Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi yaşayan - yaşamayan - anlayan - anlamayan..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde olmayan herşey belirtidir. Adet tarihini niye bilmiyorsun. Yumurtlama takibi yapmadın mı ?

Benim de belirtim yoktu göğüslerim şişti oda diyordum adettendir ama damarlarım sonradan çok belirginleşti tek belirti damarlarımdı

Benim bat a 3 gün kaldı uyku halim var ama havalar ısındığı içindir diye düşünüyorum dün akşam 8 de yattım normalde sabahlara kadar oturan ben

Adet günüm saatini şaşmadığı için o gün iyice şüphelenmiştim.
Ama önceki günlerde hafif göğüs sızısı ve kasıkta günde bir iki kez olan anlık zonklamalar hissediyordum.

kızlar günüm geçti bugun 43. gün 2 gün öce yogun şekilde beyaz akıntı geldi suanda durduve gögüslerim çok şiş ama ağrı yok sol kasıkta ara ara ağrı

hamilelikte ne gibi belirtiler yaşadınız ya da yaşamayan hamile olduğunu hissetmeyen anlamayan sonradan öğrenenler var mı merak ettim. herkes hisseder mi ?
ben 2nci transferimin 10ncu günü öğrendim hiç belirtim yoktu sadece uyku hali ki o işteyken genelde yemekten sonra hep olurdu ona bağlıyordum diğeri bel ağrısı vardı ,duygusal ve alınganlığım artmıştı ağlıyordum en ufak şeye onu da iğneler ve tedavilerden dolayı yıprandım zannediyordum , aşırı üşüyordum . internetten belirtilere baktım hiç biri bende yoktu olanları da tedaviye regliye bağlıyordum . ağlayarak doktorumu aradım böyle böyle dye test yap için rahatlasın dedi hemen kan tahlili verdim süprizzzz hamileydim ama sonrası hüsran kimyasal gebelikmiş bebeiğim tutunmuş ama devam edememişdi ara verdim şuanda nasip olursa ağustosta tekrar gideceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…