Hamilelik belirtisimi

Erken gebelik testleri oluyor onlardan yapabilirsin fakat tüm uzmanlar gecikmeden sonra test yapılmasını öneriyor , salı günü yazmışsın naptın test yaptın mı
Hayır yapmadım adet günümü bekliyordum olmam gereken günde olmadım suan 2 gün falan geçsin o zaman yapacağım o belirtiler adet dönemime yakın olmaya başlamıştı çokta ümitlenmek istemiyorum 5 aydır evliyim her belirti yaşadığımda test yapmıştım adetim geçmişti tabi hep negatif o yüzden bilmiyorum napacağımı açıkcası

Adet öncesinde o tek çizgiyi görünce daha olmaz diye düşünüyor insan. Ne uyuz bi durum.

Sonuç neymiş?

Geçmiş olsun operasyon için, bilmediğinden soruyorum yumurtalık yok ermişsiniz, o zaman yumurtlama olabiliyor mu ve amh değeri 0.001 ermişsiniz, normal değeri nedir hamilelik için?

Inş. Hayırlı haber var mı?

Topigimizin kurucusu,
2 kimyasal üst üste geçirmişsin son durum nedir?

bal çörek otu tarçın kürünü yaptığımda müthiş ağrım olmuştu yumurtlama günlerinde sende de böyle miydi?
Halen beklemedeyim yoruldumda artık bu ayda çatlatma iğnesi vurundum ağrıdan bu saatte ayaktayım femara kullandım bu ay yine el mahkum bekliyorum inşallah sizlerin gebelikleri güzel geçer

Sonunda bana da uğurlu geldi bu topik geç te olsa çok şükür kızlar dua edin yeni öğrendim geç döllenme heralde çünkü 2 hafta önce kan testi yaptırdım 30.günümde ve negatif çıkmıştı ben de adet olmayı bekliyodum ve olmayınca doktora gittim söktürücü vermesi için tekrar test yaptı rahim kalınlaştığı için ve sonuç pozitif 50. Günde inanamadım öğrenir öğrenmez buradaki herkese dua ettim inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dua edin sağlıkla ilerlesin 1 düşüğüm var 2 yıl önce.. ocak 11 de adet olmuştum 2.günü başladım bal tarçın çörekotu kürünü yaptım ilk defa ve o bitince de bi kaç gün soğan kürü yaptım pkos olmama rağmen rabbim nasip etti unutmayın allah ol deyince olur çok dua edelim

Selamm
Bende yazayım bu uğurlu topiğe inşallah bana da uğurlu gelir
Hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Benim gibi bekleyenlere de Allah'ım tez zamanda müjdelendirsin bizi çok amin

Halen beklemedeyim yoruldumda artık bu ayda çatlatma iğnesi vurundum ağrıdan bu saatte ayaktayım femara kullandım bu ay yine el mahkum bekliyorum inşallah sizlerin gebelikleri güzel geçer
Rabbim tekrardan hayırlısı ile nasip etsin. Ben de bekliyorum. İnşaallah tez zamanda nasip olsun bekleyen herkese..

Selamm
Bende yazayım bu uğurlu topiğe inşallah bana da uğurlu gelir
Hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Benim gibi bekleyenlere de Allah'ım tez zamanda müjdelendirsin bizi çok amin
Amin inş. Bat ne zaman?

Kendini lütfen yıpratma vakti zamanı vardır bekliyordur.
Dr kontrolundeysen iki öykünüde bilerek tedavi uygular sana.

Ben hamile değilim henüz canım.6 aydır denemelerdeyiz.
Üstüne görme nedir bilir mısın? Seninki yerleşme kanamasıydı.
Ve senin topuğun uğurlu hepimize uğur getirecek inş:) üzme kendini.

Maşallah canım senin adına çok sevindim iyiki söktürücü felan içmemişin inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
Canım benim çok teşekkür ederim iki kere yerleşme kanamasını yaşadım şimdi bile lekelenmem olmasından korkuyorum 2 kere üst üste kimyasal geçirmek beni baya yıprattı rabbim inşallah bu ay bana dualarımın karşılığını gönderir
Rabbim tekrardan hayırlısı ile nasip etsin. Ben de bekliyorum. İnşaallah tez zamanda nasip olsun bekleyen herkese..
İnşallah canım bi umut bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…