- 2 Mayıs 2018
- 276
- 178
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnmHayirlisi olsun hepimiz ici allah tez zamanda sevindirsin bizi de![]()
Üstte ki daha net duruyor canım var gibiNormal kaset test yaptim kizlar ben bakinca kolay goruyorum ama siz ne diyorsunuz var gibi mi
Allahimmm insallah yarin sabah tekrar yapacagim ilk idrarla canim bakalim ne olacakÜstte ki daha net duruyor canım var gibi![]()
Hadi inşallah vardır canım . Ben dayanamadım erken olanı da yaptım o da tek çizgi ara ara pembe geliyor kasıkta batma var ama hamilelik yok galibaAllahimmm insallah yarin sabah tekrar yapacagim ilk idrarla canim bakalim ne olacaksen nasilsin?
Canm ben de ustte silik goruyo gibiyim ama bemce yine de cok inanma bu silik cizgiye benm dun geceden beri lekem bitmsti smdi geri basladi adet olcm buyuk ihtmlle. Kan testi fln da vermicm bosa kanim gitmesn ama cok umitlydm testler silik cikinca nebilimNormal kaset test yaptim kizlar ben bakinca kolay goruyorum ama siz ne diyorsunuz var gibi mi
Hayirlisi olsun canim hepimiz icin bugun kasik batmalarim var benimde baya hissettirdi kendiniHadi inşallah vardır canım . Ben dayanamadım erken olanı da yaptım o da tek çizgi ara ara pembe geliyor kasıkta batma var ama hamilelik yok galiba![]()
Tabii ki guvenmemek lazim sabah tekrarlayacagim bakalim canim bende hemen kan vermek istemiyorumCanm ben de ustte silik goruyo gibiyim ama bemce yine de cok inanma bu silik cizgiye benm dun geceden beri lekem bitmsti smdi geri basladi adet olcm buyuk ihtmlle. Kan testi fln da vermicm bosa kanim gitmesn ama cok umitlydm testler silik cikinca nebilim![]()
Amin inşallah canım. Hayırlısı neyse o olsunHayirlisi olsun canim hepimiz icin bugun kasik batmalarim var benimde baya hissettirdi kendini
Gunaydn canimmm sen d3 uyuyamayanlardansin dmiii silik cizgi goruyorm diger gunlere gore dha net gbi rabbim insallah yuzunu guldururGunaydin arkadaslar nasilsiniz?bu testi de sabah ilk idrarla yaptim ve tam 10 dk sonra boyleydi bata 4 gun kaldi siz ne diyorsunuz![]()
Hem heyecandan hemde esimi ise ugurluyorum canim o saatlerdeGunaydn canimmm sen d3 uyuyamayanlardansin dmiii silik cizgi goruyorm diger gunlere gore dha net gbi rabbim insallah yuzunu guldurur
Tamam canim hadi hayirlisi ins atabilirsin fotografta insan birilerinden duyunca kafasi biraz sakinlesiyorAyni anlarda test yapmisz asiri bi mide bulantisyla kalktm umidim keslmisti bqya leke geliyo cunku ama testi yaptm cizgi diger gunlere gore baya net.. bilmiyorm napsam.. foto cekeblrsem atcm buraya
En de kan testi vermek istemiyorm gunum gecmeden ama bilmiyorm cok kararsz kaldmHem heyecandan hemde esimi ise ugurluyorum canim o saatlerdebu sefer cok cabuk cikti ikinci cizgi kaldi son 4 ufff adetim gecmeden kanda vermek istemiyorum
![]()
Canimmm ben gayet rahat gorebildim ikinci cizgiyiiiiiiiBakin bakalimm
Yaa bilmiyorm elim ayagm titredi gornce zaten.. ama bitaraftan da lekelnme devam ediyo adet olckmsm gbi korkuyorm bosa kan verip hayal kirikligndanCanimmm ben gayet rahat gorebildim ikinci cizgiyiiiiiiibaya baya belli oluyor kan vermeyecek misin?
![]()
Canim kahverengi lekelenme benimde var aklima takilan tek sey o su andaY
Yaa bilmiyorm elim ayagm titredi gornce zaten.. ama bitaraftan da lekelnme devam ediyo adet olckmsm gbi korkuyorm bosa kan verip hayal kirikligndan