bilmediğini sormak ne zamandır cehalet oldu pardon? önce üslubunuzu düzeltin. sokakta göreyüm hamile ve sigara içen bir kadın yine üzülürüm o bebeğe ve annenin anneliği hakkında belli bir görüsüm olur. bu evrenseldir yani tartışmayın bari.
gebelik dısı içtiğiniz sigara sizin kendinize kendi kararınızla verdiğiniz zarardır. ama hamileyken bunu yapmak kücücük bir canı buna maruz bırakmaktır. cehalet de bunun savunulacak bir yanı olduğunu düsünmektir, yoksa endişelendiği, bilmediği konularda tecrübeli insanlardan yardım istemek değildir. keşke siz de sorup öğrenseniz ardınızdan sallayacağınıza. en azından saygı falan duyardık.
kaldı ki ben hamile kadına burda ağır bir şey söylemedim, anneliğini sorgulamadım. sizin yorumunuz yüreklendirici ama. yanlış yapıyorsunuz. kabul edin ve susun. sizin anneliğiniz sizin ve cocugunuzun sınavı belli ki. ama zaten zor olan bir süreçte anneyi yüreklendirip bunun günahına nasıl girebiliyorsunuz? hiç sağduyunuz da yok. bakın tek yorumdan anneliğinizden fazlası belli oluyor
ve lütfen bana cevap vermeyin, yorumumu ciddiye almayın zaten
biz burda sizin kulaklarınızın dinleyebileceği sesler değiliz. siz Allahlıksınız masallah