- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins,sen takma kafana anneler karnına düştüğü anda anne oluyor ama babalar kucağına alınca oluyor anca,hem Allah'ın sevdiği kulusunuz ki kız nasip etmiş,hayırlı sağlıklı olsunda ne farkeder .Kızlar selam hamileyim biz 13+2 olduk elhamdülillah.2 li teste çarşamba bakılacak inşallah sağlıklı olur. İlk çocuğum dr ilk başta erkek dedi bugün kız büyük ihtimalle dedi olanlar oldu eşim o kadar sessiz kaldı morali bozuldu erkek istiyordu. Yani zaten ilk çocuk ne fark eder anlamıyorum kendi 5 erkek kardeş hiç biri ile görüşmüyor bile o kadar buna neler yaptılar hala cahil kafası işte. Ben o kadar mutluyum kanatlarım eksik 1 düşükten sonra oldu sürecim kanamalı geçti şuan bu haftalara geldim diye. Ama kendisi bu halimle dr dan çıktığımdan beri kötü davranıyor ağlatıyor bu kadar kör cahillik olur mu size soruyorum bu halimle ağlıyorum ben bu bebeği o kadar istiyordum kurban kesip dağıtacağına. İnşallah sağlıklı olur bebeğim dua edin kızlar. Gerçekten ayrılmayı bile düşündüm gitsin yoluna başkası belki erkek getirir sonra çocuğumu da göstermem zaten bakmaz kesin inşallah yavruma ilerde muhtaç kalmaz ben bebeğmi çok seviyorum.. Ağladım durdum Allah görüyor.
Sağlıklı bir hamilelik dilerim, Rabbim bebeğinize de size de sağlık afiyet versin, bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallahAma kendisi bu halimle dr dan çıktığımdan beri kötü davranıyor ağlatıyor bu kadar kör cahillik olur mu size soruyorum bu halimle ağlıyorum ben bu bebeği o kadar istiyordum kurban kesip dağıtacağına. İnşallah sağlıklı olur bebeğim dua edin kızlar. Gerçekten ayrılmayı bile düşündüm gitsin yoluna başkası belki erkek getirir
Öyle bir şey yok garanti falan hiç çekemem vallaŞu herifi zamanında boşayacaktın, şimdi çek dur. Ama yalvarıyo ama ayağıma kapanıyo. Şimdi de kız doğurcan diye b.k gibi davranıyor. Tabi çocuğu koydu, yerini garantiledi şimdi cazını yapsın bakalım sen de çek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?