Bebek bekliyorum7 senedir neyi bekliyorsunuz burda yaşınız 25 görünüyor
Bu mümkün değilAraştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
o kadar küçükken kalp atışını hissetmeniz mümkün değil. en iyisi doktorunuza gitmek veya test yaptırmak. Şuan olsa olsa 4 haftalık falandır ki ondada ultrasonda bile gözükmez sadece kanda çıkarTüp Bebek yaptım hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var ama karnımın alt kısmında kalp gibi bir şey atıyor nedir yardımcı olur musunuz lütfen
ben şuan 24 haftalık gebeyim inanki benim bebeğimin hıçkırmasını bile hissetmem çok zor anca 7 aydan sonra olurEki Görüntüle 3522104 araştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
25 yaşındaysanız nasıl 7 senedir bebek bekliyorsunuz. 18 yaşında bir çocukken bebek sahibi olmak için çırpındığınıza inanmak istemiyorum, umarım orda yazan yaş yanlıştır. Reşit olmadan mı evlendiniz sizBebek bekliyorum
Evet 18 yaşında evlendim25 yaşındaysanız nasıl 7 senedir bebek bekliyorsunuz. 18 yaşında bir çocukken bebek sahibi olmak için çırpındığınıza inanmak istemiyorum, umarım orda yazan yaş yanlıştır. Reşit olmadan mı evlendiniz siz
Solunum hareketi 30. Haftadan itibaren başlıyor. En yakın sğlık kuruluşuna gidin ya da doktorunuza başvurun. Umarım bebişinize kavuşursunuzAraştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
Hadi 18 yaşında evlendiniz 18 yaşından itibaren bebek için kendini yırtmak nedir. Başka bir amacınız yok mu bu hayattaEvet 18 yaşında evlendim
Ne diyorsunuz ya düzgün konuşun yaHadi 18 yaşında evlendiniz 18 yaşından itibaren bebek için kendini yırtmak nedir. Başka bir amacınız yok mu bu hayatta