• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Ben de bi hafta kala erken gebelik yaptm negatifti hic suphe bile goturmeyecek sekilde tek cizgiydi. 3 gun sonra iste normal gebelik yaptm buraya ettgm test onda da silikti gordun.. o yuzden gunumuzu gecene kadar kan verene kadar bu gadasini aldgm testlere inanmicam :KK12::KK12:

İnat etmesekte beklesek ne guzel olacak boyle kendimizi uzuyoruz:110:

Gunes isiginda bakinca sannki hayalet gibi bi cizgi var ama ya da ben tozuttum hayirli olsun:halay::halay::halay:

Biliyorum biktiniz ama bu da simdi cektigim resim balkonda isikta cok
Dikkatli baktigim zaman sanki cok cok hafif bir pembe cizgi var eger beynim benimle alay etmiyorsa:KK43:

Eklentiler

• E0143716-C9CE-4004-8DA7-52D8EB9C59B4.jpeg
    E0143716-C9CE-4004-8DA7-52D8EB9C59B4.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 114
Ben de bi hafta kala erken gebelik yaptm negatifti hic suphe bile goturmeyecek sekilde tek cizgiydi. 3 gun sonra iste normal gebelik yaptm buraya ettgm test onda da silikti gordun.. o yuzden gunumuzu gecene kadar kan verene kadar bu gadasini aldgm testlere inanmicam :KK12::KK12:
Aynen öyle kan sonucu daha net oluyor

Dikkatli baktigim zaman sanki cok cok hafif bir pembe cizgi var eger beynim benimle alay etmiyorsa:KK43:
Canim sanki cokkk cok zor incecik bsy var gbi ama bilemedm ben de

Testi şimdi gördüm canım çok hafif silik bir çizgi var gibi sanki ama emin olamadım

Testi şimdi gördüm canım çok hafif silik bir çizgi var gibi sanki ama emin olamadım

Bekledikce hafif bir cizgi var gibi geldi bana da canim hayirlisi artik bakalim:dua::dua: sen nasilsin canim? Misafirim var babam geldi almanyadan,bende bakamadim ama aklim
Hep burda:KK49:

Bekledikce hafif bir cizgi var gibi geldi bana da canim hayirlisi artik bakalim:dua::dua: sen nasilsin canim? Misafirim var babam geldi almanyadan,bende bakamadim ama aklim
Hep burda:KK49:
Gözün aydın canım çok sevindim. Amin inşallah hayırlısı olsun. Benim testlerde bugün gelir bakalım ne olacak

Kizlar sabah baktigimda dedigim cizgi sanki bir tik daha belli gibi geldi ama bir anlami var mi ki:eek:

Eklentiler

• 9649AF44-B4DC-4886-8921-52C7EF52AEA7.jpeg
    9649AF44-B4DC-4886-8921-52C7EF52AEA7.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar sabah baktigimda dedigim cizgi sanki bir tik daha belli gibi geldi ama bir anlami var mi ki:eek:
Uzun süre bekleyince var diyenler var ama genelde testlerin üzerinde 15 dakika sonrasını dikkate almayın der . Bir kaç gün daha bekle testi tekrar yap istersen

Uzun süre bekleyince var diyenler var ama genelde testlerin üzerinde 15 dakika sonrasını dikkate almayın der . Bir kaç gün daha bekle testi tekrar yap istersen

Dunde hayalet bir cizgi var gibi geliyordu ondan diyorum acaba mi diye ama sunun surasinda ne kaldi birazcik daha bekleyelim:KK200:

Back