- Konu Sahibi hamrakader
Yok ama nobetcı eczane bulup bırazdan alcam dayanamıcam artıkEğer testin varsa yap merak ettim ben iğne vuruldugum ay sonucum negatifti 18. Gün adet oldum bı test yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ama nobetcı eczane bulup bırazdan alcam dayanamıcam artıkEğer testin varsa yap merak ettim ben iğne vuruldugum ay sonucum negatifti 18. Gün adet oldum bı test yap
Sende çatlatma iğnesi mi vuruldunEğer testin varsa yap merak ettim ben iğne vuruldugum ay sonucum negatifti 18. Gün adet oldum bı test yap
Bugün bulup yapmak istiyorum ama korkumdan yapamıyorım negatıf se dıyeİğnede HCG değeri var ya yalancı pozitif çıkarir 11. Gün iğnenin etkisi geçmiş demek ki negatiflemis 14. Gün testi tekrar etmen gerekirdi
Ben Şubat ayında vurulmuştum negatif olmuştu ondan sonra doğal yolla iki gebelik geçirdim ama biri kimyasal biri dış gebelik oldu inşallah senin sonucun pozitif çıkarSende çatlatma iğnesi mi vuruldun
Düşük mü yaptın benımde iki düşüğüm varBen Şubat ayında vurulmuştum negatif olmuştu ondan sonra doğal yolla iki gebelik geçirdim ama biri kimyasal biri dış gebelik oldu inşallah senin sonucun pozitif çıkar
İnş çok korkuyorumDüşük mü yaptın benımde iki düşüğüm var
EvetDüşük mü yaptın benımde iki düşüğüm var
Korkma ya negatif çıksa bile gelecek ay denersinizİnş çok korkuyorum
Bende Allâh yardım etsın pekı sımdı ilaç falan kullanıyomusjn
6 7 defa tüp Bebek yaptıranlar var burda haline şükret bence biz en azından hamile kalabildik genetik test kan pıhtılaşmasina fln baktılar miPes edesım var kaç aydır yıldır ıkı duşük yaptım her aybasını ızdırap olarak görmek istemiyorum
Polinos alfa kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı adetime de 19 var daha yumurtlama olmadı bekliyorum işte bu ay çok hevesliyim eltim 3.ye halime bu ay depremden dolayı hepimiz bir aradayız saçma sapan hamilelik triplerine giriyor benim inadima en küçük çocuğu daha bı yaşında sırf hamile kalmak için doktora gitti Allah büyükBende Allâh yardım etsın pekı sımdı ilaç falan kullanıyomusjn
Sen nası ılerlıyosun6 7 defa tüp Bebek yaptıranlar var burda haline şükret bence biz en azından hamile kalabildik genetik test kan pıhtılaşmasina fln baktılar mi
Asla pes etme bı de polinos alfayi araştır internette polikistik over hastalarına veriyolarmisYok benım ilk düşüğüm 3 sene onceydı bırı de Ocak'ta ondan doktor sadece kan testı yapıp iğne yaptrdı çatlatma polıkıstık över misim sımdı negatıfse başka testlere gecıcekmısız
Yazıklar olsun işte böle insanlar yüzünden bız olcak sakta olamıyoruz stres altında keşke yaptıgının ne hıssettırdıgını anlayabılse ama sen takma çünkü her hareket sahıbını temsıl eder o onu yapıyor ama sonıclarının ondan ne denlı cıkacagını bılmıyo izle ve gör adalet bu dünyada çünkü üzüldüm altın adına bedelını ödediği nde napacak acabaPolinos alfa kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı adetime de 19 var daha yumurtlama olmadı bekliyorum işte bu ay çok hevesliyim eltim 3.ye halime bu ay depremden dolayı hepimiz bir aradayız saçma sapan hamilelik triplerine giriyor benim inadima en küçük çocuğu daha bı yaşında sırf hamile kalmak için doktora gitti Allah büyük
Şimdilik kendim deniyorum Mayıs'ta dış gebelik oldu sıfırlanması haziranın sonunu buldu doktor bana 2 ay daha korunma verdi ama ben korunmuyorum olmazsa 2 ay sonra kontrole gidicemSen nası ılerlıyosun
Bugün inş test yapabılırsem negatıf çıkarsa arastırırım dua et pozıtıf olsun inş ınsAsla pes etme bı de polinos alfayi araştır internette polikistik over hastalarına veriyolarmis
Burayı meşgul etmiyelim özelden yaz istersenYazıklar olsun işte böle insanlar yüzünden bız olcak sakta olamıyoruz stres altında keşke yaptıgının ne hıssettırdıgını anlayabılse ama sen takma çünkü her hareket sahıbını temsıl eder o onu yapıyor ama sonıclarının ondan ne denlı cıkacagını bılmıyo izle ve gör adalet bu dünyada çünkü üzüldüm altın adına bedelını ödediği nde napacak acaba
İnşallah pozitiftir sende benim için dua etBugün inş test yapabılırsem negatıf çıkarsa arastırırım dua et pozıtıf olsun inş ıns