- 6 Mart 2024
- 9.274
- 7.870
- 28
-
- Konu Sahibi fatmacanms
cezam yeni kalktı. tekrar ceza almak istemiyorum. ama kendimi ifade etmek zorundalılığı gibi gecmek bilmez bir hissim de var.Soru sahibi durumunuzu anlıyorum ama içinizdeki canın size bağlı olduğunu hatırlayın her sigara aldığınızda elinize. Onu duman içinde boğduğunuzu hayal edin bence o görüntü sizi de çok rahatsız edecek. Gerekirse doktoruna danışmanı öneririm.
Diğer yorum yapan arkadaş da karışmak istemiyorum hamileyim polemiklerden hiç hoşlanmam ama herkese hep aynı uslüpla dalga geçen ve eleştiren şekilde yaklaşıyor. Lady Guinevere, bence üslubunu biraz gözden geçirmelisin. Çok konuna denk geldim. Ben de konu açtım. 14.haftadayım ve hala kusan biriyim. Biraz kraker vs yiyebiliyorum hatta garip bir şekilde çiğköfte istiyor canım gibi bir şeyler demiştim. Vicdanen rahatsız olduğumu söyledim. Bana da yediklerin ne kadar doğru sebze yemekten dışkının yeşile döndüğünden bahsetmiştin. Hayatta bu kadar keskin ve ben bilirim üslubu bana doğru gelmiyor. Lütfen her şeyi siz bilmeyin. Eleştirmeden de yol gösterilebilir.
Ben sizi hatırlıyorum konunuza yorum yapmıştım o dönem canım çok cips yemek istiyordu hatta cips yiyordum sürekli olarak :)) kendimi kötü hissediyordum ben de sizin gibi sizin konunuzda da yine sizi üzmeyecek bir yorum yapmıştım kendimden örnek vermiştim. Bu kadar zor olamaz insana insan gibi yaklaşmak umarım daha iyi olmuştur iştahınız, sevgilerimi iletiyorum.Soru sahibi durumunuzu anlıyorum ama içinizdeki canın size bağlı olduğunu hatırlayın her sigara aldığınızda elinize. Onu duman içinde boğduğunuzu hayal edin bence o görüntü sizi de çok rahatsız edecek. Gerekirse doktoruna danışmanı öneririm.
Diğer yorum yapan arkadaş da karışmak istemiyorum hamileyim polemiklerden hiç hoşlanmam ama herkese hep aynı uslüpla dalga geçen ve eleştiren şekilde yaklaşıyor. Lady Guinevere, bence üslubunu biraz gözden geçirmelisin. Çok konuna denk geldim. Ben de konu açtım. 14.haftadayım ve hala kusan biriyim. Biraz kraker vs yiyebiliyorum hatta garip bir şekilde çiğköfte istiyor canım gibi bir şeyler demiştim. Vicdanen rahatsız olduğumu söyledim. Bana da yediklerin ne kadar doğru sebze yemekten dışkının yeşile döndüğünden bahsetmiştin. Hayatta bu kadar keskin ve ben bilirim üslubu bana doğru gelmiyor. Lütfen her şeyi siz bilmeyin. Eleştirmeden de yol gösterilebilir.
Midem önceki döneme göre bir tık daha olsa da maalesef kusmaya devam :) artık asla çiğköfte yemiyorum 1 aydır dikkat ediyorum ama balık yemeye başladım kendim pişirmediğim ve açık hava olan yerlerde rahat yemek yiyorum. Hafif besleniyorum porsiyonum küçüldü ama midemde ne kadar kalırsaBen sizi hatırlıyorum konunuza yorum yapmıştım o dönem canım çok cips yemek istiyordu hatta cips yiyordum sürekli olarak :)) kendimi kötü hissediyordum ben de sizin gibi sizin konunuzda da yine sizi üzmeyecek bir yorum yapmıştım kendimden örnek vermiştim. Bu kadar zor olamaz insana insan gibi yaklaşmak umarım daha iyi olmuştur iştahınız, sevgilerimi iletiyorum.
Maşallah hem hamilesin hem sigara içiyorsun üstüne üstelik saygı çerçevesinde istediğimiz şekilde yorum/eleştiri yapabileceğimiz bir platformda konu açıp “yanlış yapıyorsun” diyen insanlara ters ters cevaplar veriyorsunuz
Minicik embriyodan gelişen bir çocuğa sigara dumanını layık görüyorsanız anneliğiniz hayırlı olsun
TATLIM İLK YAPTIĞI ELEŞTİRİYİ GÖRDÜN MÜ SEN? BEN BURDA İNSAN GİBİ KONU AÇMIŞ SORMUŞUM DİMİ ÖYLE EGOLU CEVAPLAR VERMEYE GEREK YOK SAĞOL TATLIM BU ARADA KONU AÇILALI 1 AY OLDU BU ZAMAN ZARFINDA TİSKİNDİĞİMİ DÜN BELİRTTİMMaşallah hem hamilesin hem sigara içiyorsun üstüne üstelik saygı çerçevesinde istediğimiz şekilde yorum/eleştiri yapabileceğimiz bir platformda konu açıp “yanlış yapıyorsun” diyen insanlara ters ters cevaplar veriyorsunuz
Minicik embriyodan gelişen bir çocuğa sigara dumanını layık görüyorsanız anneliğiniz hayırlı olsun
PLATFORMDA DA NE KADAR BİLMİŞ VAR BÖYLETATLIM İLK YAPTIĞI ELEŞTİRİYİ GÖRDÜN MÜ SEN? BEN BURDA İNSAN GİBİ KONU AÇMIŞ SORMUŞUM DİMİ ÖYLE EGOLU CEVAPLAR VERMEYE GEREK YOK SAĞOL TATLIM BU ARADA KONU AÇILALI 1 AY OLDU BU ZAMAN ZARFINDA TİSKİNDİĞİMİ DÜN BELİRTTİM
Duyarlı hassas diyelim.PLATFORMDA DA NE KADAR BİLMİŞ VAR BÖYLE
Bıraktıysanız tebrik etmeyi de biliriz. TebriklerTATLIM İLK YAPTIĞI ELEŞTİRİYİ GÖRDÜN MÜ SEN? BEN BURDA İNSAN GİBİ KONU AÇMIŞ SORMUŞUM DİMİ ÖYLE EGOLU CEVAPLAR VERMEYE GEREK YOK SAĞOL TATLIM BU ARADA KONU AÇILALI 1 AY OLDU BU ZAMAN ZARFINDA TİSKİNDİĞİMİ DÜN BELİRTTİM
Canım beni sen anlarsın sigarayı bıraktım dedim ama bırakamıyorum şuan günde 3bile 5 arası iciyorum hamile değilim eşimden kaynaklı tedavi görüyoruz ama korkum su eğer olursa embriyo oluşumu tutunmasina etki eder mi ve diyelim ki hamileyim ve haberim yok tabi sigara içiyorum o ara birşey olur mu ( pozitifi gördüğüm saniyede içmem o ayrı ) ama sigara tutunmayı olumsuz etkilermi ve öğrene ne kadar içsem birşey olur mu o surecde bunu çok merak ediyorum ve strese koyuyor beniSonuna kadar katılıyorum. Hamileyken karnında bir can taşırken 10 sigara içebilen birisine diyebilecek hiçbir şey yoktur. Bende sigara tiryakisiydim öğrendiğim an ağzıma bile almadım gittim çöpe attım paketi.
Emzirirken içerim dedim onu bile yapmıyorum gözüm görmüyor çünkü evladımın sağlığı önemli.
Bitanem ben pozitifi gördüğüm ana kadar fokur fokur içiyordum gördükten sonra bıraktım ogluşum şu an yan oda da uyuyorCanım beni sen anlarsın sigarayı bıraktım dedim ama bırakamıyorum şuan günde 3bile 5 arası iciyorum hamile değilim eşimden kaynaklı tedavi görüyoruz ama korkum su eğer olursa embriyo oluşumu tutunmasina etki eder mi ve diyelim ki hamileyim ve haberim yok tabi sigara içiyorum o ara birşey olur mu ( pozitifi gördüğüm saniyede içmem o ayrı ) ama sigara tutunmayı olumsuz etkilermi ve öğrene ne kadar içsem birşey olur mu o surecde bunu çok merak ediyorum ve strese koyuyor beni
Amin amin inşallah rabbim sesini duysun. 10 gün içmedim kendimi yedim 3 gün dur iviyorum daha 5 tane içtiğim olmadı yani özellik akşam yemekleri ve kahve sonrası aşırı dürtüyor beni ama dediigm gibi yapcam 5 bile olmicak teşekkür ederimBitanem ben pozitifi gördüğüm ana kadar fokur fokur içiyordum gördükten sonra bıraktım ogluşum şu an yan oda da uyuyorinşallah sanada nasip olur ama senin yerinde olsam binbir emek veriyorsam yavaştan düşürmeye çalışırım çalışamasan da 5in üstüne çıkma
Çok teşekkür ederiz teyzesi Rabbim kucağını doldursun inşallahAmin amin inşallah rabbim sesini duysun. 10 gün içmedim kendimi yedim 3 gün dur iviyorum daha 5 tane içtiğim olmadı yani özellik akşam yemekleri ve kahve sonrası aşırı dürtüyor beni ama dediigm gibi yapcam 5 bile olmicak teşekkür ederimoğluna rabbim uzun ömür sağlık versin sizlere bağışlasın