Hamilelik belirtisi

Bende pco vardı doktor çatlatma ıgnesı yaptık 8 Temmuz'da benn dayanamayıp 9 gün sonra yanı 17 sınde test yaptım ıkı cızgı sılık cıkto sonra yıne durmadan 11 oncı gün test yaptım negatıf cıkto bazıları erken daha dıyp bugun 16. Gün korkuyorım boşuna mı gıttı acaba dıye test mı yapsam
Testi tekrarla canın eğer varsa çıkar inşallah Rabbım hepimizin gönlüne göre verir isteyen herkese ikiz ikiz versin sağlıkla kucaga almayı nasip etsin rabbim

Allah büyük ben 2 düşük yaptım bu sefer çatlatma ıgnesı yaptım ama hamılemıyım bilmiyorum yok gıbı sankı 11. Gün test negatıf cıktı herkes zaten olsa da o kadar erken o çıkmaz dedı
İğne bende oldum yine olmadı 7 güne kadar pozitif sonra hep negatif gösterdi bugün adet günüm bekliyorum gelen giden yoo kaset test negatif göğüslerim sertleşti

Benimkinde çok bi dolgunluk yok bide aserme falan varmiydi bu dönemlerde yani benim canım hicbirsey istemiyor nerdeyse ne yemek ne extra birsey yok yani
Herkesin belirtisi, hamilelik süreci farklıdır bende çok nadir aşerdim. Mesela bulantım hiç olmadı 3 4 gün dışında. Yani bu tür şeyler kişiye hatta hamileliğe özeldir başkasında var bende niye yok diyip strese girmeyin , aklınıza takmayın

Herkesin belirtisi, hamilelik süreci farklıdır bende çok nadir aşerdim. Mesela bulantım hiç olmadı 3 4 gün dışında. Yani bu tür şeyler kişiye hatta hamileliğe özeldir başkasında var bende niye yok diyip strese girmeyin , aklınıza takmayın
Tüm bu takıntım stresim ocak ayında 3 aylik hamileydim kontrole gittiğimde bebegin kalbinin 9+2 de kaldığını söylediler ve aldılar o yüzden çok tedirginim

Tüm bu takıntım stresim ocak ayında 3 aylik hamileydim kontrole gittiğimde bebegin kalbinin 9+2 de kaldığını söylediler ve aldılar o yüzden çok tedirginim
Benim de bir düşüğüm var çok iyi anlıyorum sizi ama böyle daha çok zarar veriyoruz aslında, umarım sağlıkla gelir bebeğiniz🥰

X