Hamilelik, çevrem, anlayışsızlık ve annem

Bayan strese bakın hele tavsiyede bulunuyor nasılda aklıma gelmedi hobi edinmek, hay Allah. Neyse öyle yapayım bari.

Bayan strese bakın hele tavsiyede bulunuyor nasılda aklıma gelmedi hobi edinmek, hay Allah. Neyse öyle yapayım bari.
Algı problemi sizde var gelip benim yorumuma üstten üstten konuşan sizsiniz daha ne kadar yazmam lazım?
Ayrıca çok mu sinirlendiniz ? Aynı yoruma hızınızı alamayıp birden fazla yorum yapmışsınız. Sakin olun azıcık.
Bu arada mesleğimi söylemezsem öleceğim hastalığına mı yakalandınız ? Bana ne sizin beyaz önlüğünüzden ? Ne düşünmemi bekliyorsunuz ? Ooo sağlıkçı galiba mı demeliyim ? Veya ona benzer bişey ? Beni çok etkilemez. Her gün profesöründen valisine dokroruna çok kişiyle görüşme potansiyelim var, onlarda telefonum var bende de onların telefonu. Kariyer çeşitliliği fazla yani beni etkilemez. Beyaz önlükle 22 yaşında doktor olmadığınıza göre sağlık personeli, eczacı kalfası, kreş öğretmeni, temizlik personeli vs pek çoğu olabilirsiniz. İnanın meslekler beni ilgilendirmez. Tavır önemlidir.
Doğaya ver kendini, insanlarla iletişimde problem yaşıyorsun. Komplekslerini yen

Oldu peki, baştan anlatayım. Beni şımarık ve hiç bir uğraş vermeden bir yerlere gelmekle İtham ettiniz ya ona istinaden mesleğimi belirttim. Mesleğime şaşırın yada boş boş konuşun diye değil. Baya da ilgilendirmiyormuş yalnız hemen çözümlemeye varmışsınız yok dr olamazsınız yok eczacı kalfası falan falan. Mesleklerde baya ilgilendirmiyormuş sizi orayı anladık. Bir defa okuyunca anlamıyorsunuz diye düşünüp, tekrar tekrar yazdım belki size yardımcı olur diyeVayy vayy vayy nasıl etkilendim şuanda demek valisinden prf. Herkesle görüşüyorsunuz ve 0 kompleks çok iimiş bu. O zaman her şey hakkınız

Benim annem de böyle hayata hep olumlu hep toz pembe(!)yanından bakar. Ben de aşırı mantık insanıyım ama çoğu kez bünyeme pozitif enerji yüklemek için kendi kendime konuşurum, yıllardır kendimin psikoloğu oldum diyebilirim.
Ilaveten aşırı ketum biri de oldum. Siz de bence heveslerinizi güzel şeyleri kendinize saklayın

Maalesef bazı anneler öyle bende de hem şeker var hem bebekte gelişim geriliği var annem hiç yardımcı olmadi gebeliğim boyunca kimsesiz gibiyim dogum olacak yanımda kalacak kimsem yok çocuklarını çok önemseyen bir anne değil işte inan gebelik boyunca hep ağladım neden bukadar yalnızım diye bende çalışıyorum siz gibi ordada bussuru sorun problem insan hayatta yalnizmiş

Bende aynı siz gibi tek başıma büyüdüm annem hicbiseyimde yoktu ben üniye hazırlanırken teyzemin oğlunu getirdi eve o çalışsın diye biz odalara girmedik o şimdi savcı oldu ben hastanede tıbbi sekreter hamileyim şuan birkere bir tas çorba yapmadi hem gelişim geriliği var hem bende şeker doğdun ev kaderin oluyormuş malesefki hep vari yoğu teyzemler onların çocukları dayımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…