Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin canimm insallah cok icten dua ediyorumBende iki yil olacak bebek bekliyorum hala Allah tez zamanda nasip eder bizede inşallah canim benim![]()
Hadi hayırlı olsun canımSon hali galiba emin olabilirim![]()
Allah razı olsn canımm. Bu arada kullanıcı adımı değiştirdim ben nur_senaaAllah en kisa zamanda sizede nasip etsin canimm insallah cok icten dua ediyorum![]()
Maşallah maşallahSon hali galiba emin olabilirim![]()
Kam verdim saabah canim yarin cikacakmis sonuc ama eve gelirkende test aldim sabah yaptimmsonuc buMaşallah maşallahkanda ver canım bugün . Ben dedim ama ikinizde de vardır diye
![]()
Ayy canimmm bende yeni gelen biri sandimAllah razı olsn canımm. Bu arada kullanıcı adımı değiştirdim ben nur_senaa![]()
inşallah guzel haberlerle
Kam verdim saabah canim yarin cikacakmis sonuc ama eve gelirkende test aldim sabah yaptimmsonuc bu![]()
Ayy canimmm bende yeni gelen biri sandim![]()
Allah razı olsun canım hamilenin duası kabul olurAllah en kisa zamanda sizede nasip etsin canimm insallah cok icten dua ediyorum![]()
Olsun canım hayirlisi valla üzülme inşallah bi da ki ay gelir bebisinKızlar bat 19 temmuz bu ay yok bebek![]()
Bi de canım sen ne zamandır Bebek icin bekliyorsunKızlar bat 19 temmuz bu ay yok bebek![]()
Sağol canım yok üzülmedim 3-4 ay oldu ama zaten benim bir tane var Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahOlsun canım hayirlisi valla üzülme inşallah bi da ki ay gelir bebisin
Amin canimne güzel Allah bağışlasın inşallah bizede nasip eder Allah yaaaSağol canım yok üzülmedim 3-4 ay oldu ama zaten benim bir tane var Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAmin canimne güzel Allah bağışlasın inşallah bizede nasip eder Allah yaaa![]()
Sizin icn en hayirli zamanda gelir insallah bebisin canm benim zamani vardr daha... gelecek aya gel pesimzden insallahKızlar bat 19 temmuz bu ay yok bebek![]()
Canimmm hayirlisi olsunnn onumuzde birsuru gunler var degerlendirmek icinKızlar bat 19 temmuz bu ay yok bebek![]()
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına darıs basimaAllah en kisa zamanda sizede nasip etsin canimm insallah cok icten dua ediyorum![]()
Aminnnn canimmm en kisa zamanda saglikla versin rabbimHayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına darıs basima