- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
- Konu Sahibi pembepatron
-
canım benm bnde takp edyrm yazmaya devam edrsen sevinirim
kızlar artık diyet yapmadığım için listemi paylaşmıyorum..melocum bende takip ediyorum canım boşa yazmıyosun yani sayende bende birkaç haftadır aynı kilomdayım minikim büyüyo amatam olarak listene uymuyorum ama en azından ne yemem ne yememem gerektiğini öğrendim eline sağlık şekerim
ilk sayfada tüm hamile adaylarının uygulayabileceği bir liste de varPaylasim icin tesekkürler öncelikle benim sormak istedigim yalnizca seker hastalari icin uygun olan bir diyet listesimidir bu yoksa her anne adayi uygulayabilir mi?
eğer bu şekerin yüksek çıkması sonucu verilmiş bir diyet listesiyse benimkisi ne diye düşündüm okuyunca.bana muz,üzüm,incir ,patates-pirinç,beyaz ekmek ,şekerin 1 küpü bile kesinlikle yasak.ayrıca meyveyide öyle bir oturuşta öyle 3 mandalina şeklinde yiyemiyorum.öğün araları birer birer tüketmek gerek.kahvaltıda 2 yumurta çok fazla.sonra nar rahimde kasılmalara sebep olup erken doğum ve düşük riskini arttırdığı için yasak.şeker yüklemesine gidene kadar bende abartmıştım durumu ve 27 haftada 10 kilo aldım.ama mecburi uyduğum diyetle son bir ayda 1 kilo almayı başardım ve şekerimi düşürdüm.arkadaşlar her bünyenin duyduğu kalori ihtiyacı farklıdır.her gördüğünüzü uygulamayın derim ben.ama şu nar konusunu internetten bir araştırın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?