- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Kizlar selam. Öncelikle hanile olanlar insallah sagsaglim kucaginiza alırsınız. Benim gibi bekleyenler de insallah hagirlisiyla hamilelik nasip olur insallah.
Ben bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim 16. Gunumde yumurtladim 16 ve 17. Gunde iliski oldu fakat sonrasinda malesef mevlut var diye ikimizde cok yorgun dusmustuk olmadi. Adet gunum 23 uydu yani dün. Ara ara sol kasigim ve hic agrimayan sag kasigim hafif hafif kasiliyor gibi. Meshane kismimda biraz ara ara sancilanma var. surekli tuvalet ihtiyaci hissediyorum. Iliskiden 1 hafta sonra sistit olmus gibiydim ara ara da oluyor. Ve accayip üşüyorum ayaklarim corap icinde bile buz gibi oluyor. Corapla geziyorum hep. Gogus hassasiyetim biraz var. Bugun de ara ara agri gelip gidiyor. Dün test yaptim gebelik laboquikin negatifti tabi hemen adet gunu belli olur mu bilmiyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi olur
Evet haklisin. Esime de spermiyogram yaptirdik onun sonucunda da 1 saat sonra yuzde 60 i hareketli kaliyor onuj için ben yuksek ihtimal diye o gun olsun istemistimCanim idrar testleri hemen cikmiyo. Ben hamile oldugumu bildigim zaman oylesine yapmistim adet gunumde cikmamisti. Ya biraz daha bekle ya da kan testi en kesin sonuc. Ayrica illa tam yumurtlama gununde iliskiye girmek sorunda degilsin. Yumurtlama gununden 1 2 gun once de denersen spermler 2 3 gun yasiyormus ve yumurtladigin zaman yumurtayla denk geliyolarmis. Adetin bittikten sonra iki gunde bir iliskiye gir. Belinin altina yastik koy biraz uzan bi muddet banyo tuvalet ve vucut isini yukseltecek is yapma. Sonrasi Allaha kalmis. Allah ol der ve olur
Anladim kuzum icini ferah tut. Nasip olacaksa her turlu olur cok guzel orneklerini gordumEvet haklisin. Esime de spermiyogram yaptirdik onun sonucunda da 1 saat sonra yuzde 60 i hareketli kaliyor onuj için ben yuksek ihtimal diye o gun olsun istemistimbakalim artik nasip hala gelen giden yok insallah gonlumuzce olur hersey
Adetten 3 5 gun once kan testiyle cikar ancakKizlar 3 gun gecti hala gelmedi adetim. Tabi 3 test yaptim toplamda hicbirinde 2. Cizgiyi gormedim tabi laboquikle erken gebelik testiyle degil. Forumda herkes yazmis adetimden 3 gun 5 gun once ogrendim felan diye testte mi var bir anormallik bende mi
Adetim gecti 3 gun simdi erken gebelik icin hassas test aldim gun icinde deneyecegim insallah hakkimizda hayirlisi
Merhaba sunucunuz u aldınız mı acabaAdetim gecti 3 gun simdi erken gebelik icin hassas test aldim gun icinde deneyecegim insallah hakkimizda hayirlisi
Pembe bir akintim oldu sonra da adet oldum aksamina denememe gerek kalmadi malesef bu sefer tutmadiCanım denedin mi inşallah gebesindir
Malesef degilimMerhaba sunucunuz u aldınız mı acaba
Merhaba test yaptınızmı sonuç nedirEylülde açtığım konuuu 6 gün kaladan başlamışım kıyamam kendime
bu ayda hiç bir belirtim yok ve 8 gün gecikmem var belim ve kalçam ağrıyor karnım aşırı şiş
Yine de çok kaptırmıyorum kendimi
Hayırlısı olsuunn
Merhaba test yaptınızmı sonuç nedir
Merhabalar benimde adete 6 gün kaldı belirti olarak sağ kasigim agiriyor ara ara batma oluyor sanki ine batıyor kasıklarıma ve kasiklarim karnım çok şiş çok hafif mide bulantısı var yemek yemek istemiyorum ama yiyincede çok yiyiyorum göğüslerde şişlik ve ağrı var uçlarında küçük küçük tomurcuklar var üzerlerinde damarlar var cok belli akinti olarakda sarı gibi alıntı var arada sefaf akıntıda oluyor baş ağrısı var inş hayırlı sonuc olur
6 ay lik evliyim hiç korumadık 6 ay dir bekliyorumCanım belirtilere bakılırsa var gibi hadi inşallah peki ne zamandır bekliyorsun
6 ay lik evliyim hiç korumadık 6 ay dir bekliyorum
Merhabalar benimde adete 6 gün kaldı belirti olarak sağ kasigim agiriyor ara ara batma oluyor sanki ine batıyor kasıklarıma ve kasiklarim karnım çok şiş çok hafif mide bulantısı var yemek yemek istemiyorum ama yiyincede çok yiyiyorum göğüslerde şişlik ve ağrı var uçlarında küçük küçük tomurcuklar var üzerlerinde damarlar var cok belli akinti olarakda sarı gibi alıntı var arada sefaf akıntıda oluyor baş ağrısı var inş hayırlı sonuc olur
Selam canım benim ilk bebeğim 7 haftallıkken düştü. Doktor da iki ay sonra denemelere başla dedi işte bu ay denedim . Geçen hamilelik belirtilerimi anlatayım gögüslerimdeki damarlar baya belirginleşti ara ara sızlıyordu belim acayip ağırıyordu normalde adet günlerime yakın kasıklarda batma hissi bel vR karında sancı gibi her regli belirtisini yaşardım ilk hamile kaldığımda yaşamadım hiç bir regli belirtisini ve iştahım açılmıştı çok acıkıyordım ve çok yiyordum sonra da 6 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifti .şimdi ise kasıklarım da batma oluyor ara ara yorgunluk uyku halsizlik ve kokulara aşırı hassasiyet en önemlisi karnım baya şiş aynı senin anlatığın belirtiler gibi işte benimkisiMerhabalar benimde adete 6 gün kaldı belirti olarak sağ kasigim agiriyor ara ara batma oluyor sanki ine batıyor kasıklarıma ve kasiklarim karnım çok şiş çok hafif mide bulantısı var yemek yemek istemiyorum ama yiyincede çok yiyiyorum göğüslerde şişlik ve ağrı var uçlarında küçük küçük tomurcuklar var üzerlerinde damarlar var cok belli akinti olarakda sarı gibi alıntı var arada sefaf akıntıda oluyor baş ağrısı var inş hayırlı sonuc olur
İnşşlah hamişizdirSelam canım benim ilk bebeğim 7 haftallıkken düştü. Doktor da iki ay sonra denemelere başla dedi işte bu ay denedim . Geçen hamilelik belirtilerimi anlatayım gögüslerimdeki damarlar baya belirginleşti ara ara sızlıyordu belim acayip ağırıyordu normalde adet günlerime yakın kasıklarda batma hissi bel vR karında sancı gibi her regli belirtisini yaşardım ilk hamile kaldığımda yaşamadım hiç bir regli belirtisini ve iştahım açılmıştı çok acıkıyordım ve çok yiyordum sonra da 6 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifti .şimdi ise kasıklarım da batma oluyor ara ara yorgunluk uyku halsizlik ve kokulara aşırı hassasiyet en önemlisi karnım baya şiş aynı senin anlatığın belirtiler gibi işte benimkisi
Benimde öyleydi kuzum dün test yapdim kantahlili pozitif çıkdı sen de istersen kan ver adetine kaç gün var canım yada gecdimiSelam canım benim ilk bebeğim 7 haftallıkken düştü. Doktor da iki ay sonra denemelere başla dedi işte bu ay denedim . Geçen hamilelik belirtilerimi anlatayım gögüslerimdeki damarlar baya belirginleşti ara ara sızlıyordu belim acayip ağırıyordu normalde adet günlerime yakın kasıklarda batma hissi bel vR karında sancı gibi her regli belirtisini yaşardım ilk hamile kaldığımda yaşamadım hiç bir regli belirtisini ve iştahım açılmıştı çok acıkıyordım ve çok yiyordum sonra da 6 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifti .şimdi ise kasıklarım da batma oluyor ara ara yorgunluk uyku halsizlik ve kokulara aşırı hassasiyet en önemlisi karnım baya şiş aynı senin anlatığın belirtiler gibi işte benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?