- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
- Konu Sahibi pembepatron
-
merhaba arkadaşlar doktorum bana da vermişti böyle bir diyet,ama ben dedımkı ben hamileyim ve canım çekiyor hamileliğimi doya doya canım ne çekerse yemek istiyordum.ve ben doktorun verdiği diyeti yapmadım..fakat çok yemedim herşeyden yedim az az yedim..allaha şükür kızım sağlı yerindeydi..ve ben 57 kıloyla hamile kaldım,her ay bir kilo aldım,son 8.ve 9.cu ayımda 2 şer kılo aldım.hamileliğim boyunca tam 11 kılo aldım..vücudum aynıydı hiç şişme olmadı miğdemde yanma olmadı çok rahat bir hamileleik geçirdim,doğum esnasında tam tamına 9 kıloyu birden attım kızımla beraber..ve 2 hafta sonra tartıldım 59 kıloydum ailem çok şaşırdı sadece 2 kılo fazlalığım var diye..bence diyet yapmayın...doktor bile verse...
melocum kolay gelsin bugünkü programını okurken gözüm nara ilişti ben o kadar çok nar tüketiyorum ki sanırım nara aş eriyorum hergün küçükse 2 tane büyükse 1 tane tüketiyorum mutlaka acaba daha fazla yesem zararı olur mu ki
melocum şekerin kaç çıkmıştı yüklemede???benim de yüksek ben de diyet yapıyorum şu an ama sanki daha katı seninki benden.10 gün kadar yaptım,açlık şekerim 75 çıktı,dr çok iyi dedi..bayramdan sonra ölçtüreceğim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?