Korkma canım sorunsuz güzel haberler alacaksın İnşallahBatmayla beraber kahverengi damla damla geliyor
Aminnn insallah canim insallahKorkma canım sorunsuz güzel haberler alacaksın İnşallah
Pozitif idrar testi örnekleriymiş bunlar
Bekledikce günler geçmiyorBunlar erken cikaranlardan sanirim canim aslinda alsam mi diye dusunuyorum erken cikaranlardan ama sunun surasinda kaldi 7 gun belkide daha az cunku lekenenme suphelendirdi beni,benim 12 Gun kala yaptigim erken gebelik tamamen tek cizgiydi
İnşallah degildir . Adet olacak gibi ağrı var mıKizlar sabah wcye gttgmde pecete beyazdi smdi sari ile kahve rengi arasi akinti gbi bulasmis camurumsu falan degil.. sanirim olmadi bu ay adet olcm sanrm insallah adet lekesi degldr
Herhangi bi agri hissetmiyorum daha smdilik..İnşallah degildir . Adet olacak gibi ağrı var mı
İyi iyi inşallah olmazsın gelmez kırmızı filanHerhangi bi agri hissetmiyorum daha smdilik..
İnsallah degildir canim bekle bakalim biraz daha,bende kahverengi lekeleri dert ediyorum ama hersey olacagona varir sabirla bekleyecegizzzKizlar sabah wcye gttgmde pecete beyazdi smdi sari ile kahve rengi arasi akinti gbi bulasmis camurumsu falan degil.. sanirim olmadi bu ay adet olcm sanrm insallah adet lekesi degldr
İnsallah degildir canim bekle bakalim biraz daha,bende kahverengi lekeleri dert ediyorum ama hersey olacagona varir sabirla bekleyecegizzz
Insallah birbirimize ugurlu gelmisizdir hepimiz birden hamileyizdirr
Hayırlısı olsun inşallah canım ama adet günü gelmeden hiç bir idrar testi negatif olarak kesin sonuç vermezKizlr ben erken gebelik testi aldim ve simmdi yaptim tek cizgi su an
Bozma moralini canim 1 hafta varms daha bekle insallah7 gun kala yapmis oldum canim kimisinin 10 gun once cikiyor normal kasetbtestlerde bile cok moralim bozuldu
Bozma moralini canim 1 hafta varms daha bekle insallah
Ben de bi hafta kala erken gebelik yaptm negatifti hic suphe bile goturmeyecek sekilde tek cizgiydi. 3 gun sonra iste normal gebelik yaptm buraya ettgm test onda da silikti gordun.. o yuzden gunumuzu gecene kadar kan verene kadar bu gadasini aldgm testlere inanmicamİnsallah canim hala bakiyorum cikar mi diye ama cikardi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?