• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Boşanma .FİKİR VERİN!!!

Ben olsam boşanırdım. 10 ayda bunları yaşıyor isen düşün daha sonra neler yaşarsın. Ailen madem destek madem calisiyorsun kendi ayaklarının üzerinde pek hala duyabilirsin.
Eşin malesef bencil bir insan ne seni ne evladını düşünüyor. Keyfine düşmüş biri. Sevgide bir yere kadar gelecegini düşün

Siz artık annesiniz ve kendinizden çok o yavruyu düşünün,ipsiz sapsız adamların babayla beraber etrafta kol gezdiği,heran ne olacağı belli olmayan bir ortamda,çocuk buyutemezsiniz,ALLAH korusun bu adamlar evladıniza musallat olsa, baba koruyabilecek bir durumda değil

Uyusturucu kullanan bırının spermı ne kadar sglıklı olabılır kı bebek dunyaya saglıklı gelecekmı bence bunu cok ıyı arastırın. Ve ben olsam hamıleyım ama uyusturucu bagımlısı bır adama ayrı bıle olsam cocuk dogurmazdım uzgunum o cocugun kımlerle nelerle muhattap olacagı sımdı sızın ıcın muhım olmayabılır ama kımse boyle bır hayatı haketmez

şimdiden çocuğumu alırım diye cümleler kuruyor ama çocuğumu nasıl aldırabilirim canlandı 3 aylık oldu cinayet olur bu Rabbimin verdiği bi can o şimdiye kadar hayatımı zaten mahfetti onun yüzünden o çocuğu aldırırsam diğer dünyamı da bitirmiş olurum
Bu zamana kadar aklınız neredeydı ?
Acıkcası sız suanda anne degılsınız ben yolda cocugumun suanda ıstanbulda cok yaygın bonzaı kullanmıs ardından yıkılmak uzere olan adamlarla goz goze gelmesınden bıle rahatsız olup yolumu degıstırıyorum. Kalkıp cocuguma baba olarak boyle bır adamla omur boyu ne kendımı muhattap ederım ne cocugumu.
3 aylık olmussunuz gercekten aklınız neredeydı bılmıyorum

Uyusturucu kullanan bırının spermı ne kadar sglıklı olabılır kı bebek dunyaya saglıklı gelecekmı bence bunu cok ıyı arastırın. Ve ben olsam hamıleyım ama uyusturucu bagımlısı bır adama ayrı bıle olsam cocuk dogurmazdım uzgunum o cocugun kımlerle nelerle muhattap olacagı sımdı sızın ıcın muhım olmayabılır ama kımse boyle bır hayatı haketmez
ilk başta doktoralarla görüştüm baba değil anne kullanırsa risk olur deidler öğrenir öğrenmez ilk onu araştırdım. Rabbimin verdiği can diye kıymak hiç aklımın ucundanbile geçmedi haklısınız hayat boyu devam edecek bir süreç bu asıl ne yapmam gerektiğini bu konuda bilmiyorum zaten.

ilk başta doktoralarla görüştüm baba değil anne kullanırsa risk olur deidler öğrenir öğrenmez ilk onu araştırdım. Rabbimin verdiği can diye kıymak hiç aklımın ucundanbile geçmedi haklısınız hayat boyu devam edecek bir süreç bu asıl ne yapmam gerektiğini bu konuda bilmiyorum zaten.
Allah kolaylık versın adam umarım ya sızı bırakır ya da uyusturucuyu. Cunku ıkısı bır arada olursa cocugunuzun gunahına gırmıs olacaksınız anne ve baba olarak

Acıkcası sız suanda anne degılsınız ben yolda cocugumun suanda ıstanbulda cok yaygın bonzaı kullanmıs ardından yıkılmak uzere olan adamlarla goz goze gelmesınden bıle rahatsız olup yolumu degıstırıyorum. Kalkıp cocuguma baba olarak boyle bır adamla omur boyu ne kendımı muhattap ederım ne cocugumu.
3 aylık olmussunuz gercekten aklınız neredeydı bılmıyorum[/QUOT
3 aylık olmussunuz gercekten aklınız neredeydı bılmıyorum
Siz Allahın verdiği bir cana anne olarak kıymayı nasıl düşünebilrisiniz. Anne değilsiniz diye yargılamak haddiniz değil. Ben herşeyin farkındayım biliyorum. yazımda zaten bunun ağırlığından bahsettim birşeyleri yarıamak isteyenşer mümkünse yazmasın ben hamile olduğumu iki buçuk aylıkken öğrendim düzensiz olduğum için hiç faketmedim bile

Kullandığı maddenin ne kadar ciddi bir uyuşturucu olduğunuzdan haberiniz var dimi ?
Yarin bir gün bunun için sizi dövebilir.
Haberlerde okumuştum kız arkadaşının vücudunu satıyordu sevgilisi. Allah korusun yaa düşünmek istemiyorum.
Evinize adamlar giriyor sakin kalmak mümkün değil!!!
24 yaş çok erken hayatını ne için feda ediceksin kurtul bir an önce evladın için. Bu maddeden kurtulmak çok kolay değil.

Evet ben zaten gebelıgınızın bu kadar ılerlemıs olacagını dusunmemıstım artık 3 veya 4. haftalarda ogrenıldıgı ıcın canlanmadan bebek, aldırırım ben olsam demıstım.
Gerısı sızı alakadar eder keske korunsaydınız ama cunku etrafımda uyusturucu kullanan bırılerıne yakın zamanda sahıt oldum, evlerden ırak

Hayır çocuk bana Rabbimin verdiği bir can onun canına kıyamam sadece bu kadar şeye rağmen boşanmayı düşünemem rağmen kesin net bir karar veremiyorum belki gerçekleri görmüyorumdur diye sizlere sordum
annemin erkek kuzeninin kızı böyle biri ile evlendi ve 1 çocukla boşandı.alkol sigara bi yere kadar fakat uyuşturucu da evliliğin şansı çok az.kendi ailesi bile uğraşmak istememiş. "seviyosan çekicen" moduna girmiş. ailesi onu en iyi bilendir.onun napacağını bildiği için ona göre davranırlar.

herşey ortadan hangi gerçekten bahsediyorsunuz.uyuşturucu kullanan koca ve bunun bağımlılığından kopamayan biri var.doğacak çocugunuza acıyın ve o aciz insanı boşayın size bulaşmasın.yazık gençliğinize

şimdiden çocuğumu alırım diye cümleler kuruyor ama çocuğumu nasıl aldırabilirim canlandı 3 aylık oldu cinayet olur bu Rabbimin verdiği bi can o şimdiye kadar hayatımı zaten mahfetti onun yüzünden o çocuğu aldırırsam diğer dünyamı da bitirmiş olurum
Sakın alma nasıl yaptıysan o adama dayandıysan o bebeğe bakıcaksın o senin canınnnnn onun mebalini ödeyemezsin

Kullandığı maddenin ne kadar ciddi bir uyuşturucu olduğunuzdan haberiniz var dimi ?
Yarin bir gün bunun için sizi dövebilir.
Haberlerde okumuştum kız arkadaşının vücudunu satıyordu sevgilisi. Allah korusun yaa düşünmek istemiyorum.
Evinize adamlar giriyor sakin kalmak mümkün değil!!!
24 yaş çok erken hayatını ne için feda ediceksin kurtul bir an önce evladın için. Bu maddeden kurtulmak çok kolay değil.
evet biliyorum daha önce böyle bi durum yaşamadığım için bana bağımlı değilim diyodu bende 1 ay kullanmıyo demekki bağımlı değil yoksa duramaz diye kendimi kandırmışım bağımlı olduğunu öğrenince bu olaylay patlak verdi. Çok üzgünüm

''şu an boşanmayı düşünmüyorum'' diye verdiğin karar için pişman olacaksın canım. Aksine boşanmak için vakit kaybetme.. Kuzenimin eşi de bonzai kullanıyor. ne yeminler, ne sözler.. hastanede bile yattı tedavi oldu. ama bırakmadı. 5 yaşında dünya güzeli kızı var. olan hep ona oluyor. hala içiyor. yani ne olursa olsun vazgeçmiyorlar. hem kuzenim hem çocuğu sürünüyor. çünkü kuzenimin maddi imkanı yok,ailesinin de yok. dolayısıyla çaresi yok.. ama sen böyle değilsin. onu düzeltemeyeceğine göre kendini de doğmamış yavrunu da kurtar derim şimdiden..

İşin içinde uyuşturucu varsa boşanıp yeni bir hayata başlamak en mantıklısı. Çünkü şans verilmiş ama o belli ki düzelmeyecek, bunu defalarca da göstermiş. Artık yeni bir şansı hak etmiyor. Bir insana bir defa şans verilir çünkü, onu da değerlendiremezse, gerisi sadece sizi enayi yerine koymaktır. Düzelmeyeceği belli. Onunla devam ederseniz hep böyle geçecek hayat hatta daha da beter olacak, Çocuk olduktan sonra çok yalnız büyüteceksiniz bebeğinizi, çok yıpranacağınız da kesin. Değmez. Boşanmak en mantıklısı.
Çocuk konusuna gelince mahkeme çocuğu anneye verir. Asla bebeğinizi alamaz sizden. Bu arada size bir şey yapacak diye korkuyorsanız savcılığa başvurup uzaklaştırma kararı çıkartabilirsiniz.
Geçmiş olsun.

Size sadece klinik te tedavi olmasını söylüyorum oda bebeği için hayat tututunup bu illetten kurtulur umarım bunu başaran bi çok insan var irade meselesi hemen acil hastaneye yatırın.henüz çok yeni evlisiniz sart kosun hastaneye yatmasını o şekilde gözlemleyip karar verin eğer yatmam bağımlı değilim gibi şeyler söylerse bırakın kendi haline iyice batsın çamura

Back