• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK BELİRTİSİ 💭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende belirtilerimi yazayım burada bulunsun 😄
Adete son 2 gün kaldı çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün hafif kasık ve karın ağrısı, fazlaca halsizlik-yorgunluk-uyku hali, çabuk açıkma ama fazla birşey de yiyemiyorum midem bulanıyor, sık idrara çıkma gece bi iki kez tuvalete uyanıyorum hatta bi haftadır ateş basması vardı bugün ayaklarım donuyor resmen çorapla bile vajinal islaklik var ama öyle çok bi akıntım yok🤲🤔
İnsAllah hepimiz hamileyizdr 🤲bugün kan verdim yarın sonucu öğrenicem sağlık ocağında doktorum çok erken dedi ama ben dayanamadm

Ay hadi inşallah vardır bebişş 😍😍

Canım yaz burayada merak ederiz ne zaman çıkacak yarın sonuç

Kızlar benim bugünkü belirtilerim de
Sarı akıntı biraz daha kouı olsa kahverengi diyebilirim yani
Ama şimdi beyaza döndü
Bide çok sıkışmıştım kendimi kontrol edemiyorum artık direk lavaboya koştum
Midemde yanma var

Bidee uzun süredr olmayan şey yine başıma geldi
İlişki sonrası yanma
İdrarımı yaparken ağlıcaktım resmen
Bunun sebebi enfeksiyon mu yoksaa buda bi beliti mi
Mesela şuan yok sadece tek sefer oluyor

Merhaba kızlar adetime iki gün var yorgunluk uyku hali bide sol kasigimda igne batması gibi birşey birde beyaz akıntı var eger bu ayda olmazsa rahim filmi cektirecegim inşallah bekleyen herkesin vardır 🙏

İnşallah vardır canım benimde kasığöa ara ara giriyor
Kaç aydır istiyorsunux canım bebek

Hoşgeldin canım ne kadar süredir bebek istyorsunuz
Bende ilk korunmayı bırakınca 2 3 ay hep gecikerek geldi mesela bu ay 26.günümde olduysam diğer ay 28 oldu diğer ay 33 oldu
Böyle hep arttı :) sanırım paikolojikti
Ovulasyon testi yapmaya başladım omdan sonra düzene girdi bi alakası yok ama psikoloji çok etkiliyor

Yeni 5. Ayımıza girdik canım. Evlendiğimizden beri deniyoruz. Bakalım henüz nasip olmadı :KK43: benim bu kadar öne çekmesi garip geliyor 🙄 siz ne zamandır deniyorsunuz canım 😊

Yeni 5. Ayımıza girdik canım. Evlendiğimizden beri deniyoruz. Bakalım henüz nasip olmadı :KK43: benim bu kadar öne çekmesi garip geliyor 🙄 siz ne zamandır deniyorsunuz canım 😊

Canım bizim de 8 ay bitti 9.aya girdik
Bi sene dolana kadar beklicez sanırım bitkisel kür yapıcam önğmüzde ki ay
Bi seneye kadar normalmiş
Geçen bi arkadaşım ben 15 ay sonra kaldım gayet normal olur sizinde dedi içim rahataladı biraz sizinde olır inşallah canım iyiki korunmadın ama

Kızlar bıgün bata 4 gün kaldı
Normalde de alerjik yapıya sahibim
Gece damak kaşıntısıyla uyandım ama nasıl kaşınıyor çıldırdım resmen
Sonra kulaklarıma geçti
Sonra burnuma

Şimdi geçti.gibi çok şükür

Alerjik artışlarda bir hamilelik belirtisi olsunn

Back