• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Ben dr sordum ve arastırdım burda topiklerde bile yazıyor sizde arastırabilir siniz. Adet söktürücülerin hepsi bir değil sanırım ama tarlusal bebeği etkileyecek bir ilaç değil. Dediğim gibi adet zamanı östrojen hormonu yukselir ve düşdükten snra adet baslar. Bu ilaçda hormon destek için östrojen hormonunu yukseltiyor ve bittikten snra düşmeye baslıyor. Sonra zaten 10 gun içerisinde adet oluyorsunuz. Olmazsanızda baska bir sorun teşkil ediyor demektir. Benm gittim dr bana bunu söyledi. Kendi kuzenimde dr oda aynı seyi söyledi. Nette bile arastırırsanız aynı şeyi okuyacaksınızdır. :) bende göğüs hassasiyeti olmaya basladıgı zaman hemen bıraktım kullanmayı etkiler diye sonra drye sordm etkilemez kullanabilrsinz dedi. :)
Anladım teşekkür ederim :)

Predictor aldim canim ne bu ya boyle fark olur mu:sinirli:
İnternette predictor hızlı sonuç veren 8,45 erken sonuç veren 11,94 kargo ücreti 5 lira kapıda ödemeli istersen bir 5 lira daha veriyorsun toplam 10 lira kargo ücreti yapıyor . Kartla alırsan sadece 5 lira kargo var . Bu sefer değişik marka olsun dedim predictor almadım

Merhaba, hic heveslendirmek istemem ama kendimden ornek verecegim, bu ay tam yumurtlama gunlerimde ilk defa korunmasız ilişkimiz oldu ve yumurtlamadan hemen sonra cok cok yogun gögüs agrım oldu... hatta bana da herkes psikolojik vs dediler.. yumurtlamadan sonraki 9. gunumde ruya gordum ve test yaptım sadece kendi gordugum bir silik cizgi gördüm bata 6 gun kala yani :) kan verdim ve betahcg 20 cıktı.. Bunun dısında yumurtladıgım gunun 7. gununde birkac saniyelik batmalar hissettim ama 4-5 kere :) Bu kadar :)

Merhaba, hic heveslendirmek istemem ama kendimden ornek verecegim, bu ay tam yumurtlama gunlerimde ilk defa korunmasız ilişkimiz oldu ve yumurtlamadan hemen sonra cok cok yogun gögüs agrım oldu... hatta bana da herkes psikolojik vs dediler.. yumurtlamadan sonraki 9. gunumde ruya gordum ve test yaptım sadece kendi gordugum bir silik cizgi gördüm bata 6 gun kala yani :) kan verdim ve betahcg 20 cıktı.. Bunun dısında yumurtladıgım gunun 7. gununde birkac saniyelik batmalar hissettim ama 4-5 kere :) Bu kadar :)
Bana da diğerlerinde var gibi geldi ama pek umitlendirmekte istemiyorum . Bende yoktur büyük ihtimalle benim bu sefer psopsikolojik gibi . Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi . Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah :)

Bana da diğerlerinde var gibi geldi ama pek umitlendirmekte istemiyorum . Bende yoktur büyük ihtimalle benim bu sefer psopsikolojik gibi . Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi . Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah :)
amin canım cok tesekkur ederim darısı isteyen herkesin basına insallah her zaman dua ediyorum... :)

Ayy cok benziyor benim yasadiklarimla,gozunaydin canim allah kucagina almayi nasip etsin..peki hic lekelenme filan yasadin mi?

:anneadayı:Merhaba herkese,1 senelik evliyim ve 3 aydir korunmuyoruz,bu sefer yumurtlama gunumu tam zamaninda degerlendirdik diye dusunuyorum:) ve yumurtlama gunumden sonraki 3. Gunden itibaren goguslerimde agri ve buyume basladi,daha once adetten 2-3 gun once baslar adet gunumde biterdi,bunun yaninda zaman zaman adet olacakmisim gibi karin ve bel agrim oluyor,adetime su an 10 gun var..acaba boyle bir belirti yasayan var mi? İsteyen herkese en kisa zamanda Allah bebis nasip etsin insallah:KK33:
merhaba canım bende 9 aydır bebek deniyorum benimde bu ay tahmini yumurtlama günümden 1 gün sonra ögüslerimde çok acayip bir ağrı oldu hatta sırtıma vuruyoru o derec şuan da da yine çok hafif bir ağrı var umarım belirtidir :) birde 2 3 gündür ara ara sol kasığımda hafif acıma gibi batma oluyor bu günde çok derin nefes alınca bi batma yaşadım bir kaç kez bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum ama bakalım bu ay gebelik olursa demekki olabiliyormuş erken belirti :):dua::anneadayı:

Bat a kac gun varken kan testinde gordun canm

1 hafta once yaptgm erken gebelik testi silik cizgi bile cikmayinca benm diger normal testlerde gordgm silik cizgiler cok da umutlendrmedi ya bilmiyorm hakkimzda hayirlisi

ay bende bu ay yumurtlamadan sonra ki gün çok yoğun bir gögüs ağrısı yaşadım öyle bir ağrıydıki sırtıma vuruyordu ağrı şu andada ara ara devam ediyor bir de çok yorulup oturduğum zaman özellikle kasıklarımda batma oluyoru bu günde çok çok derin nefen aldığımda 2 kez batma yaşadım yumurtlamadan sonraki 6. gün bugün :)

merhaba canım bende 9 aydır bebek deniyorum benimde bu ay tahmini yumurtlama günümden 1 gün sonra ögüslerimde çok acayip bir ağrı oldu hatta sırtıma vuruyoru o derec şuan da da yine çok hafif bir ağrı var umarım belirtidir :) birde 2 3 gündür ara ara sol kasığımda hafif acıma gibi batma oluyor bu günde çok derin nefes alınca bi batma yaşadım bir kaç kez bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum ama bakalım bu ay gebelik olursa demekki olabiliyormuş erken belirti :):dua::anneadayı:

Canim ayni bwlirtiler bende de var ama kahve akintim basladi az az ,bata 6 gun kaldi erken gebelik testi yaptim cok cok az silik cizgi gordum ama bilemiyorum..umarim senin vardir bebis :anneadayı:

Canim ayni bwlirtiler bende de var ama kahve akintim basladi az az ,bata 6 gun kaldi erken gebelik testi yaptim cok cok az silik cizgi gordum ama bilemiyorum..umarim senin vardir bebis :anneadayı:
benim bata 8 gün var canım lekelenmem falan yok ama yumurtlamadan sonra kuruluk başlamıştı iki gündür tekrar akıntım başladı inşallah vardır kuzum eşime doğum günü hediyesi olur :)

Back