Kan verin emin olun. Regl olmuşsunuz malesef. Tüp bebekte bir ton ilaç yükleniyor. Farklı bir kanama ya da farklı bir kasılma/ağrı yaşamanız normal. Bebeğin tutunmasını sadece kasık ağrısı ile hissedebilirsiniz. O da regl olmasaydınız hissedeceğiniz şeydi. O hıçkırıklar 25. Haftadan sonra.
Tüp Bebek yaptım hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var ama karnımın alt kısmında kalp gibi bir şey atıyor nedir yardımcı olur musunuz lütfen
o kadar küçükken kalp atışını hissetmeniz mümkün değil. en iyisi doktorunuza gitmek veya test yaptırmak. Şuan olsa olsa 4 haftalık falandır ki ondada ultrasonda bile gözükmez sadece kanda çıkar
25 yaşındaysanız nasıl 7 senedir bebek bekliyorsunuz. 18 yaşında bir çocukken bebek sahibi olmak için çırpındığınıza inanmak istemiyorum, umarım orda yazan yaş yanlıştır. Reşit olmadan mı evlendiniz siz
25 yaşındaysanız nasıl 7 senedir bebek bekliyorsunuz. 18 yaşında bir çocukken bebek sahibi olmak için çırpındığınıza inanmak istemiyorum, umarım orda yazan yaş yanlıştır. Reşit olmadan mı evlendiniz siz