Yerlesmedir inşallahSimdi lavaboya girdim cok acik kahverengi akintim olmus insallah devami gelmez,adet oncesi gibi degil cunku bir hafta onceden hic olmazdi,2 bazen 3 gun kala olurdu..ya erken olacagim ya da yerlesme olabilir mi
İnsallah canim ama umudum kiriliyorYerlesmedir inşallah
Hiç belli olmaz . Adete 10 gün kala kahverengi leke başlayıp adet öncesi kesildikten sonra öğrendim ben . Şimdi de düştükten sonra pembe leke geliyor sildikce bakalım ne olacakİnsallah canim ama umudum kiriliyor
Hadi bakalm hayirlisi canim insallah yerlesmedirSimdi lavaboya girdim cok acik kahverengi akintim olmus insallah devami gelmez,adet oncesi gibi degil cunku bir hafta onceden hic olmazdi,2 bazen 3 gun kala olurdu..ya erken olacagim ya da yerlesme olabilir mi
Hiç belli olmaz . Adete 10 gün kala kahverengi leke başlayıp adet öncesi kesildikten sonra öğrendim ben . Şimdi de düştükten sonra pembe leke geliyor sildikce bakalım ne olacak
Ay insallah canimHadi bakalm hayirlisi canim insallah yerlesmedir
İnşallah canım güzel haberlerle . Benim de kasık batması var hala özellikle sağ kasıkta ve göğüsler hala sis .İnsallah benimde oyledir canim batmalar ufak ufak devam ediyor kendimi zorlamiyorum isle gucle,seninde kotu bisey cikmayacak inaniyorum canim haberdar edelim birbirimizi
Amin canim aminn insallah cok guzel haber verelim birbirimizeİnşallah canım güzel haberlerle . Benim de kasık batması var hala özellikle sağ kasıkta ve göğüsler hala sis .
İnsallah insallah. Aradılar şimdi beni de siparişi bugün kargoya verecekler . Yarın gelir . Gelirse ilk normal testi yaparım bakalım nasıl çıkacakAmin canim aminn insallah cok guzel haber verelim birbirimize
İnsallah insallah. Aradılar şimdi beni de siparişi bugün kargoya verecekler . Yarın gelir . Gelirse ilk normal testi yaparım bakalım nasıl çıkacak
Bence sende ve dry75 te var ama kendimi bilmiyorumHeyecanlanla bekliyoruz canim,insallah pozitifi goruruz
Öncelikle etraftan gelen sözlere kesinlikle ve kesinlikle bakma. Çünkü hamile olsan bile ikinciyi yap yapma muhabbeti ne zaman mevlut olacak muhabbeti onu yapma bunu yap mama ver verme bir sürü sorun olacak . Hatta abartip ikinciyi yap ya da yapma diyenler olacak. Onları boşver. Rahim filmi çekildi mi? Benim bir akrabam bir tane yap yeter bilmem ne dedi hatta benim gelin bir tane yaptı sonra baglatti dedi. Valla ben bakabilirsem üç tane bile yaparım dedim sustu sonraÖncelikle hepinize merhaba aranıza yeni katıldım ben de iki yıldır bebek istiyorum ama Bir düşük yaptık dan sonra daha da gerisi gelmedidoktora gittim sorun yok diyor ama olmuyor inanın her ay husrana uğruyoruz artik etraf dan söz duymak çok ağır geliyor benim gibi düşük yapıp tekrar hamile kalan var mı bide ne kadar sürede oldu inanın kendimi artık çok çaresiz hissediyorum ne olur yardım edin simdi den herkese teşekkür ediyorum
İnsallah hepimizde vardir canim ..Bence sende ve dry75 te var ama kendimi bilmiyorum
Canim yanlis birsey soylemek istemem bilgim hic yok ama insallah allh en kisa zamanda sana da nasip etsinÖncelikle hepinize merhaba aranıza yeni katıldım ben de iki yıldır bebek istiyorum ama Bir düşük yaptık dan sonra daha da gerisi gelmedidoktora gittim sorun yok diyor ama olmuyor inanın her ay husrana uğruyoruz artik etraf dan söz duymak çok ağır geliyor benim gibi düşük yapıp tekrar hamile kalan var mı bide ne kadar sürede oldu inanın kendimi artık çok çaresiz hissediyorum ne olur yardım edin simdi den herkese teşekkür ediyorum
Adetten önce belirti olacağını doktorlar bile söylüyor . Çünkü döllenmeden hemen sonra hormon salgılanmaya başlar ve beyine hamilelik başlıyor mesajı gider . O hormon salgilanmasa dollenmis yumurta rahime yerleşemez . Vücut yabancı madde olarak atmaya çalışır . Bhcg hemen yükselmeye başlamadan bile vucutta belirtiler başlar . Bazıları psikolojik olsa bile bir çoğu gerçek belirtidir . İlk iki hakileligimde de erken gelen belirtilerden hamile olduğumu anlamıştım. Adet donemi test ile doğrulandı . Biri gelişimi durduğu için sonlandi diğeri doğdu . Bir sonra ki gebelik için bekliyorumAdetten önce olan belirtileri hamilelik belirtisi saymıyorum ben genelde psikolojik..3yıl tecrübe ettim, hamilelikte tek erken belirti adet gecikmesidir nokta.
anim nasil guzel konustn oyle rabbim hepimize nasip etsin insallahBence sende ve dry75 te var ama kendimi bilmiyorum
Amin inşallahC
anim nasil guzel konustn oyle rabbim hepimize nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?