Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi yaşayan - yaşamayan - anlayan - anlamayan..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi anlıyorum sizi..evlat acısı çok zor, ve hiç geçmiyor. İnş bebeciklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.
inşallah. şuan Allahtan tek dileğim o. eşimde çok istiyor birazda o yüzden sabırsızlanıyorum bir an önce olmasını istiyorum

hamilelikte ne gibi belirtiler yaşadınız ya da yaşamayan hamile olduğunu hissetmeyen anlamayan sonradan öğrenenler var mı merak ettim. herkes hisseder mi ?
Ben hissettim. Yerleşme kanamam oldu. Batmalar oldu. Dedim kesin hamileyim. Gittim erkenden kan verdim. Negatif çıktı. Ama ne eşim ne ben üzülmedik, erken kan verdim demekki dedik. Normalde adet geçmeden test yapmazken o ay içim kıpır kıpır oldu. Bat'a 4 gün kala sabah uyanır uyanmaz hiç aklımda yokken gebelik testi yapayım dedim ve bingo, çifti çizgi :)

ne güzell. senin içine doğmuş demekki. 6.hislerin kuvvetli galiba

Hanımlar, erken gebelik idrar testleri adetten 4-5 gün önceye dek kesin sonuç verir mi yoksa adetin gecikmesini mi beklemek lâzım? Regl günüm pzt yada salı, bugün preductor early yaptım, negatif çıktı.
Benimde adetime 5 gün var bugun preductor testi yaptım sabah ama negatif cnm bn çubuğun içini açtım iç kısımda kırmızı çizgi birşey vardı seninde var mı duruyorsa bakar mısın

Benimde adetime 5 gün var bugun preductor testi yaptım sabah ama negatif cnm bn çubuğun içini açtım iç kısımda kırmızı çizgi birşey vardı seninde var mı duruyorsa bakar mısın
Fotoğrafını atsana.

Benim adetim ilk kez gecikti, cuma günü doktoruma gideceğim. İnş kist vs yoktur çünkü dondurulmuş embriyo tedavisine başlamam lazım, aksi hâlde sonraki aya kalsın istemiyorum. Gebelik testini çoktaan attım ben canım, negatif çıktı pzt günü. Bir daha da bakmayı düşünmüyorum, güvenmiyorum bu tür testlere..

Canm senn ne zaman yerleşme kanaman oldu benm bata 8 gün kala iki danla pembemsi kan geldi snra gelmedi ve o gün kan verdm 2 çıktı reglime 8 gün varken şimdi 6 gü kaldı bekliyorum bende cnm şimdi inş senn gibi çıkar

Adete 7 gün kala oldu canım. Bende hemen verdim ertesi gün negatif çıktı. Ama yerleşmeyi gördüm ya inanmadım. Bi kaç gün sonra evde test yapıp silik çizgiyle öğrendim. Zaten yerleşmeden 3-4 gün sonra kanda çıkıyor. 5-6 gün sonrada idrarda çıkıyor. Hemen çıkmıyor maalesef.

Canm aynıyız ya. Çok mutlu oldum şimdi 5 gün kaldı tekrardan idrar yapamadm adeti bekliyorum yarn 4 gün kalmş olcak sence yarn bende yapsam çıkar mı cnm:)

Canm aynıyız ya. Çok mutlu oldum şimdi 5 gün kaldı tekrardan idrar yapamadm adeti bekliyorum yarn 4 gün kalmş olcak sence yarn bende yapsam çıkar mı cnm:)
Bence 3 gün kala yap garanti olsun. 5 gün geçmiş olacak çünkü. Benim testi görsen var yaa hayalet gibiydi. Telefon fenerini tutarak görüyordum. Dur bak atayım testi :)

Eklentiler

• IMG_9735.JPG
    11,6 KB · Görüntüleme: 365
Bence 3 gün kala yap garanti olsun. 5 gün geçmiş olacak çünkü. Benim testi görsen var yaa hayalet gibiydi. Telefon fenerini tutarak görüyordum. Dur bak atayım testi :)
Gördüm cnm ben çizgiyi cnm :) çok sevindim aynı şey yaşayan buldum ya sonnda demekki sen 3 gün kala yaptn ayy inş benmde cıkr canm 8 gün kan verdgmde 2 cktı sence yükselmişmidir:) kan değerim:)

Gördüm cnm ben çizgiyi cnm :) çok sevindim aynı şey yaşayan buldum ya sonnda demekki sen 3 gün kala yaptn ayy inş benmde cıkr canm 8 gün kan verdgmde 2 cktı sence yükselmişmidir:) kan değerim:)
Benimde 4 gün kaldı ama bugun adet sancısı gibi bir sancım oldu inceden hatta ıslaklık hissttm çok az beyaz bi akıntı gelmişti sabhta sağ kasığımda iğne batar gibi bir şey oldu ama kendmi regl olacak gibi hissediyorum

CNm iğne batar gibi ağrılar bendede var yerleşmeden snra olmaya başladı bende arada oluyor bakalm beklyrm üç gün kala test yapcm evde var inş cıkar sende yarn yapsana

Yükselmiş olabilir. Direkt kanla öğrenmek istersen 4-5 gün kala kan verirsen düşükte olsa çıkar. Ama haberin olsun adetten önce öğrenirsen kimyasal diyor doktorlar değer düşük diye. Bana ne çektirdiler bu doktorlar :)

Bende normalde adet günü sancı olurdu aynı gün biterdi. Hamile kaldığım ay adete 3 gün kala sancı başladı. 3-4 gün geçe bitti. Yani hamilelikte de adet sancısı oluyor bende değil herkeste oluyor ve hamilelik boyunca her adet döneminde adet sancısı oluyor maalesef.

CNm iğne batar gibi ağrılar bendede var yerleşmeden snra olmaya başladı bende arada oluyor bakalm beklyrm üç gün kala test yapcm evde var inş cıkar sende yarn yapsana
Bıktım test yapmaktan eşimde kızıyo artık umutlanysn diyr testlere verdm parayla zaten pek umudum yok o hissiyat yk içimde ama inş yaaa

Haklsn canm zaten ben öğrendkten snra remen gitmcm değerne bakcm 10 gün snra giderm dr çünkü olumsuz konşyrlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…