Erken gebelik mi yaptn normal mk canimGeldi yaptım tek çizgi çıktı . Erken gebelik testini başka marka göndermişler yanlışlikla
Beklemedeyiz canim.. yarn 2 gunum kaliyo gidip kan testi yaptrsam mi ki cikar mi acabaKızlarr meraba mesajlarınızı okudum durumlarınız nedir :)
Çıkar canım yumurtladıgın gunu biliyo msn ? Kaç gun gecti üzerinden ?Beklemedeyiz canim.. yarn 2 gunum kaliyo gidip kan testi yaptrsam mi ki cikar mi acaba
Normal olanı yaptım canım erken olana kıyamadımErken gebelik mi yaptn normal mk canim
Çıkar canım yumurtladıgın gunu biliyo msn ? Kaç gun gecti üzerinden yarin 13 gun fln olck
Gunun var daha canm ayy ben de kiyamiyodm erken gebelige pahali yaNormal olanı yaptım canım erken olana kıyamadım
Daha vaktimiz var umutlari tuketmek yok,benimde hala cok nadir olarak koyu kahverengi akintim var ama hic anlamiyorum bile geldigini arada lavaboya girdiimde farkediyorum ve bunerken gebelik testinde sonradan cikan cok hafif silik cizgi kafami kurcaliyorNormal olanı yaptım canım erken olana kıyamadım
6 gün var daha canım . Benim aldığım erken gebelik testi ucuz ama internetten alınca beklemek zor geliyor :)Kac
Gunun var daha canm ayy ben de kiyamiyodm erken gebelige pahali ya
Test yapiyorm hayalet cizgi cikiyo canim
Adet söktürücü rahimdekileri dökmek için . Kim dedi zararı yok diye . Bebek rahim içerisinde bulunan şeylere tutunuyor .gebelik olmazsa dökülüyor buna adet kanaması deniyor. Adet söktürücü içmek gebeliği riske sokar
Bizzat dr söyledi canım. Tarlusal sadece adeti taklit ediyor vucüttaki sadece östrojen hormonunu yukseltiyor adet yaklaştıgı zamanki gibi ve ilacı bıraktıktan sonra östrojen seviyesi düşüyor ve yavas yavas adet baslıyor. Szin bahsettiğiniz gibi bir şey değil. Hatta tarlusal kullanıp hamile kalanlar bile var. :)Adet söktürücü rahimdekileri dökmek için . Kim dedi zararı yok diye . Bebek rahim içerisinde bulunan şeylere tutunuyor .gebelik olmazsa dökülüyor buna adet kanaması deniyor. Adet söktürücü içmek gebeliği riske sokar
Hım bekledikten sonra mı yoksa hemen mi çıkıyor ? Ve tekrar ettin mi hiç testi ?Test yapiyorm hayalet cizgi cikiyo canim
Kac
Gunun var daha canm ayy ben de kiyamiyodm erken gebelige pahali ya
Anladım benim bildigim kadarı ile etkiliyor çünküBizzat dr söyledi canım. Tarlusal sadece adeti taklit ediyor vucüttaki sadece östrojen hormonunu yukseltiyor adet yaklaştıgı zamanki gibi ve ilacı bıraktıktan sonra östrojen seviyesi düşüyor ve yavas yavas adet baslıyor. Szin bahsettiğiniz gibi bir şey değil. Hatta tarlusal kullanıp hamile kalanlar bile var. :)
Ben dr sordum ve arastırdım burda topiklerde bile yazıyor sizde arastırabilir siniz. Adet söktürücülerin hepsi bir değil sanırım ama tarlusal bebeği etkileyecek bir ilaç değil. Dediğim gibi adet zamanı östrojen hormonu yukselir ve düşdükten snra adet baslar. Bu ilaçda hormon destek için östrojen hormonunu yukseltiyor ve bittikten snra düşmeye baslıyor. Sonra zaten 10 gun içerisinde adet oluyorsunuz. Olmazsanızda baska bir sorun teşkil ediyor demektir. Benm gittim dr bana bunu söyledi. Kendi kuzenimde dr oda aynı seyi söyledi. Nette bile arastırırsanız aynı şeyi okuyacaksınızdır. :) bende göğüs hassasiyeti olmaya basladıgı zaman hemen bıraktım kullanmayı etkiler diye sonra drye sordm etkilemez kullanabilrsinz dedi. :)Anladım benim bildigim kadarı ile etkiliyor çünkü
Ya ben bir erken gebelik testine 30 lira verdimBir erken gebelik testi iki normal gebelik testi aldım kapida ödeme ve kargo ücreti ile beraber 19 lira verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?