- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
- Konu Sahibi dertsizkulyok
-
...ve sigara ucuEşiniz ne kullanıyor?
Bu zamana kadar aklınız neredeydı ?şimdiden çocuğumu alırım diye cümleler kuruyor ama çocuğumu nasıl aldırabilirim canlandı 3 aylık oldu cinayet olur bu Rabbimin verdiği bi can o şimdiye kadar hayatımı zaten mahfetti onun yüzünden o çocuğu aldırırsam diğer dünyamı da bitirmiş olurum
ilk başta doktoralarla görüştüm baba değil anne kullanırsa risk olur deidler öğrenir öğrenmez ilk onu araştırdım. Rabbimin verdiği can diye kıymak hiç aklımın ucundanbile geçmedi haklısınız hayat boyu devam edecek bir süreç bu asıl ne yapmam gerektiğini bu konuda bilmiyorum zaten.Uyusturucu kullanan bırının spermı ne kadar sglıklı olabılır kı bebek dunyaya saglıklı gelecekmı bence bunu cok ıyı arastırın. Ve ben olsam hamıleyım ama uyusturucu bagımlısı bır adama ayrı bıle olsam cocuk dogurmazdım uzgunum o cocugun kımlerle nelerle muhattap olacagı sımdı sızın ıcın muhım olmayabılır ama kımse boyle bır hayatı haketmez
Allah kolaylık versın adam umarım ya sızı bırakır ya da uyusturucuyu. Cunku ıkısı bır arada olursa cocugunuzun gunahına gırmıs olacaksınız anne ve baba olarakilk başta doktoralarla görüştüm baba değil anne kullanırsa risk olur deidler öğrenir öğrenmez ilk onu araştırdım. Rabbimin verdiği can diye kıymak hiç aklımın ucundanbile geçmedi haklısınız hayat boyu devam edecek bir süreç bu asıl ne yapmam gerektiğini bu konuda bilmiyorum zaten.
Bu zamana kadar aklınız neredeydı ?
Acıkcası sız suanda anne degılsınız ben yolda cocugumun suanda ıstanbulda cok yaygın bonzaı kullanmıs ardından yıkılmak uzere olan adamlarla goz goze gelmesınden bıle rahatsız olup yolumu degıstırıyorum. Kalkıp cocuguma baba olarak boyle bır adamla omur boyu ne kendımı muhattap ederım ne cocugumu.
3 aylık olmussunuz gercekten aklınız neredeydı bılmıyorum[/QUOT
Siz Allahın verdiği bir cana anne olarak kıymayı nasıl düşünebilrisiniz. Anne değilsiniz diye yargılamak haddiniz değil. Ben herşeyin farkındayım biliyorum. yazımda zaten bunun ağırlığından bahsettim birşeyleri yarıamak isteyenşer mümkünse yazmasın ben hamile olduğumu iki buçuk aylıkken öğrendim düzensiz olduğum için hiç faketmedim bileBu zamana kadar aklınız neredeydı ?
Acıkcası sız suanda anne degılsınız ben yolda cocugumun suanda ıstanbulda cok yaygın bonzaı kullanmıs ardından yıkılmak uzere olan adamlarla goz goze gelmesınden bıle rahatsız olup yolumu degıstırıyorum. Kalkıp cocuguma baba olarak boyle bır adamla omur boyu ne kendımı muhattap ederım ne cocugumu.
3 aylık olmussunuz gercekten aklınız neredeydı bılmıyorum
annemin erkek kuzeninin kızı böyle biri ile evlendi ve 1 çocukla boşandı.alkol sigara bi yere kadar fakat uyuşturucu da evliliğin şansı çok az.kendi ailesi bile uğraşmak istememiş. "seviyosan çekicen" moduna girmiş. ailesi onu en iyi bilendir.onun napacağını bildiği için ona göre davranırlar.Hayır çocuk bana Rabbimin verdiği bir can onun canına kıyamam sadece bu kadar şeye rağmen boşanmayı düşünemem rağmen kesin net bir karar veremiyorum belki gerçekleri görmüyorumdur diye sizlere sordum
...ve sigara ucu
Sakın alma nasıl yaptıysan o adama dayandıysan o bebeğe bakıcaksın o senin canınnnnn onun mebalini ödeyemezsinşimdiden çocuğumu alırım diye cümleler kuruyor ama çocuğumu nasıl aldırabilirim canlandı 3 aylık oldu cinayet olur bu Rabbimin verdiği bi can o şimdiye kadar hayatımı zaten mahfetti onun yüzünden o çocuğu aldırırsam diğer dünyamı da bitirmiş olurum
evet biliyorum daha önce böyle bi durum yaşamadığım için bana bağımlı değilim diyodu bende 1 ay kullanmıyo demekki bağımlı değil yoksa duramaz diye kendimi kandırmışım bağımlı olduğunu öğrenince bu olaylay patlak verdi. Çok üzgünümKullandığı maddenin ne kadar ciddi bir uyuşturucu olduğunuzdan haberiniz var dimi ?
Yarin bir gün bunun için sizi dövebilir.
Haberlerde okumuştum kız arkadaşının vücudunu satıyordu sevgilisi. Allah korusun yaa düşünmek istemiyorum.
Evinize adamlar giriyor sakin kalmak mümkün değil!!!
24 yaş çok erken hayatını ne için feda ediceksin kurtul bir an önce evladın için. Bu maddeden kurtulmak çok kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?