- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi Durutuna21
-
Bukdr erken asla belli olmaz. Yumtrlma belirtsi olablr.Işte sıkıntı adet düzensizliği var , ortalama 35 gün alırsam 10 gün var adete. 2 gündür de mide ezilmesi arttı ve normalde göğüslerinde ağrı pek olmaz . Ama şu an neredeyse dokunamıyorum. Hayırlısı bakalim
Adetim sürekli düzensiz olduğu için yumurtlama dönemini denk getirmek benim için çok zor. 20 mayista yumurtalık takibinde doktor, rahim duvarin çok kalınlaşmış, utanmasam hamilesin diyebilirim dedi. Bu hafta gün aşırı ilişki olsun , bu ay bu şekild e bekleyelim dedi. Tabi ben de artık gebelik çok istediğimden, psikolojik mi bilemiyorum ama su an bir sürü belirti var. Goguslerim cok sisti , agirlasti ve agri var , surekli uykum var , hiç halim yok. Karnımın alt tarafı agriyor ve malum gaz sıkıntısı da var. Tabi orucunda etkisi olabilir. Sizce ne olabilir?
Benim gün tutturmak zor ama 20 - 23 arası muhtemelen. Bu durumda 1-2 gün sonra test yaptirsam mi acabaYumurtlama gününü biliyorsanız yumurtlamadan sonra 12.gün kanda baktırabilirsiniz
Benim gün tutturmak zor ama 20 - 23 arası muhtemelen. Bu durumda 1-2 gün sonra test yaptirsam mi acaba
Hamile misin kesinleşti mi canım ?Dayanamadım bugün idrar testi yaptım ve biraz silikte olsa 2. Çizgiyi gördüm. 7 mayısta adet olmuştumGerçekten hamile olabilirmiyim ki
Bayram tatili diye pazartesiyi bekleyim kan tahlili için dedim ama az önce lavaboda peceteye leke geldi. Ya çok tedirgin oldum , 29. Gün bugün adetim üzerinden. Yerleşme kanamasimi yoksa başka biseymi anlamadim. Bir de benim adetim normalde 28 - 29 günde olmazHamile misin kesinleşti mi canım ?
Benimde bugün 6.günüm ama hala adet olmadım şuan kasığımda dayanılmaz bi ağrı var dik duramıyorum bile bugün test yaptım negatif napıcam bilmiyorum kafam karmakarışık ☹Bayram tatili diye pazartesiyi bekleyim kan tahlili için dedim ama az önce lavaboda peceteye leke geldi. Ya çok tedirgin oldum , 29. Gün bugün adetim üzerinden. Yerleşme kanamasimi yoksa başka biseymi anlamadim. Bir de benim adetim normalde 28 - 29 günde olmaz
Inşallah seninki hamilelik nedeniyledir. Ben az önce adet oldum net bir şekilde. Hemen erken gebelik testi yaptım, negatif cıktı. Büyük ihtimalle kimyasal düşük oldu yine . Daha önce yine yaşamıştım bunu. Kotu bur durumBenimde bugün 6.günüm ama hala adet olmadım şuan kasığımda dayanılmaz bi ağrı var dik duramıyorum bile bugün test yaptım negatif napıcam bilmiyorum kafam karmakarışık ☹
Cnm gecmis olsun.İnsallh bi sonraki aya hamile kalirsin.Bu kimyasal gebelik yüzünden doktorlar adet 1 hafta gecmeden test yapmayin diyorlar.Ben de 1 yildir istiyorum olmuyor malesef.Insallh rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versinInşallah seninki hamilelik nedeniyledir. Ben az önce adet oldum net bir şekilde. Hemen erken gebelik testi yaptım, negatif cıktı. Büyük ihtimalle kimyasal düşük oldu yine . Daha önce yine yaşamıştım bunu. Kotu bur durum
Aynen adet geçmeden yapmicam diyorum dayanamıyorum gene yapıyorum. Doktor 2 hafta önce gittiğimde herhangi bir sıkıntı yok demisti , ne sebeb oluyor anlamıyorum. Yeni istemeye basladik , 3 _ 4 ay oldu ama 36 yasinda olunca tedirgin oliyorum, bu 2. oldu . Hayirlisi artik.Cnm gecmis olsun.İnsallh bi sonraki aya hamile kalirsin.Bu kimyasal gebelik yüzünden doktorlar adet 1 hafta gecmeden test yapmayin diyorlar.Ben de 1 yildir istiyorum olmuyor malesef.Insallh rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin
Bende 37 yasindayim cnm.Benim 1 kizim var .oda iki sene sonra olmustu.Hic bir sorun yok görünen.hsg cekildi bi sorun yok tesler tahliller bende de esimdede bisey cikmadi.nedensiz infertilite tanisi konduAynen adet geçmeden yapmicam diyorum dayanamıyorum gene yapıyorum. Doktor 2 hafta önce gittiğimde herhangi bir sıkıntı yok demisti , ne sebeb oluyor anlamıyorum. Yeni istemeye basladik , 3 _ 4 ay oldu ama 36 yasinda olunca tedirgin oliyorum, bu 2. oldu . Hayirlisi artik.
Senin sıkıntın ne imiş, ne diyor doktorlar.
Hayirlisi hakkimizda , ben evleneli daha 17 ay felan oldu , ilk yil istemedim. Hiç çocuğum olmadığından , daha da gerilmeye başladım.Bende 37 yasindayim cnm.Benim 1 kizim var .oda iki sene sonra olmustu.Hic bir sorun yok görünen.hsg cekildi bi sorun yok tesler tahliller bende de esimdede bisey cikmadi.nedensiz infertilite tanisi kondu
En yakin zamanda rabbim sanada anne olmayi nasip etsin cnm.Beklemek her ay umutlanip husrana ugramak cok kotu bisey.benimde pazar adet tarihim ama hamilelik belirtileri yok malesef.Esim temmuzda ilac alacak ve 6 ay gebelik yasak.Yani son ayımHayirlisi hakkimizda , ben evleneli daha 17 ay felan oldu , ilk yil istemedim. Hiç çocuğum olmadığından , daha da gerilmeye başladım.
Allah hayırlısını versin. Aslında kafaya cok taktigimizdan bu sıkıntıları yaşıyoruz, yaşayacak ömrü olsa her şekilde yasar. Inşallah senin de gönlüne göre verir Allah ım.En yakin zamanda rabbim sanada anne olmayi nasip etsin cnm.Beklemek her ay umutlanip husrana ugramak cok kotu bisey.benimde pazar adet tarihim ama hamilelik belirtileri yok malesef.Esim temmuzda ilac alacak ve 6 ay gebelik yasak.Yani son ayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?