Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi yaşayan - yaşamayan - anlayan - anlamayan..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mesrefff

baktın olmuyo, bakmıycaksın
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
256
129
103
27
hamilelikte ne gibi belirtiler yaşadınız ya da yaşamayan hamile olduğunu hissetmeyen anlamayan sonradan öğrenenler var mı merak ettim. herkes hisseder mi ? :emir_bebek::KK45:

Ben hiç anlamadım hayat normal seyrinde devam etti :) adet gecikmemin 10. gününde acaba hamile miyim diyerek hcg yapmıştım :)

göğüslerim hassaslaştı ama regl de yaşanan gibiydi, bulantı hiç olmadı kasıkta ağrı da reglde yaşandığı kadardı

göğüslerim hassaslaştı ama regl de yaşanan gibiydi, bulantı hiç olmadı kasıkta ağrı da reglde yaşandığı kadardı
ne güzel bazıları kusmaktan nefes alamıyo. kasık ağrıları yüzünden acile gidenler var. o yüzden belirti olmayınca insan umudu kesiyo çoğu zaman yoktur bişey diye. senden bunu duymak iyi oldu :KK66:

Hanımlar, erken gebelik idrar testleri adetten 4-5 gün önceye dek kesin sonuç verir mi yoksa adetin gecikmesini mi beklemek lâzım? Regl günüm pzt yada salı, bugün preductor early yaptım, negatif çıktı.

Hanımlar, erken gebelik idrar testleri adetten 4-5 gün önceye dek kesin sonuç verir mi yoksa adetin gecikmesini mi beklemek lâzım? Regl günüm pzt yada salı, bugün preductor early yaptım, negatif çıktı.
adetten 6 gün önce sonuç verirmiş erken gebelik testi duyduğuma göre

Adetime 3 gün kala aşırı uyku hali ve halsizlikle şüphelendim
Elimi kolumu kaldıracak dermanım yoktu nerdeyse
Erken gebelik testiyle çift çizgiyi gördüm
Sonrası zaten bulantılar gün içinde uyumalar devam etti

hımm peki kasıkta batma baş dönmesi falan oldu mu

Benimde ayni sizin gibi oldu halende uyuyorum saf gibiyim mide bulantim asiri fazla surekli midem kaziniyor baya surecek gibi :)

adetten 6 gün önce sonuç verirmiş erken gebelik testi duyduğuma göre
Üzerinde adetin bir gün sonrası testi yazıyordu. Eczacı neden bunu vermiş anlamadım. Tüp bebek tedavisi gördüm rahim dinlendirmedeydim, reglimi bekliyorum dondurulmuş transferi tedavisine başlamak için. Ama regl döneminde yaşamadığım şeyler oluyor 8 gündür vücudumda..hamilesin diyorlar, ben ümitlenmek istemiyorum. Doğal yolla hamile kalabileceğimi hiç düşünmüyorum. Tüp bebekle kalıyorum. Yaşım 38..

Son düzenleme:
Üzerinde adetin bir gün sonrası testi yazıyordu. Eczacı neden bunu vermiş anlamadım. Tüp bebek tedavisi gördüm rahim dinlendirmedeydim, reglimi bekliyorum dondurulmuş transferi tedavisine başlamak için. Ama regl döneminde yaşamadığım şeyler oluyor 8 gündür vücudumda..hamilesin diyorlar, ben ümitlenmek istemiyorum. Doğal yolla hamile kalabileceğimi hiç düşünmüyorum. Tüp bebekle kalıyorum. Yaşım 38..

Tüp bebek tedavisindeyken de, korunmasız ilişki oluyor mu? Yoksa bazı şeyleri yasakliyorlar mi? Sonuçta orda bir işlem yapılacak.

Tüp bebek tedavisindeyken de, korunmasız ilişki oluyor mu? Yoksa bazı şeyleri yasakliyorlar mi? Sonuçta orda bir işlem yapılacak.
Tüp bebek tedavisi olurken, opu ve transfer sonrası yasak. Rahim dinlendirmede, tedaviye dek serbest..

bu işler hiç belli olmaz sen Allaha dua et herşeyi veren o. İnşallah seninde bebişin olur en kısa zamanda. Allah bütün isteyenlere versin. canını hiç sıkma. eczacıda testi yanlış vermiş olabilir çünkü erken gebelik testi en az 6 gün öncesini gösterir.

Hayır olmadı ikisi de ama herkeste görülen belirtiler farklı
Ben çok enerjik biriyim uyku hali o yüzden şüphelendirmişti beni
evet doğru söylüyosun bütün belirtiler kişiden kişiye değişiyomuş gerçekten:KK16:

bu işler hiç belli olmaz sen Allaha dua et herşeyi veren o. İnşallah seninde bebişin olur en kısa zamanda. Allah bütün isteyenlere versin. canını hiç sıkma. eczacıda testi yanlış vermiş olabilir çünkü erken gebelik testi en az 6 gün öncesini gösterir.
Çok teşekkür ederim, inş. Bebeğimi, kızımı 7 ay önce kaybettim. Umarım artik yüzüm güler. Acılarım az da olsa geçer..
Evet, adetin bir gün sonrası testi diye yazıyor. Hassas test preductor early..

Çok teşekkür ederim, inş. Bebeğimi, kızımı 7 ay önce kaybettim. Umarım artik yüzüm güler. Acılarım az da olsa geçer..
bende 7 ay önce dış gebelik geçirdim 2 aylıkken düşürmek zorunda kaldılar gerçekten Allah kimseyi evlatla sınamasın.

bende 7 ay önce dış gebelik geçirdim 2 aylıkken düşürmek zorunda kaldılar gerçekten Allah kimseyi evlatla sınamasın.
Çok iyi anlıyorum sizi..evlat acısı çok zor, ve hiç geçmiyor. İnş bebeciklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.

Back