merhaba benimde 1 bucuk haftadır sol kasıkta ara ara batma var adetlerim düzensiz 32/42 arası şuan 37 gündeyim ama hafif gögüs ağrısı hep olur bende adet yaklaşırken birde yüzümde sivilcelerden başka birşey yok ki normlde sicvilce çıkmaz şuanda yüzümü basmış durumda sence bunlar belirti mi
Adet günüm saatini şaşmadığı için o gün iyice şüphelenmiştim.
Ama önceki günlerde hafif göğüs sızısı ve kasıkta günde bir iki kez olan anlık zonklamalar hissediyordum.
hamilelikte ne gibi belirtiler yaşadınız ya da yaşamayan hamile olduğunu hissetmeyen anlamayan sonradan öğrenenler var mı merak ettim. herkes hisseder mi ?
ben 2nci transferimin 10ncu günü öğrendim hiç belirtim yoktu sadece uyku hali ki o işteyken genelde yemekten sonra hep olurdu ona bağlıyordum diğeri bel ağrısı vardı ,duygusal ve alınganlığım artmıştı ağlıyordum en ufak şeye onu da iğneler ve tedavilerden dolayı yıprandım zannediyordum , aşırı üşüyordum . internetten belirtilere baktım hiç biri bende yoktu olanları da tedaviye regliye bağlıyordum . ağlayarak doktorumu aradım böyle böyle dye test yap için rahatlasın dedi hemen kan tahlili verdim süprizzzz hamileydim ama sonrası hüsran kimyasal gebelikmiş bebeiğim tutunmuş ama devam edememişdi ara verdim şuanda nasip olursa ağustosta tekrar gideceğim .