H hamrakader Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 32 5 28 24 Temmuz 2023 Konu Sahibi hamrakader #61 KelebeksiRY .!.: Estağfurullah yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana evet düşük sonrası ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım Rabbım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah (amin)
KelebeksiRY .!.: Estağfurullah yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana evet düşük sonrası ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım Rabbım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah (amin)
P pinarparlayann Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 1.254 372 31 24 Temmuz 2023 Konu Sahibi hamrakader #62 AyRoBiiii .!.: İnş dualarınıza ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Bugün gecikmemin 2. Günü dün kan testi yaptım negatif sizde durum ne
AyRoBiiii .!.: İnş dualarınıza ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Bugün gecikmemin 2. Günü dün kan testi yaptım negatif sizde durum ne
A AyRoBiiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2023 34 3 27 25 Temmuz 2023 Konu Sahibi hamrakader #63 pinarparlayann .!.: Bugün gecikmemin 2. Günü dün kan testi yaptım negatif sizde durum ne Genişletmek için tıkla... Negatif
pinarparlayann .!.: Bugün gecikmemin 2. Günü dün kan testi yaptım negatif sizde durum ne Genişletmek için tıkla... Negatif
A AyRoBiiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2023 34 3 27 26 Temmuz 2023 Konu Sahibi hamrakader #64 27 sı doktor randevusu aldım adetım jkı gün gectı ama sankı olcak karısık aslında brlırtılrr test ıkı gın önce yaptjm negatıf çıktı herkes afetten sonra kan ver dıyo değişebilir mı sonuç
27 sı doktor randevusu aldım adetım jkı gün gectı ama sankı olcak karısık aslında brlırtılrr test ıkı gın önce yaptjm negatıf çıktı herkes afetten sonra kan ver dıyo değişebilir mı sonuç