- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Evet canım belirti olabilir çünkü ben de konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bat a 1 hafta kala böyle olmuştumBen de bikaç gündür belirtiler var beklemedeyim yine de tabi. Peki nefes darlığı da bi belirti mi? Aşırı değil ama büyük büyük nefes alma ihtiyacı gibi.
Belirti olarak olumsuz bişey değildir di mi? Paranoyak oldum
Yoksa ben ciğerleri mi üşüttüm
Rahatladım o zamanEvet canım belirti olabilir çünkü ben de konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bat a 1 hafta kala böyle olmuştum
Inşallah adet olmazsın canım. Hayırlı haberler bekliyoruzRahatladım o zamanBekliyorum bakalım adet gününü olacak mıyım acaba
Olabilir canım ben mesela adet olacağım gu gördüm çift çizgiyi. Ama mevsim geçişi olduğu için bir gecikme de olabilir.Merhaba kızlar bugün regl olmam gerekiyordu henüz olmadım göğüslerimin ucu sızlıyor hafif bel ağrısı ve yorgunluk bu gebelik belirti olabilir mi?
İnşallah canım. Vajinal enfeksiyon da olmuşum bu arada. Vajinal sürüntü alındı 4 gün önce. Sonuçları aldım ama dr a 1 hafta sonra göstericem. O zamana kadar verdiği ilaçları kullanıyorum.Inşallah adet olmazsın canım. Hayırlı haberler bekliyoruz
Kasık belki olabilir ama göğüsle alakası olacağını sanmıyorum. Gebelik ihtimali olabilir dedin mi doktora ilaç da kullanıyormuşsun yaİnşallah canım. Vajinal enfeksiyon da olmuşum bu arada. Vajinal sürüntü alındı 4 gün önce. Sonuçları aldım ama dr a 1 hafta sonra göstericem. O zamana kadar verdiği ilaçları kullanıyorum.
Kasıkta sol tarafta batma sancı, göğüslerde aşırı hassasiyet enfeksiyonla direkt bağlantılı değildir değil mi? Belki kasık kısmı olabilir bilemedim
Anladım canım sağolasın hayırlısı olsun inşallahOlabilir canım ben mesela adet olacağım gu gördüm çift çizgiyi. Ama mevsim geçişi olduğu için bir gecikme de olabilir.
Inşallah canım. Bekliyoruz hayırlı haberleriniAnladım canım sağolasın hayırlısı olsun inşallah
İlaç dediğim genital bölgeye dıştan sürdüğüm ilaç. Söyledim ama doktor da sağolsun pek ilgili değildi. Mesafe yakın olduğu için alelacele bi randevu almıştık. Gitmem bi daha zaten ona.Kasık belki olabilir ama göğüsle alakası olacağını sanmıyorum. Gebelik ihtimali olabilir dedin mi doktora ilaç da kullanıyormuşsun ya
İlaç dediğim genital bölgeye dıştan sürdüğüm ilaç. Söyledim ama doktor da sağolsun pek ilgili değildi. Mesafe yakın olduğu için alelacele bi randevu almıştık. Gitmem bi daha zaten ona.
Anladım canım sağolasın hayırlısı olsun inşallah
Bugün günümdü, olmadım daha. Bekliyorum bakalımCanım ne durumdasın merak ettim :)
Bugün günümdü, olmadım daha. Bekliyorum bakalımDiğer belirtiler dışında bu kadar şişkinlik hamilelik belirtisi olarak normal mi bilmiyorum biraz tedirginim Yoksa sadece kilo mu aldım acaba göbekten
Icini ferah tutmaya çalış canım. Pembeyse sıkıntı olacağını sanmam inşallah. Ama kendini gözlemlemeye devam et. Kaç gün var adet olmana?Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya
Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki
Gecikmem var canım karışık benim durum biraz çatlatma iğnesinin 22. Günü 14 eylülde adet olmam gerekiyorduIcini ferah tutmaya çalış canım. Pembeyse sıkıntı olacağını sanmam inşallah. Ama kendini gözlemlemeye devam et. Kaç gün var adet olmana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?