Ay darisi bana insallah 5 ay önce kimyasal gebelik gecirdim daha bisey yok3.ayimdi bu canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay darisi bana insallah 5 ay önce kimyasal gebelik gecirdim daha bisey yok3.ayimdi bu canim
Insallah canm benm ben inaniyorm senden de guzel haber gelck yarinnBenimde 3. Ayim insallah ugurlu geliriz hepimiz birbirimize![]()
Ay darisi bana insallah 5 ay önce kimyasal gebelik gecirdim daha bisey yok[/QUOT
canim saglikla insallah
İnsallah canimm dua eder misin benimm icin cokInsallah canm benm ben inaniyorm senden de guzel haber gelck yarinn
Allah sana da isteyen herkese de en kisa zamanda bebis versin aminAy darisi bana insallah 5 ay önce kimyasal gebelik gecirdim daha bisey yok
Canim benm insallah guzel haberler alcz dua edyrm hem sana hem isteyen herkeseİnsallah canimm dua eder misin benimm icin cok
Umutluyum sen hamilesin dualarin kabul olur insallah![]()
A en azindan acaban gitti kafamdan canim birazda olsa,insallah sorunsuz stressiz hersey yolunda gidecek olumlu dusun..kesinlikle olumsuz dusunme rabbim yardimcin olsun 9 ay sonra da gelsin bebisCanim benm insallah guzel haberler alcz dua edyrm hem sana hem isteyen herkesecok erken ogrendm smdi zaman nasil gececek bakalm.. tekrar nzmn kan testi yaptrsam akisina mi braksam olayi ablam cok kizdi ndn bukdr inceliyosun akisina birak allah en hayirlisini verir insallah dye.. hakli aslnda nkdr arasrrsak okdr da kafamz bulanip stres yapiyorz olumszlklari cekiyoruz
Birlkte olck insallah canm benm yarn olsn bir an onceeA en azindan acaban gitti kafamdan canim birazda olsa,insallah sorunsuz stressiz hersey yolunda gidecek olumlu dusun..kesinlikle olumsuz dusunme rabbim yardimcin olsun 9 ay sonra da gelsin bebis![]()
Bende suan şok oldum. Ama bencede hamilesin. Bende bu sabaha karsı ruyamda hamile oldugumu gördüm. Yengemde bianda msj attı dedi hamile msn yok nedenki dedim. Bian içime doğdu dedi :) hayırlısı olsn hakkımızdaArkadaslar cok ilginc bisey oldu,bu aksam esimle bir fotograf paylastim sosyal
Medyada ve belki 3 senedir hic gormedigim eski
Bir arkadasim sen hamilesin diye mesaj atti sok oldum![]()
Amin canim ya insallah hamileyizdir yarin sabah kan vericem bu kadar tesaduf olabilir mi? Sok oldum resmen sadece herhangi bir fotografti en son cekildigimiz esime soyledim o da cok sasirdiBende suan şok oldum. Ama bencede hamilesin. Bende bu sabaha karsı ruyamda hamile oldugumu gördüm. Yengemde bianda msj attı dedi hamile msn yok nedenki dedim. Bian içime doğdu dedi :) hayırlısı olsn hakkımızda
Ayyy hadi inşallahhhhh. Banada dua et canım ❤ inşallah ikimizde hamileyizdir❤❤❤
Amin canim ya insallah hamileyizdir yarin sabah kan vericem bu kadar tesaduf olabilir mi? Sok oldum resmen sadece herhangi bir fotografti en son cekildigimiz esime soyledim o da cok sasirdi![]()
Ederim tabii canimm insallah ikimizde hamileyizdir umutlarimiz bosa cikarmasin allahimmm,Ayyy hadi inşallahhhhh. Banada dua et canım ❤ inşallah ikimizde hamileyizdir❤❤❤
Amiiiiiiin ❤❤❤Ederim tabii canimm insallah ikimizde hamileyizdir umutlarimiz bosa cikarmasin allahimmm,![]()
Canimm normal test de yaptn mi sirf o aklma geldi uyandm girdm meraktaanKizlar gunaydin hepinize,ben 1 saat sonra gidiyorum kan vermeye dua edin bana![]()
Yapamadim canimm dun annem disari cikti alir misin dedim unutmus direk kan vericem ama kan verdikten sonra test alirim bekleyene kadar yaparimCanimm normal test de yaptn mi sirf o aklma geldi uyandm girdm meraktaan![]()
Hadi hayırlı haberlerle gelKizlar gunaydin hepinize,ben 1 saat sonra gidiyorum kan vermeye dua edin bana![]()
Kizlaaaarrr bekleyus mutlu sonla bitecek insallah bhcg 146 cikms insallah yukselir bebegi keseyi gorruz daha cok erken dedi doktor ama sonuccc pozitifff![]()