- 7 Ekim 2018
- 264
- 198
- 53
- 30
Insllahhhh tutar sende burdan mutlu haberi verirsinnnYapıcam :) sonucu yine burdan paylalıcam sizinle, tutarsa belki birilerine de faydamız olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insllahhhh tutar sende burdan mutlu haberi verirsinnnYapıcam :) sonucu yine burdan paylalıcam sizinle, tutarsa belki birilerine de faydamız olur:)
Beklirom guzel haberlerini:))Yapıcam :) sonucu yine burdan paylalıcam sizinle, tutarsa belki birilerine de faydamız olur:)
İnşallaaaaaahhhh:))
Beklirom guzel haberlerini:))
Hamile mısınız suanMerhaba.Aynisi bende de var. Adetime 1 hafta var.Adet olacak gibi kasiklarda agri,lekelenme,kuyruk sokumu ve bel agrisi.Yumurtlamadan beri suregelen akinti ve agri.Bu kadar erken belirti olmaz diyorlar ama insan umutlaniyor.
Bilmiyorum henuz.Adet gunumu bekliyorum..Insallah hamileyimdir..Hamile mısınız suan
İnşallah canımBilmiyorum henuz.Adet gunumu bekliyorum..Insallah hamileyimdir..
Allah gönlüne göre versin inşallahBilmiyorum henuz.Adet gunumu bekliyorum..Insallah hamileyimdir..
Hepimizin canim...Allah gönlüne göre versin inşallah
merhaba bedenen sadece sol tarafımda kasık ağrısı vardı sanki regl olacak gibi hissediyordum ama olmuyordu.kokulara gelemiyordum daha ve psikolojik olarak hamile oldugumu hissetim dedimki ben hamileyim 5 gün kadar bekledim kan testi sonucu hamile oldugumu ögrendim,bende herhangi bir lekelenme olmadı sadece toz pembeden bile daha açık akıntım oldu bir damla kadar okadar.Merhaba, benim reglime 10 gün var. Ovülasyon testleri de yaparak yumurtlama günlerini değerlendirdik bu ay. Ama doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ve ilk denememiz. Şuan ara ara kanamalarım var, kalçama vuran bi kasık ağrım var. Bu kadar çabuk anlamak mümkün mü acaba? Bu arada bizde bi deneme yapmış olalım :)
Sadece sol kasık ağrınız mı oldu. Benmde bu ay genelde sol kasığım ağrıyo ama arada sağ kasığıma da ağrı giriyo. Sizde nasıl oldu kasık ağrısı acabamerhaba bedenen sadece sol tarafımda kasık ağrısı vardı sanki regl olacak gibi hissediyordum ama olmuyordu.kokulara gelemiyordum daha ve psikolojik olarak hamile oldugumu hissetim dedimki ben hamileyim 5 gün kadar bekledim kan testi sonucu hamile oldugumu ögrendim,bende herhangi bir lekelenme olmadı sadece toz pembeden bile daha açık akıntım oldu bir damla kadar okadar.
MERHABA ŞUAN 14 HAFTALIK HAMİLEYİM VÜCUDUNUZU BİLİYORSANIZ EGER DEGİŞİKLİKLERİDE ANLIYORSUNUZ.BENİM SOL TARAFIMDA ÖZELLİKLE AĞRIM OLMUŞTU ARA ARA ADET OLACAK GİBİ OLUYORDUM Bİ SÜRE GECİKİNCE HEMEN TEST YAPTIM VE İNANIN SADECE GEBE KALMAKLA BİMİYOR BUNUN İKİLİ TESTİ ÜÇLÜ TESTİ... VS.. DAHA VARİLK ACABA HAMİLEMİYİM BU SEFER TUTTUMU DİYE ENDİŞE TAM SEVİNİYORSUN TAMAM HAMİLEYİM ŞİMDİDE DOWN SENDROMU RİSKİYLE UĞRAŞIYORUM ANNELİK DAHA ANNE KARNINA DÜŞMEDEN BAŞLIYOR ANLAYACAGINIZ RABBİM HERKESE ZAMANINDA VE SAGLIKLI BİRER EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAHSadece sol kasık ağrınız mı oldu. Benmde bu ay genelde sol kasığım ağrıyo ama arada sağ kasığıma da ağrı giriyo. Sizde nasıl oldu kasık ağrısı acaba
Sağol canım adet oldum ben yine... Down sedromu riskiyle karşılaştysan tek doktordan görüş alma bi kaç doktora daha başvur derim ben. İnşallah bişey yoktur. Sağlıkla alırsn bebeğini kucağınaMERHABA ŞUAN 14 HAFTALIK HAMİLEYİM VÜCUDUNUZU BİLİYORSANIZ EGER DEGİŞİKLİKLERİDE ANLIYORSUNUZ.BENİM SOL TARAFIMDA ÖZELLİKLE AĞRIM OLMUŞTU ARA ARA ADET OLACAK GİBİ OLUYORDUM Bİ SÜRE GECİKİNCE HEMEN TEST YAPTIM VE İNANIN SADECE GEBE KALMAKLA BİMİYOR BUNUN İKİLİ TESTİ ÜÇLÜ TESTİ... VS.. DAHA VARİLK ACABA HAMİLEMİYİM BU SEFER TUTTUMU DİYE ENDİŞE TAM SEVİNİYORSUN TAMAM HAMİLEYİM ŞİMDİDE DOWN SENDROMU RİSKİYLE UĞRAŞIYORUM ANNELİK DAHA ANNE KARNINA DÜŞMEDEN BAŞLIYOR ANLAYACAGINIZ RABBİM HERKESE ZAMANINDA VE SAGLIKLI BİRER EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Öyle yapıyorum canım inşallah en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallahSağol canım adet oldum ben yine... Down sedromu riskiyle karşılaştysan tek doktordan görüş alma bi kaç doktora daha başvur derim ben. İnşallah bişey yoktur. Sağlıkla alırsn bebeğini kucağına
Merhaba konu eski ama sizin tarihiniz yine yakın :) Benimde reglime bir hafta var daha erkende olabilir çünkü reglim kendi kafasına göre takılıyor 27-31 gün arasında geliyor . Ama ilk defa ben kasık ağrısı yaşıyorum ki regl olacağım zaman bile olmuyor . Genelde sağda oluyor arada sola da geçiyor hatta uyutmadı dün beni , göğüslerimde elleyince acıyor ama umutlanmıyorum havalar soğudu üşüttüm diyorum kesin .Merhaba . Bende bu ay ovulasyon takibi yaptim 3 gün once de yumurtlama gördüm. Ve yine 3 gündür kasıklarımda hafif bir ağrı doluluk hissi var. Bu kadar erken bir belirti olur mu bilemedim. Sanırım kendimi çok dinliyorum
Merhaba inşallah sizde ki belirti gebelik belirtisidir:) ama ben de olmadı hatta şuan yine var ama umudum yok aynısı olacak diyeMerhaba konu eski ama sizin tarihiniz yine yakın :) Benimde reglime bir hafta var daha erkende olabilir çünkü reglim kendi kafasına göre takılıyor 27-31 gün arasında geliyor . Ama ilk defa ben kasık ağrısı yaşıyorum ki regl olacağım zaman bile olmuyor . Genelde sağda oluyor arada sola da geçiyor hatta uyutmadı dün beni , göğüslerimde elleyince acıyor ama umutlanmıyorum havalar soğudu üşüttüm diyorum kesin .
Zaten çokta umutlanmak istemiyorum regl olacağıma yoruyorum bende, havalar soğuk üşütmüşümdür diyorum. Ovülasyon testiyle falan takip hiç yapmadım, gün aşırı ilişki artı P.C. programı var telefonda onunla ilerliyorum. Ekim ayında doktor kontrolündeydim 15.günde yumurtam anca büyümüştü ama yine hamile kalamadım. Kasım ayında hormon testleri yaptırdım şükür bir şey çıktı bakalım artık bu ayda regl olursam bende ovülasyon testi alacağım. Regli olursam 9 aydır deniyor olacaz ve yaşımda 30 :) hayırlısı olsun diyorum Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin.Merhaba inşallah sizde ki belirti gebelik belirtisidir:) ama ben de olmadı hatta şuan yine var ama umudum yok aynısı olacak diye
Ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum. Ovulasyon testi siparişi verdim hatta az önce ınşaallah çok yakinda hayırlı guzel haberi alirizzZaten çokta umutlanmak istemiyorum regl olacağıma yoruyorum bende, havalar soğuk üşütmüşümdür diyorum. Ovülasyon testiyle falan takip hiç yapmadım, gün aşırı ilişki artı P.C. programı var telefonda onunla ilerliyorum. Ekim ayında doktor kontrolündeydim 15.günde yumurtam anca büyümüştü ama yine hamile kalamadım. Kasım ayında hormon testleri yaptırdım şükür bir şey çıktı bakalım artık bu ayda regl olursam bende ovülasyon testi alacağım. Regli olursam 9 aydır deniyor olacaz ve yaşımda 30 :) hayırlısı olsun diyorum Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin.
Cnm nasilsin varmi guzel haber ben dogum yaptim 3 aylik oldu oglum hepinize dua ettim inslalalh vardirAllah gönlüne göre versin inşallah