- 7 Haziran 2019
- 52
- 12
- 3
- Konu Sahibi Kermes8989
-
dezenfekte ettim
2 gün var adetime benim adetim gününü hiç geçirmedi şimdiye kadar adet günümden 15 gün sonra doğurganlık yüksek olur zaten artı adet takvim uygulaması var ora bilgilerimi girdim orda yazan günde adetim oluyor15.gun ovulasyon zamani olduğuna emin misiniz?
Adete kac gun var peki?
Ay bu ne demekti ki böyleKızlar yeni üye oldum enjektörlü içime spermleri dezenfekte ettim
Dezenfekte değil de enjekte etmiş olabilirsiniz :)dezenfekte
2 gün var
bekliyorum inşallah yaİnşallah hamilesinizdirbence test yapın hemen
Pardon klavye yanlış yazmışDezenfekte değil de enjekte etmiş olabilirsiniz :)
Yanlış yazmışımAy bu ne demekti ki böyle
:)) gününüz geçtiyse kaset test yapabilirsinizPardon klavye yanlış yazmış
Beş kez falan okudum anlamadım yüzüm şekilden şekle girdiYanlış yazmışım
Bende siz demeseniz fark etmeyecektimBeş kez falan okudum anlamadım yüzüm şekilden şekle girdi
2 var o yüzden yapmıyorum:)) gününüz geçtiyse kaset test yapabilirsiniz
Adet takvimleri yanıltıcı olabiliyor çünkü otalama değer alıyor. Mesela benim de 14.gösterdiğin de doktor kontrolünde henüz yumurtlama olmadığını öğrenmiştim 17.gune denk gelmişti. Umarım sizin ki doğrudur emeğiniz boşa gitmez.2 gün var adetime benim adetim gününü hiç geçirmedi şimdiye kadar adet günümden 15 gün sonra doğurganlık yüksek olur zaten artı adet takvim uygulaması var ora bilgilerimi girdim orda yazan günde adetim oluyor
inşallah doğrudur adet günü tutuyor olunca doğrudur diye tahmin ediyordum henAdet takvimleri yanıltıcı olabiliyor çünkü otalama değer alıyor. Mesela benim de 14.gösterdiğin de doktor kontrolünde henüz yumurtlama olmadığını öğrenmiştim 17.gune denk gelmişti. Umarım sizin ki doğrudur emeğiniz boşa gitmez.
[/QUOTE
Normal test yapsam çıkar mı15.gun ovulasyon zamani olduğuna emin misiniz?
Adete kac gun var peki?
Normal test yapsam çıkar mı
Kan testi yaptırdım çıkmadı ama adetim gecikmeden yaptırdım ya çıkar mı doğru bi sonuçBenin oglum adete 2 gun kala cikmisti
Muhtemelen cikar. Gec döllenme olmadiysa tabi.
Kan testi yaptırdım çıkmadı ama adetim gecikmeden yaptırdım ya çıkar mı doğru bi sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?