Hamilelik belirtisi

Kermes8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
52
12
3
Kızlar yeni üye oldum enjektörlü içime spermleri enjekte ettim ama doğurganlık seviyemin en yüksek olduğu günde yani adetten 15 gün sonra normalde kasıklaeım ağrımaz ama 3 gündür ağrıyor ara da bi başım dönür bide göğüslerim hassaslaştı hamile olabilir miyim....

Son düzenleme:
15.gun ovulasyon zamani olduğuna emin misiniz?
Adete kac gun var peki?

15.gun ovulasyon zamani olduğuna emin misiniz?
Adete kac gun var peki?
2 gün var adetime benim adetim gününü hiç geçirmedi şimdiye kadar adet günümden 15 gün sonra doğurganlık yüksek olur zaten artı adet takvim uygulaması var ora bilgilerimi girdim orda yazan günde adetim oluyor

Adet takvimleri yanıltıcı olabiliyor çünkü otalama değer alıyor. Mesela benim de 14.gösterdiğin de doktor kontrolünde henüz yumurtlama olmadığını öğrenmiştim 17.gune denk gelmişti. Umarım sizin ki doğrudur emeğiniz boşa gitmez.

inşallah doğrudur adet günü tutuyor olunca doğrudur diye tahmin ediyordum hen

Kan testi yaptırdım çıkmadı ama adetim gecikmeden yaptırdım ya çıkar mı doğru bi sonuç

Biliyorum kan testi yaptirdigini canim.
Soylemek istedigim gec döllenme ise kana daha karismamis olabilir. Adet olmadigin hergun umut var demek. Belki adetin 1 hafta gecicek o zaman cikacak kanda. Seni bosuna umutlandirmak istemem. Ama bunlar buralarda gördüğümüz olaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…