Off insallah bu cizgiler dogru seyi gosteriyodurrCanim kahverengi lekelenme benimde var aklima takilan tek sey o su anda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off insallah bu cizgiler dogru seyi gosteriyodurrCanim kahverengi lekelenme benimde var aklima takilan tek sey o su anda
Ayyy insallah canimmm ya,eger oyleyse eslerden once birbirimize soylemis oluruzOff insallah bu cizgiler dogru seyi gosteriyodurr![]()
Yarin sabahta test yapip oyle gideyim kan vermeye hayal kirikligi yasamak istemiyorum bira daha koyulasirsa gideyimGözünüz aydın kizlar ikinizde de var kan tahlili yaptırın
Cok tesekkurler canim insallah kan tahlili yaptirincada yzicam mutlaka,allah hayirli haberler vermeyi nasip etsinKızlar cevap yazmissinz ikinizede teşekkür ederim yeni gördüm bu ara ikiniz de de bebiş varbu cok belli inanın cok sevindim bence kan tahlili verin bir an önce beklicem
Bence direk kan ver sen canım normal testte kanda en az 20 olmadan çıkmıyor çünküYarin sabahta test yapip oyle gideyim kan vermeye hayal kirikligi yasamak istemiyorum bira daha koyulasirsa gideyim
Hadi inşallah güzel haberlerle sonuç çıkınca yaz mutlakaGaza geldm ve gidip kan verdm umarim hayal kirikligiyla sonuclanmazzz![]()
Insallah mutlulukla yazarm canmHadi inşallah güzel haberlerle sonuç çıkınca yaz mutlaka![]()
bende ikinciyi çizgiyi görüyorum canım umarım vardır bebişinGunaydin arkadaslar nasilsiniz?bu testi de sabah ilk idrarla yaptim ve tam 10 dk sonra boyleydi bata 4 gun kaldi siz ne diyorsunuz![]()
Senin yerine ben catlicam şimdi çıkmadı sonuç daha dimiInsallah mutlulukla yazarm canm![]()
Bekliyoruiuuzz hayirli haberler insallahhhhInsallah mutlulukla yazarm canm![]()
Yok kizlar sonucu hemen goryim diye e nabiz hesabi aktiflestirdim bendeki sabirszlgi dusununSenin yerine ben catlicam şimdi çıkmadı sonuç daha dimi
Saat vermediler dimi su zaman çıkar diye . Hastanede mi baktirdin sağlık ocağı mi ?Sonuc hala yok kizlarrr![]()
Saglik ocagi canim ogleden sonra cikar dediler saat vermedilerSaat vermediler dimi su zaman çıkar diye . Hastanede mi baltirdin sağlık ocağı mi ?
Sağlık ocağında tahliller 2 den sonra çıkıyor geneldeSaglik ocagi canim ogleden sonra cikar dediler saat vermediler