Hamilelik belirtisimi

Maşallah canım senin adına çok sevindim iyiki söktürücü felan içmemişin inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ❤️
Teşekkür ederim canım senin de yüzün gülsün inşallah artık tutunsun sana bebeklerin de sımsıkı çabaların boşa gitmesin hayırlısıyla..çok dua ettim buradaki herkese 🤲

Iyi geceler buraya yazan herkes bekledikleri haberleri almış çok sevindim herkesi kutluyorum. Bende 2 şubatta adet olmam lazımdı olmadım 4 subatta lekelenme yaşadım 3gun sürdü 4-5 gün sonra kan verdim negatif çıktı. 1 mart adet günümdü ama hala olmadım. Ara ara kasik ağrılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor bel ağrısı yaşıyorum sizce bebiş varmıdır evde test yaptım ama bir ıkisinde sikilte olsa çizgi cikt8 ama diğerlerinde hiç çıkmadı cuma doktora gideceğim inşallah bendis haberini bende alırım 1 yıldır istiyoruz bizde dua edin arkadaşlar inşallah banada uğurlu gelir.

Yerleşme kanaması, lekelenme bütün gebelerde oluyor mu? Oluyorsa ne zaman oluyor?

Sonunda bana da uğurlu geldi bu topik geç te olsa çok şükür kızlar dua edin yeni öğrendim geç döllenme heralde çünkü 2 hafta önce kan testi yaptırdım 30.günümde ve negatif çıkmıştı ben de adet olmayı bekliyodum ve olmayınca doktora gittim söktürücü vermesi için tekrar test yaptı rahim kalınlaştığı için ve sonuç pozitif 50. Günde inanamadım öğrenir öğrenmez buradaki herkese dua ettim inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dua edin sağlıkla ilerlesin 1 düşüğüm var 2 yıl önce.. ocak 11 de adet olmuştum 2.günü başladım bal tarçın çörekotu kürünü yaptım ilk defa ve o bitince de bi kaç gün soğan kürü yaptım pkos olmama rağmen rabbim nasip etti unutmayın allah ol deyince olur çok dua edelim 🤗🤲
Canım merhabalar. Adet gecikmenin 11, günü. Düzenli adet olurum. Gecikmenin 3,6 ve 10. Günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Dun doktora gittim rahim duvarin kalınlaşmış (12mm) dedi. Tarlusal verdi 6 gün sabah akşam iç, bitirince 10 gün bekle yine de adet olmazsan gel dedi. Böyle senin gibi yazanları okuyorum da korkuyorum adet sokturucuyu icemiyorum... Süreci anlatır mısın

Canım merhabalar. Adet gecikmenin 11, günü. Düzenli adet olurum. Gecikmenin 3,6 ve 10. Günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Dun doktora gittim rahim duvarin kalınlaşmış (12mm) dedi. Tarlusal verdi 6 gün sabah akşam iç, bitirince 10 gün bekle yine de adet olmazsan gel dedi. Böyle senin gibi yazanları okuyorum da korkuyorum adet sokturucuyu icemiyorum... Süreci anlatır mısın
Merhaba ben anlattığım gibi pko hastasıydım hep düzensizdi adetlerim en son 11 ocakta adet oldum bal tarçın çörekotu yaptım ovulasyon testleriyle de takip ediyodum geç yumurtladım 30 ocakta ama yumurtlamadan sonraki 15.gün test yaptırdım negatif çıktı 2 hafta daha bekledim adet olmayınca 1 martta doktora gittim ultrasona baktı 14mm rahim kalın dedi tarlusal yazdı beta hcg bakalım ne olur ne olmaz dedi ve sonucum 992 çıkmıştı sonra da şükür sağlıkla ilerledi 2 gün sonra 2 kattan fazla artmıştı değerim ama son adet tarihine göre geç döllenme dedi doktor demekki o yüzden çıkmamış ilk testte sen de dikkat et ne olur ne olmaz bekle bence sağlık sorunun yoksa eğer doğum yapalı da 1 yıl dolmamış galiba senin olabiliyo düzensizlikler diyorlar 1 yıl içinde ama belli olmaz tabi hayırlısı olsun hakkında

X