Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi yaşayan - yaşamayan - anlayan - anlamayan..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamilelikte ne gibi belirtiler yaşadınız ya da yaşamayan hamile olduğunu hissetmeyen anlamayan sonradan öğrenenler var mı merak ettim. herkes hisseder mi ? :emir_bebek::KK45:
Ben iki senedir sürekli hamile gibi hissediyorum. Midem bulanıyor başım dönüyor. Arada yerleşme kanaması yaşıyorum falan :) gel gör ki hiç hamile kalamadım :-) psikolojik hamileyim

Haklsn canm zaten ben öğrendkten snra remen gitmcm değerne bakcm 10 gün snra giderm dr çünkü olumsuz konşyrlar hep
En iyisini yaparsın canım ben çok kötü günler geçirdim. Aklında olsun kimyasal durumu olursa progesteron baktır. Hamilelik sağlıklı olursa yüksek oluyor değilse düşük oluyor.

En iyisini yaparsın canım ben çok kötü günler geçirdim. Aklında olsun kimyasal durumu olursa progesteron baktır. Hamilelik sağlıklı olursa yüksek oluyor değilse düşük oluyor.
Canm zaten geçen ay yaşadm hatrladn mı beni sölemiştim çok okudum kimyasaldan snra sağlıklı hemen hamile kalan birde canm eğer hamilelik durum olmasaydı pembe knama gelmezdi deme çünkü ondan sonrası gelmedi ve O gün kan verdgmde 2 cktı o beni umutlandrdı normalde olmasa cıkmazdı deme akıl ver bana :))

Canm zaten geçen ay yaşadm hatrladn mı beni sölemiştim çok okudum kimyasaldan snra sağlıklı hemen hamile kalan birde canm eğer hamilelik durum olmasaydı pembe knama gelmezdi deme çünkü ondan sonrası gelmedi ve O gün kan verdgmde 2 cktı o beni umutlandrdı normalde olmasa cıkmazdı deme akıl ver bana :))
Öncelikle <2 mi çıktı yoksa sadece 2 mi bu çok farkeder. Bi de doğru söylüyorsun eğer yumurtlama günün olsaydı yumurtlama gününde kanama olabiliyor hafif belki o olabilir derdim ama yumurtlama günün geçmişti dimi eminsin yani

Öncelikle <2 mi çıktı yoksa sadece 2 mi bu çok farkeder. Bi de doğru söylüyorsun eğer yumurtlama günün olsaydı yumurtlama gününde kanama olabiliyor hafif belki o olabilir derdim ama yumurtlama günün geçmişti dimi eminsin yani
Tabi canm 8 gün varken diyrm yumurtlama geçti yok cnm bildgin 2 düşün 3 sayısa gelse hamileyim demek :))

Benimde bi 10 gun kadar ara ara regl olacakmısım gibi ağrım oldu ki normalde sancı ceken biri değilim. Sancı vurdukca vucudum irkildi yani alıskın olmadıgım ıcın :) gel gör ki cok sukur sat 3 marttı 3 nisanda hamile olduğumu öğrendim bugunde keseyi gördük çok şükür inşallah 10 günede kalp atısını duyucaz
Sancı dısında hıc bir belirtim olmadı halada cok sukur hıc bı sıkayetım yok bugunler de de bosluğuma ağrı giriyo hafiften hamilelikten mi üşüttüm mü orası mechul :)

Ben ilaç kürtaj olmadan atlattım ama uzun sürdü be yorucuydu. Sen nasıl atlattın
bende ilaçla atlattım yaklaşık öğrenip atlatmam 2 ay sürdü benim içinde çok zordu fiziksel ve psikolojik olarak. ama benim belirtim vardı. tıpkı hamile gibi uyku hali sık idrara çıkma gögüslerde dolgunluk kasıkta batma ve tabiki lekelenme ve kanamam olunca endişelerim başladı. şimdi tekrarlamasından korkuyorum

bende ilaçla atlattım yaklaşık öğrenip atlatmam 2 ay sürdü benim içinde çok zordu fiziksel ve psikolojik olarak. ama benim belirtim vardı. tıpkı hamile gibi uyku hali sık idrara çıkma gögüslerde dolgunluk kasıkta batma ve tabiki lekelenme ve kanamam olunca endişelerim başladı. şimdi tekrarlamasından korkuyorum
Maalesef her zaman olumsuz ihtimaller var.
Ama bunlara takılıp yaşayamayız. Dış gebelik çok zor bir süreç. Eminim daha zorları da vardır Allah kimseye yaşatmasın. Sağlıklı bebişler nasip etsin bize

Maalesef her zaman olumsuz ihtimaller var.
Ama bunlara takılıp yaşayamayız. Dış gebelik çok zor bir süreç. Eminim daha zorları da vardır Allah kimseye yaşatmasın. Sağlıklı bebişler nasip etsin bize
amin canım aminn inşallahhhh :dua::KK200:

Adetime 10 gun var adet sancisi gibi sancim var belirti olabilir mi yasayan var mi

Kizlar merhaba oncelikle Allah isteyen herkese evlat nasip etsin benim de bir sorum var konu acamadim ☺️ normalde regl zamanim 28 gnde bir hic degistigini gormedim hatta esim dalga geciyor saati bile gecirmiyosun diye normal olarakta 6 gun regl oluyorum fakat buay 3unde hasta olmam gerekiyordu 6 sinda regl oldum ama regl oldugumu bile zor anlasiliodu 2 3 damla camur gibi akinti geldi ilk basta normalde 2. 3 gun cok kanama yasayirim ama adetim 2.gun bitti kan geldi sonradan ama affedersiniz 1 ped zor doldu snra camur gibi sey gelmeye basladi kesildi bu neden kaynaklanio olabilir dr a gitsem mi test mi yapsam bilemedi ?

Kizlar merhaba oncelikle Allah isteyen herkese evlat nasip etsin benim de bir sorum var konu acamadim ☺️ normalde regl zamanim 28 gnde bir hic degistigini gormedim hatta esim dalga geciyor saati bile gecirmiyosun diye normal olarakta 6 gun regl oluyorum fakat buay 3unde hasta olmam gerekiyordu 6 sinda regl oldum ama regl oldugumu bile zor anlasiliodu 2 3 damla camur gibi akinti geldi ilk basta normalde 2. 3 gun cok kanama yasayirim ama adetim 2.gun bitti kan geldi sonradan ama affedersiniz 1 ped zor doldu snra camur gibi sey gelmeye basladi kesildi bu neden kaynaklanio olabilir dr a gitsem mi test mi yapsam bilemedi ?
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun umarım kötü bir şey yoktur benim de bi kere böyle olmuştu doktorum antibiyotik kullanmama bağlamıştı sonra ki ay normalleşmişti zaten ama sen yine de ihmal etme

Bende normalde adet günü sancı olurdu aynı gün biterdi. Hamile kaldığım ay adete 3 gün kala sancı başladı. 3-4 gün geçe bitti. Yani hamilelikte de adet sancısı oluyor bende değil herkeste oluyor ve hamilelik boyunca her adet döneminde adet sancısı oluyor maalesef.
merhaba benimde 1 bucuk haftadır sol kasıkta ara ara batma var adetlerim düzensiz 32/42 arası şuan 37 gündeyim ama hafif gögüs ağrısı hep olur bende adet yaklaşırken birde yüzümde sivilcelerden başka birşey yok ki normlde sicvilce çıkmaz şuanda yüzümü basmış durumda :( sence bunlar belirti mi

Back