Ben hamilelikten olduğunu düşünmüyorum ara ara kanama oluyor demissiniz ama yerleşme kanaması için bile çok erken . Eğer hafif bi kanama olduysa muhtemelen yumurtaniz catlamistir bu ay daha geç adet olursunuz eğer benim dediğim gibiyseMerhaba, benim reglime 10 gün var. Ovülasyon testleri de yaparak yumurtlama günlerini değerlendirdik bu ay. Ama doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ve ilk denememiz. Şuan ara ara kanamalarım var, kalçama vuran bi kasık ağrım var. Bu kadar çabuk anlamak mümkün mü acaba? Bu arada bizde bi deneme yapmış olalım :)
Merhaba.Aynisi bende de var. Adetime 1 hafta var.Adet olacak gibi kasiklarda agri,lekelenme,kuyruk sokumu ve bel agrisi.Yumurtlamadan beri suregelen akinti ve agri.Bu kadar erken belirti olmaz diyorlar ama insan umutlaniyor.Merhaba, benim reglime 10 gün var. Ovülasyon testleri de yaparak yumurtlama günlerini değerlendirdik bu ay. Ama doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ve ilk denememiz. Şuan ara ara kanamalarım var, kalçama vuran bi kasık ağrım var. Bu kadar çabuk anlamak mümkün mü acaba? Bu arada bizde bi deneme yapmış olalım :)
Benim de bir hafta var.Kahverengi lekelenme oldu.Benim de mi yumurtam catladi acaba???Kafam karisti.Ben hamilelikten olduğunu düşünmüyorum ara ara kanama oluyor demissiniz ama yerleşme kanaması için bile çok erken . Eğer hafif bi kanama olduysa muhtemelen yumurtaniz catlamistir bu ay daha geç adet olursunuz eğer benim dediğim gibiyse
Eğer 7 yumurta catlamanizin üzerinden en az 7 gün geçtiyse yerleşme olabilirBenim de bir hafta var.Kahverengi lekelenme oldu.Benim de mi yumurtam catladi acaba???Kafam karisti.
Merhaba..Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim.Ovulasyon testi 3 un de pik yapti 4 unde catladi.Bugun 7. gunum..Eğer 7 yumurta catlamanizin üzerinden en az 7 gün geçtiyse yerleşme olabilir
Çok büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır o zaman. İnşaallah meleginiz sizinledir hemen test yapıp hayal kırıklığına uğratmayın kendinizi 2-3 gün daha bekleyinMerhaba..Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim.Ovulasyon testi 3 un de pik yapti 4 unde catladi.Bugun 7. gunum..
Adet mi oldun canimBendeki yanlış alarm çıktı maalesef
Allah buyuk canim benim umutsuz yasanmazkiEvet ya adet oldum, test yapmama bile gerek kalmadı baya erken oldum, 8 gün kadar. Sanırım Allah daha fazla umutlanmamı istemedi:)
Aynen ole yap bak havuc suyu cokkk etkili ceviz sende ye esinde yesinGeçen ay ilk ayımızdı zaten o yüzden çok üzmedi beni. Geçen aydan eşime keçiboynuzu pekmezi aldık ve bence Saraçoğlunun yumurta kalitesini artırmak için önerdiği inciri yapıyorum.
Yapıcam :) sonucu yine burdan paylalıcam sizinle, tutarsa belki birilerine de faydamız olur:)Aynen ole yap bak havuc suyu cokkk etkili ceviz sende ye esinde yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?