Hamilelik belirtisimi

Hamileyim bidaha test yaptım dayanamadimmmmmm dualariniz benimle olsun
Ah canım cok sevindim hayırlı olsun inşaallah saglıkla kucağına almak nasip olsun :)) belirtilerini paylasır mısın, benim de bat bugün gelen giden yok bir haftadır akıntım kesilmişti bugün biraz yürüyünce beyaz akıntı geldi sol kasıkta agrı oldu beklemedeyim

Merhaba hanımlar, adetim bittiği gün ilişkiye girdik ozamandan beri fena halde baş ağrım ve bel ağrım var. ilişkiye gireli 6 gün oldu. Adetten hemen sonra hamile kalan var mı aranızda yumurtalama günleri haricinde. Bazende kasık ağrım oluyor hafif batıp çıkıyor. Bacağıma vuruyor sanki çekilme gibi baldırımdaki damarlar acıyor gibi. Bilemedim hiç. Sizce belirti olabilir mi? bir de adetim bu ay 10 gün önceden geldi bittiği gibi ilişkiye girdik. yumurtalama döneminde de girdik 2 3 gün önce

Allah razı olsun canim darısı size inşallah bu mübarek günde Benim kasilmalar oluyo alt karnimda arada ağrı giriyor bide akıntım krem gibiydi çok geliyodu idararim çok geliyodu bide

Allah razı olsun canim darısı size inşallah bu mübarek günde Benim kasilmalar oluyo alt karnimda arada ağrı giriyor bide akıntım krem gibiydi çok geliyodu idararim çok geliyodu bide
O kasılma gerilme bende de var epeydir özellikle bagdas kurup oturduğumda gerilmeler oluyor. Bi de son iki gündür vajinada hafif böyle kasılmalar hissediyorum yanma değil de hafif bir sızı gibi. İnşallah canım Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Amin canim inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar , yeni katıldım aranıza inanın sabahtan beri en baştan okudum yazılanları , hamilelere hayırlı olsun diliyorum , isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin rabbim , bende aylardır istiyorum kistim vardı düzensizdi adetlerim şükür onu atlattım , geçen ay rahim filmi çekildi, normalde yarın adet olmam gerekiyor , 7 gündür göğüslerim hassas dün erken gebelik testi yaptım negatif inşallah hepimiz güzel haberler alırız

İnşallah canım, sabret dua et... Allahım kucağını bir an evvel doldursun

Kızlar selam, gecen ay 3 gün gecikmenin ardından adetim sökülmüştü, bu ay da yine çok net belirtilerim var yine adetim 3 gün gecti pazartesiye kadar bekleyeceğime dair kendime söz verdim en azından 5 gün gecmeden yapmıycam test üzülürüm cıkmazsa ya da adetim gelirse diye. Ama bugün aksam adet sancım hic yoktu fakat adet oldum sandım baktım su gelmil resmen hemde baya camasırımın yarısı batmıs yani iki kere geldi bu akıntı, arada da beyaz kremsi oluyor. İyice heyecanlandım var mı böyle akıntı yaşayan?

Merhaba, çok sevindim sizin adınıza Akıntı olduğundan bahsetmiştiniz ne kadar süredir akıntı vardı? Bir de başka belirti yaşadınız mı ?
Ben normalde yumurtlamadan adete kadar beyaz akıntı görürdüm devamlı, bu ay adete bir hafta kala akıntım kesildi kuruydum garip bir şekilde. Bat gününden başladı ve sonra gecikmede akıntı gelmeye başladı. Beyaz kremsi geldi iki üç kere de su gibi akıntı geldi istemsiz birden boşaldı adet oldum sandım hatta altıma kaçırdım sandım ama seffaf renksiz akıntıydı. Adetimin 5.günü pozitifi gördüm çok şükür. Benim en net belirtim adetten bir hafta önceye kadar gögsümdeki halkanın koyulasıp renginin yayılmasıydı. Aşırı gaz sancısı, şişkinlik ve bende garip bir belirti daha oldu ellerim karıncalanıp duruyordu cok rahatsız ediciydi iğne batar gibiydi. Sigara içen bi insandım sigara dumanından midem bulanmıştı. Devamlı sol kasıgım ağrıyordu geriliyordu. Adetten iki gün önce şiddetli bi sırt agrım olmustu sırtım kasıgım gögsüm üçüne birden bıçak saplanır gibi bi agrı girdi nefesim kesildi bir iki dakika sürdü geçti. Ama oturduğumda uzandıgıöda sırtımda hep bir agrı vardı. Adete cok benziyor belirtiler diyoruz ama aslında cok net ayırt edilebilirmiş. Ben gece yatarken göbeğimin altı cok hassastı böyle içten çimdikleniyor gibi derüme dokununca hafif bi sızı hissediyordum anlatamıyorum yaşayan varsa anlar ne demek istediğimi. Gün gün not almıştım belirtilerimi zaten bi iki gün kala olan belirtileri paylaşıcam simdi inşallah yardımcı olurum çünkü ben de üç aydır deli gibi her yerde belirti arıyordum..

İşte belirtilerim bunlardu kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20210223_152941_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20210223_152953_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20210223_153027_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20210223_153134_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar adetime 6 gün var ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve gazım çok fazla oluyor midemden bazen acı su geliyor falan sizce gebelik var mıdır? Ya da ne zaman test yapmam gerekir?

Kızlar adetime 6 gün var ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve gazım çok fazla oluyor midemden bazen acı su geliyor falan sizce gebelik var mıdır? Ya da ne zaman test yapmam gerekir?
Erken gebelik testleri oluyor onlardan yapabilirsin fakat tüm uzmanlar gecikmeden sonra test yapılmasını öneriyor , salı günü yazmışsın naptın test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…