- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
Canım o korku hiç bitmiyor kanda pozitifi görsen düzenli artacak mı korkusu o artınca keseyi görecek miyim onu görünce kalbini duyacak mıyım onu duyunca tarama testleri nasıl olacakAdetime 3 hün kaldı karnım hala ağrıyor belim ateş basıyor en cok ta mıdem bulanıyor sürekli zaten sırf bu yüzden test uapmıstım cnm söyle kanı adet gunu vericem cnm evdekı kaset testler silik ama erken gebelık testi baya kırmızı cıktı ama dediğim gibi hep korku var
Canım bugun kü kaset test ve erken gebelik ama dediğin gibi kımyasaldan ve dıs gebeşıkten korkuyorum sol tüpüm kapalı cunkıCanım o korku hiç bitmiyor kanda pozitifi görsen düzenli artacak mı korkusu o artınca keseyi görecek miyim onu görünce kalbini duyacak mıyım onu duyunca tarama testleri nasıl olacaken geç cumaya ver kan pazartesiye kalmasın merak ederiz
Böle çıktı kuzuÇok büyük ihtimalle varama bat geçmesini bekleyin bakalım veya cuma sabah kan verin aile hekimine
Ay var işte ya çok sevindimBöle çıktı kuzu
Canımm Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebeliğin olacak hiç olumsuz şeyleri aklına getirme bak değerin artıyor ki testlerin koyulaşıyor sen bilirsin tabiki ama bence en geç cuma bi kan ver pazartesi de bakarsın artışına sonrası artık kese görme kalp atışı duymaCanım bugun kü kaset test ve erken gebelik ama dediğin gibi kımyasaldan ve dıs gebeşıkten korkuyorum sol tüpüm kapalı cunkı
Ay var işte ya çok sevindimsağlıkla gelsin inşallah. Bakalım beta kaç çıkacak bana da yaz olur mu?
Ben de daha regl olmadım bat pazardı, cumaya kadar bekleyeceğim olmazsam cuma günü test yapacağım. Hayırlısı…
Cnm berdim bır saate cıkıcak bekliyorumCanımm Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebeliğin olacak hiç olumsuz şeyleri aklına getirme bak değerin artıyor ki testlerin koyulaşıyor sen bilirsin tabiki ama bence en geç cuma bi kan ver pazartesi de bakarsın artışına sonrası artık kese görme kalp atışı duymaçok sevindim canımm
Canım duameder dua beklerim inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar verir sağlıklı olsun hersey baska bırsey istemiyorum Rabbım sanada sizlerede en kosa zamanda hayırlı haberler nasip etsinCanımm Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebeliğin olacak hiç olumsuz şeyleri aklına getirme bak değerin artıyor ki testlerin koyulaşıyor sen bilirsin tabiki ama bence en geç cuma bi kan ver pazartesi de bakarsın artışına sonrası artık kese görme kalp atışı duymaçok sevindim canımm
Lütfen haberdar et bende kan versim bekliyorumAy var işte ya çok sevindimsağlıkla gelsin inşallah. Bakalım beta kaç çıkacak bana da yaz olur mu?
Ben de daha regl olmadım bat pazardı, cumaya kadar bekleyeceğim olmazsam cuma günü test yapacağım. Hayırlısı…
104 tabii ki hamilesin demek 5 üstüKızşar sonucum 104 cıktı hamılemiyim varsa kac haftalık of kagıtta hıc bırsey yazmıyor dpgru duzgun yada heyecandan anlamıyorum
Ama değer düşük dediler cnm104 tabii ki hamilesin demek 5 üstüekran görüntüsü de atsanaaa. Tebrikler
O kişiden kişiye değişir yahu moral bozma sakın. Tam 48 saat sonra yine kan ver takip etAma değer düşük dediler cnm
Tmm cnm cuma yaptırcam inşallah nasipse cnmO kişiden kişiye değişir yahu moral bozma sakın. Tam 48 saat sonra yine kan ver takip et
Canımmm çok sevindim onlar düşük der takma kafana sakın mis gibi hamilesin şuan önemli olan değerinin düzenli artması değerin güzel arttığı sürece sıkıntı yok. Son adet tarihinden haftası hesaplanıyor muhtemelen 4 haftalık falandır. Kese de hcg 1500 2000lere çıkınca anca görülüyormuş öncesinde doktor bakıp kese yok falan derse sakın üzülmeAma değer düşük dediler cnm
Canım bana biraz kuruma çizgisi gibi geldi gebelik varsa bile henüz çıkmamış olabilir elinde test varsa her gün yaparak koyulaşacak mı diye takip edebilirsin ya da adet gününde tekrarlayabilirsin testi. Bide gebelik belirtileri en azından bulantı falan bu kadar erken kendini göstermez bence çünkü zaten hcg düşük henüzKızlar mehaba bat:2 gün var ve ben sabırsızlığımın kurbanı olup bugün kaset test yaptım testte ufacık birşey görüyorum gibi zaten kendimi hamile gibi hissediyorum fakat yinede sormak istiyorum yaklşık bir haftadır ara ara baya bulantım var sırt ağrısı bel ağrısı ve bacak ağrısı mevcut en önemliside aşırı yorgun ve bitkin oluyorum gün boyunca bu kadr yoğun belirtilere testimin böyle olması üzüyo benivarmı sizce hanımlar
Haziran ayın da bir adet kimyasl gebelik geçirdim ve en belirgin belirtimde mide bulantısıydı cnm bizim sülalede genetik gibi bir şeyde diyebilirim annemde tüm çocuklarını bulantı ile öğrenmiş cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ediyorum inşallah iki gün sonra tekrar edicem bakalım hayırlısı inşallahCanım bana biraz kuruma çizgisi gibi geldi gebelik varsa bile henüz çıkmamış olabilir elinde test varsa her gün yaparak koyulaşacak mı diye takip edebilirsin ya da adet gününde tekrarlayabilirsin testi. Bide gebelik belirtileri en azından bulantı falan bu kadar erken kendini göstermez bence çünkü zaten hcg düşük henüz
Anladım canım o zaman sizin o şekilde olabilir inşallah 2 gün sonra koyulaşmış çizgiyi görürüz bize de haber ver mutlakaHaziran ayın da bir adet kimyasl gebelik geçirdim ve en belirgin belirtimde mide bulantısıydı cnm bizim sülalede genetik gibi bir şeyde diyebilirim annemde tüm çocuklarını bulantı ile öğrenmiş cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ediyorum inşallah iki gün sonra tekrar edicem bakalım hayırlısı inşallah
Olumlu ya da olumsuz ne olursa arttık Rabbim bilir yazıcam inşallahAnladım canım o zaman sizin o şekilde olabilir inşallah 2 gün sonra koyulaşmış çizgiyi görürüz bize de haber ver mutlaka
Tmm cnm cok sağol içime su serptinCanımmm çok sevindim onlar düşük der takma kafana sakın mis gibi hamilesin şuan önemli olan değerinin düzenli artması değerin güzel arttığı sürece sıkıntı yok. Son adet tarihinden haftası hesaplanıyor muhtemelen 4 haftalık falandır. Kese de hcg 1500 2000lere çıkınca anca görülüyormuş öncesinde doktor bakıp kese yok falan derse sakın üzülme