Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Aynen bugun gelir ama beklemeyince öğlen geliyor bekleyince akşama doğru geliyor

Geldi yaptım tek çizgi çıktı . Erken gebelik testini başka marka göndermişler yanlışlikla

Normal olanı yaptım canım erken olana kıyamadım
Daha vaktimiz var umutlari tuketmek yok,benimde hala cok nadir olarak koyu kahverengi akintim var ama hic anlamiyorum bile geldigini arada lavaboya girdiimde farkediyorum ve bunerken gebelik testinde sonradan cikan cok hafif silik cizgi kafami kurcaliyor

D dry75 cıkar o zmn canım bi test alıp yapsana çok merak ettim :) . Bendede 8 9 gundur göğüs hassasiyeti 2 gundur kasıklarda ara ara batma agrı. Ve bugun su gibi akıntı. Bakalım hayırlısı. Tarlusal kullanıyorm birde adeti söksün diye. Eger hamileysemde bu ilacın bir zararı yokmus.

Test yapiyorm hayalet cizgi cikiyo canim

Adet söktürücü rahimdekileri dökmek için . Kim dedi zararı yok diye . Bebek rahim içerisinde bulunan şeylere tutunuyor .gebelik olmazsa dökülüyor buna adet kanaması deniyor. Adet söktürücü içmek gebeliği riske sokar

Bizzat dr söyledi canım. Tarlusal sadece adeti taklit ediyor vucüttaki sadece östrojen hormonunu yukseltiyor adet yaklaştıgı zamanki gibi ve ilacı bıraktıktan sonra östrojen seviyesi düşüyor ve yavas yavas adet baslıyor. Szin bahsettiğiniz gibi bir şey değil. Hatta tarlusal kullanıp hamile kalanlar bile var. :)

Anladım benim bildigim kadarı ile etkiliyor çünkü

Anladım benim bildigim kadarı ile etkiliyor çünkü
Ben dr sordum ve arastırdım burda topiklerde bile yazıyor sizde arastırabilir siniz. Adet söktürücülerin hepsi bir değil sanırım ama tarlusal bebeği etkileyecek bir ilaç değil. Dediğim gibi adet zamanı östrojen hormonu yukselir ve düşdükten snra adet baslar. Bu ilaçda hormon destek için östrojen hormonunu yukseltiyor ve bittikten snra düşmeye baslıyor. Sonra zaten 10 gun içerisinde adet oluyorsunuz. Olmazsanızda baska bir sorun teşkil ediyor demektir. Benm gittim dr bana bunu söyledi. Kendi kuzenimde dr oda aynı seyi söyledi. Nette bile arastırırsanız aynı şeyi okuyacaksınızdır. :) bende göğüs hassasiyeti olmaya basladıgı zaman hemen bıraktım kullanmayı etkiler diye sonra drye sordm etkilemez kullanabilrsinz dedi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…