Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
Burdaki kadinlarin tecrubesine ve fikrine daha çok ihtiyac duymus olabilirmi? Belki ilk gebelik heyecanini paylasmak istemiste olabilirmi? Hamilesin canım hayırlı olsun saglicakla al kucagina demekte cok kolayHamilesin Google bakmak buraya konu açmaktan daha kolay değil mi?
- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
Hamilesin canım saglicakla al kucagina insaAllah darisi bizlereBeta hcg 410,8 çıktı bu ne demek oluyor bilen yorumlayabilir mi
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Ya beğenmediysen yorumu beğenmedim butonunu kullan. Nasıl yazacağımızı size sormayacağım.Burdaki kadinlarin tecrubesine ve fikrine daha çok ihtiyac duymus olabilirmi? Belki ilk gebelik heyecanini paylasmak istemiste olabilirmi? Hamilesin canım hayırlı olsun saglicakla al kucagina demekte cok kolay
- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
Tabikiii kullandim hemen. Kime ne cvp verecegimi ben de sormayacagimYa beğenmediysen yorumu beğenmedim butonunu kullan. Nasıl yazacağımızı size sormayacağım.
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
İsteyen istediği yorumu yapar. Bu da yeni çıktı galiba.Burdaki kadinlarin tecrubesine ve fikrine daha çok ihtiyac duymus olabilirmi? Belki ilk gebelik heyecanini paylasmak istemiste olabilirmi? Hamilesin canım hayırlı olsun saglicakla al kucagina demekte cok kolay
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı başınıza dua ederim tüm kalbimleHamilesin canım saglicakla al kucagina insaAllah darisi bizlere
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Allah razı olsun canım. Allah hepimize nasip eylesin İnşaAllah. Böyle her ay umutlanıp hüsran yaşamak çok üzücü oluyor.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı başınıza dua ederim tüm kalbimle
Çok yazılar okudum o heyecanla gerçekten her bilgiye ihtiyaç duyuyor insan tecrübeye bir insanın bişey demesine muhtaç oluyorBurdaki kadinlarin tecrubesine ve fikrine daha çok ihtiyac duymus olabilirmi? Belki ilk gebelik heyecanini paylasmak istemiste olabilirmi? Hamilesin canım hayırlı olsun saglicakla al kucagina demekte cok kolay
- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Hahaha ben de kendi üstüme almışım canım bana yazmış gibi kusura bakma lütfenAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı başınıza dua ederim tüm kalbimle
Teşekkür ederim çok sağolun darısı isteyen herkesin başınaHamilesin demek canım tebrik ederim hayırlı olsun
Tüm kalbimle ederim tabiiikiiHayırlı olsun canım bebiş geliyooor sağlıkla gelsin inşallah bizlere de dua et
- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
Yoo yeni çıkmadı siz herkese rahat rahat yorum yapip yargiliyosunuz ya aynı kitle. Karşi taraf yorumlarınıza ters düsüncemi sorun olduİsteyen istediği yorumu yapar. Bu da yeni çıktı galiba.
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Farkınız yokYoo yeni çıkmadı siz herkese rahat rahat yorum yapip yargiliyosunuz ya aynı kitle. Karşi taraf yorumlarınıza ters düsüncemi sorun oldu
- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
Taze annemiz Allah razi olsun bizleride duandan mahrum bırakmadıgın icinAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı başınıza dua ederim tüm kalbimle
- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
FarkıMız olmasın oFarkınız yok