktorumu değiştirsem, aynı şeylere sil baştan başlayacağım 😑

Kullanmaya baslasam mi acaba, çok sıkıldım artık, aynı insanlar nerdeyse her gün sormaya başladı. Sanki günlük olarak yumurtluyoruz. 😑 doktorumu değiştirsem, aynı şeylere sil baştan başlayacağım 😑
Ben 4.doktordayım 😌 bende artık sıkıldım sanki benim elimdeymiş gibi hergün yap bi tane diyip duruyolar. Yanlız hap değil abla suya karıştırıp içiyosun ben 2 tane içtim sadece almak nasip olmadı bi türlü. Bi yerde denk geldim doktorun biri vitaminler gebeliği kolaylaştırma amaçlı değildir diyo ama çevremde herkes vitamin kullanıp hamile kaldı oda bi muamma 😁

Ben 4.doktordayım 😌 bende artık sıkıldım sanki benim elimdeymiş gibi hergün yap bi tane diyip duruyolar. Yanlız hap değil abla suya karıştırıp içiyosun ben 2 tane içtim sadece almak nasip olmadı bi türlü. Bi yerde denk geldim doktorun biri vitaminler gebeliği kolaylaştırma amaçlı değildir diyo ama çevremde herkes vitamin kullanıp hamile kaldı oda bi muamma 😁
Valla benim öyle çok çocuk takıntım yoktur .Allah nasip ederse olur, nasip etmezse olmaz yani. Ama hakikaten insanlar yoruyor. Ama şu vitamini bir araştırayım 👍

Valla benim öyle çok çocuk takıntım yoktur .Allah nasip ederse olur, nasip etmezse olmaz yani. Ama hakikaten insanlar yoruyor. Ama şu vitamini bir araştırayım 👍
Benimde öyle evlendiğim günden beri baskı yapıyolar artık sıkıldım şu 3 4 aydır canıma tak dedi. Bence de bi araştır inşallah doktorunda kullan der faydasını görürsün haberdar olalım birbirimizden 😁

kizlar bu prowomen i ozel hastanedeki bazi doktorlar gebeligi kolaylastirsin diye yaziyo ilac degil takviye edici ben de cok arastirmistim iceriginde gercekten cok sey var. Ama gururuma yediremeyip ilacla mi hamile kalcam deyip almamistim fiyati da biraz yuksek 180 tl civari :KK57:

Bence herkesin her dogumunda bile degisiklik gosteriyor. Ilk hamikeligimde anlamadim bile adet belirtisi bile olmadi. Bi baktim hamileyim. Onun oncesibde her ay test yapip kendimi gozlemliyordum ama olmamisti. Sonra saliverdim, bi baktim adetimi 2 hafta gecmis adet belirtisi bile yasamadigim icin farketmemistim

kizlar bu prowomen i ozel hastanedeki bazi doktorlar gebeligi kolaylastirsin diye yaziyo ilac degil takviye edici ben de cok arastirmistim iceriginde gercekten cok sey var. Ama gururuma yediremeyip ilacla mi hamile kalcam deyip almamistim fiyati da biraz yuksek 180 tl civari :KK57:
Evet takviye edici gıda dün gittim eczaneye almaya sanki ben kafamdan uydurupda almaya gelmişim gibi adam bana internetten kadınlar klübü diye bi site var ordan çıktı hep bunlar dedi ne alaka dedim doktor bana al kullan dedi dedim zorla adama sipariş verdirttim 2 3 güne anca gelir dedi 245 lira dedi banada 😂

Bence herkesin her dogumunda bile degisiklik gosteriyor. Ilk hamikeligimde anlamadim bile adet belirtisi bile olmadi. Bi baktim hamileyim. Onun oncesibde her ay test yapip kendimi gozlemliyordum ama olmamisti. Sonra saliverdim, bi baktim adetimi 2 hafta gecmis adet belirtisi bile yasamadigim icin farketmemistim
Keşke bende bi baksam hamileyim :))

Back