Hamilelik depresyonu mu?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
26
Hamilelikte depresyon yani hicbirseyden zevk alamamak normal mi?Yalnizim evden çıkamıyorum ve hiçbir şeyden zevk alamıyorum hiçbir işim rast gitmiyor her şey ters gidiyor haliyle hep ağlıyorum mutsuzum bu durum eşimi de mutsuz ediyor adam işten eve gelmek istemiyorum dedi resmen.Dun gece karnımda bebeğim olmasa resmen ölmek isteyecek seviyeye geldim yaşamak bana anlamsız geldi.

Eşinizde maşallah ne güzel rahatlamış sizi. Öyle demesi hiç hoş değil daha çok destek olması gerekirken. Evden neden çıkmıyorsunuz. Bi problem olduğu için mi? İçinizden mi gelmiyor

Hamilelikte depresyon yani hicbirseyden zevk alamamak normal mi?Yalnizim evden çıkamıyorum ve hiçbir şeyden zevk alamıyorum hiçbir işim rast gitmiyor her şey ters gidiyor haliyle hep ağlıyorum mutsuzum bu durum eşimi de mutsuz ediyor adam işten eve gelmek istemiyorum dedi resmen.Dun gece karnımda bebeğim olmasa resmen ölmek isteyecek seviyeye geldim yaşamak bana anlamsız geldi.
hormon değişikliğinden kaynaklı olabiliyor tabi bir de Vitamin değerlerinize baktırın vitamin eksikliği depresyonu tetikler. Hamileler için uygun yoga, nefes teknikleri yapın youtubeda var. Her gün zorla da olsa yarım saat yürüyüş yapın her şeyin düzeldiğini göreceksiniz

Eşinizde maşallah ne güzel rahatlamış sizi. Öyle demesi hiç hoş değil daha çok destek olması gerekirken. Evden neden çıkmıyorsunuz. Bi problem olduğu için mi? İçinizden mi gelmiyor
Küçük bir ilçede yasiyorum burda gidebileceğim sadece küçük bir park market var.Il merkezine de her zaman gidemiyorum 1 saatlik mesafede.Gorustugum kimse de yok maalesef

Komşuluk falan var mı peki genellikle küçük uerlerde devam ediyor. Bizimde burası küçük babaannem yaşında teyzelerle takılıyorum bazen. Onların muhabbeti daha iyi ☺️ 1 arkadaşınız olsa yakında çok samimiyete gerek yok kahve icebileceginiz arada sırada. Evde daha çok bunalıma girersiniz. Emin olun çocuktan sonra daha fazla zorlanirsiniz

X